najbardziej ruchable raperka
-
georgefloyd
Re: najbardziej ruchable raperka
Ciekawe czy jak ten czopek gibkej czy jak mu tam rucha brzuchatą księżniczkę adme to trzyma ją za bebech. Coś czuję, że tak. Taką kluseczkę dobrze zrobić, wchodzisz w jej szprotkę i widzisz jak jej tłuszcz ze stóp przelewa się do czoła. Prawdziwa frajda i uczta dla oka.
Ja pierdole 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zostawcie tylko j wors i baby v i niech się rozstrzygnie raz na zawsze
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
powinna być drabinka turniejowa, ruchasz A lub B, wygrana trafia do ćwierćfinału i następna para, bo przy tylu opcjach to się robi pierdolnik
- rozklad_gaussa
no w sumie, juz na podstawie obecnej ankiety mozna zrobić rozstawienie, zeby strony drabinki byly zrownowazone
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
NIeźle popierdoleni jesteście, że dajecie jakąś OG Kamke w takim głosowaniu jak ona ma z 14 lat
Świat wychował nas źle
Ta ankieta to jest skandal bo po zrobieniu cycuw przez szpagate chciałbym zmienić głos a nie mam na kogo. A jakby była bejbi wi to bym miał
Popi.jaku
-
georgefloyd
Kto dodał Ryfa Ri, Rene czy Kare musi być prawdziwym pojebem z krwi i kości. Ryfa Ri to taka sąsiadka Teresa, która pije herbatkę i pali szluga pod blokiem na ławce gdy czeka na listonosza bo boi się, że ktoś jej list podkradnie. Ma na sobie leginsy w panterkę i czarną wymiętoloną koszulkę całą w sierści kota. O Renie i Karze nic nie mówię, wsadziłbyś w taką jałówkę swojego śmierdziela, a ona takim basowym głosem do ciebie „dawaj mordo ruchamy się”. Po wszystkim bierze swoją nerkę, zarzuca przez ramię i wychodzi niczym Konor MakGrzegorz do ringu. Ruskiefajki? Czasami dobrze wytargać za kudły taką tłustą alternatywkę. Mówisz, że podobają ci się jej dziary, wiadomo, że ma na dupie to cyk. Szybka akcja. Gorzej jak akurat jest w trzydniowym maratonie to na bank będzie niedomyta ale co, jak ktoś tu Rene czy Karę ruchać to chyba przeżyje i brudaskę. Szału nie ma ogólnie więc zostaje Fagata, która bez makijażu wygląda jak te robale z gry Worms Armagedon.
- oKulTywowany
fagata to kurwa kutas nie fap rap
This page is no longer available.
Kara wygląda jak mati z zawodówki mechanicznej tylko w długich włosach
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
To akurat od dawna znany fakt
Przy opisie aktu seksualnego z Rena i Karą wyjebałem z beki 
Spoiler

- FruitOffTheWall
Ryfa ri obiektywnia ładna kobieta nawed
Kara i Rena nie mój gust
Kara i Rena nie mój gust
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Bardzo ładny post Grzegorz
Ja dałem na Karę, przecież ona jest wysoka, szczupła ma fajne bimbały i jest całkiem ładna + w dobrym wieku, o co chodzi?georgefloyd pisze: ↑06 lut 2026, 13:23 Kto dodał Ryfa Ri, Rene czy Kare musi być prawdziwym pojebem z krwi i kości. Ryfa Ri to taka sąsiadka Teresa, która pije herbatkę i pali szluga pod blokiem na ławce gdy czeka na listonosza bo boi się, że ktoś jej list podkradnie. Ma na sobie leginsy w panterkę i czarną wymiętoloną koszulkę całą w sierści kota. O Renie i Karze nic nie mówię, wsadziłbyś w taką jałówkę swojego śmierdziela, a ona takim basowym głosem do ciebie „dawaj mordo ruchamy się”. Po wszystkim bierze swoją nerkę, zarzuca przez ramię i wychodzi niczym Konor MakGrzegorz do ringu. Ruskiefajki? Czasami dobrze wytargać za kudły taką tłustą alternatywkę. Mówisz, że podobają ci się jej dziary, wiadomo, że ma na dupie to cyk. Szybka akcja. Gorzej jak akurat jest w trzydniowym maratonie to na bank będzie niedomyta ale co, jak ktoś tu Rene czy Karę ruchać to chyba przeżyje i brudaskę. Szału nie ma ogólnie więc zostaje Fagata, która bez makijażu wygląda jak te robale z gry Worms Armagedon.
A to że ma męski wizerunek w rapie to tam chuj, ide o zakład, że potrafi kobieca być