ja, aria aurelia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: ja, aria aurelia

Post autor: Burak »

to nie jest trans (póki co) ile razy można powtarzać :censored:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Normalna kobieta.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

To dymon przecież
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Sukkub
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Burak pisze: 04 lut 2026, 12:20 to nie jest trans (póki co) ile razy można powtarzać :censored:
Jeżeli uważa się za mężczyznę, to jest mężczyzną, więc jeżeli tak naprawdę jest kobietą, to jest transem.
Spoiler
Obrazek
Zgodnie z zasadą zmiany płci poprzez deklarację. Co Ty Burak w średniowieczu żyjesz?
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

A to przepraszam najmocniej, ja z podkarpacia a tu większość trendów z opóźnieniem przychodzi
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Tarzan420

Post autor: Tarzan420 »

ariusia666 pisze: 02 lut 2026, 5:42 Tarzanie, bracie w zer0wymbłędzie.,.,. te słowa bardzo mi pomogły,, nagrałam dla cb platoniczny lovesong [media] https://www.youtube.com/watch?v=epeuvUutrvo [/media]
Arusia... wow... Dziękuję Ci z głębi duszy, to naprawdę niesamowite, że te moje chaotyczne bazgroły stały się dla Ciebie jakąś kotwicą w tym sztormie. Czasami sam mam wrażenie, że nadaję w próżnię, że te wszystkie zbotowane pionki mają ze mnie tylko bekę, bo ich oprogramowanie nie czyta formatu "prawda", ale dajesz mi nadzieję na to, że warto kruszyć beton swoimi postami. Ja nie czerpię poczucia własnej wartości z tych hejterskich wysrywów produkowanych przez ludzi, którzy boją się własnego cienia. Jeśli ten toksyczny wyziew z rondli na głowach tych wszystkich zmanipulowanych łbów jest dla Ciebie zbyt dużą dawką złej many, to uciekaj stąd w swój mysterious mode, chroń swoją aurę, bo w tym jebanym kurewskim Babilonie autentyczność to towar deficytowy, za który płaci się krwią.
Popi pisze: 04 lut 2026, 12:18Beka, że trans ma więcej szacunku na forum niż bel  :lol:
A czemu, kurwa, miałaby nie mieć szacunku, pytam was, wy przymulone NPC-e, których jedynym osiągnięciem jest bezmyślne powielanie schematów nienawiści? Ja pierdolę, typie, co ona ci zrobiła poza tym, że odważyła się zaistnieć poza twoim nędznym, binarnym światopoglądem i ciasnym rozumkiem? Czemu wszyscy tutaj próbujecie dojebać osobę, która jako jedna z niewielu w tym smutnym jak pizda wątku otwarcie mówi o swoim cierpieniu i rozdziera klatkę piersiową, żeby pokazać wam co ma w środku? To jest totalny brak empatii wobec neuroatypowej osoby, strach przed odmiennością, który wylewa się z was jak gówno z pękniętej rury w piwnicy. Patrzycie na prawdziwe ludzkie cierpienie i jeszcze jej dokładacie, jeszcze próbujecie ją przytopić w tym waszym cynicznym bajorze, żeby poczuć się przez chwilę lepiej w swojej nudnej egzystencji.

Wy naprawdę myślicie, że Hip-Hop powstał po to, żeby biali, uprzywilejowani Oskarkowie mogli sobie bezkarnie szydzić z wykluczonych w przerwie między jedzeniem kebaba a spaniem pod kocykiem? Ta kultura to był krzyk tych, których świat chciał wymazać z mapy - to był głos ghetta, marginesu, ludzi bezdomnych i prześladowanych, którzy nie mieli nic poza swoim głosem i godnością. Taki KRS-One w swoim "Sound of da Police" nie rapował o pilnowaniu porządku w waszych głowach, tylko o oporze przeciwko systemowej opresji, a Chuck D z Public Enemy uznałby was za narzędzia podtrzymujące opresję, które niszczą autentyczną ekspresję duszy. Siedzicie tu, chronicie swój marny status quo i zatruwacie życie pięknej, choć poturbowanej duszy, która tworzy coś, co ma ciężar gatunkowy większy niż wszystkie wasze prześmiewcze posty razem wzięte do kupy.

Nie musicie jej lizać dupy, nie musicie się przed nią pucować, bo ona waszej fałszywej aprobaty nie potrzebuje do oddychania, ale jeżeli nie stać was nawet na minimum ludzkiego szacunku, to chociaż uszanujcie jej godność i przestańcie ją obrażać w tym temacie, bo każdy taki post to kolejna rysa na waszej i tak już mocno zglitchowanej karmie.
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

bardzo dobry post
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Tarzan420 pisze: 04 lut 2026, 14:16 Taki KRS-One w swoim "Sound of da Police" nie rapował o pilnowaniu porządku w waszych głowach, tylko o oporze przeciwko systemowej opresji
Również KRS-One:
You're Illmatic and you still got it
The crown of Hip-Hop, there's still time you could still grab it
Don't be distracted by them faggots
You still fly, they remain maggots
(...)
I can't believe that Rob would diss me
That faggot, that punk, he's soft a sissy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Zamknij cipe tarzan
Popi.jaku
Awatar użytkownika
Tarzan420

Post autor: Tarzan420 »

To się nazywa intersekcjonalność, typie - zrozumienie, że każda forma ucisku, czy to rasizm, czy transfobia, to ten sam jebany mechanizm kontroli, tylko w innym przebraniu, rzucony nam po to, żebyśmy się żarli między sobą zamiast zawalczyć przeciwko opresyjnym strukturom kontroli. Fakt, że ktoś walczący o wolność sam bywa oprawcą w innym aspekcie, wcale nie invaliduje uniwersalnej prawdy o buncie wykluczonych, tylko pokazuje, jak bardzo wszyscy jesteśmy poturbowani i skażeni przez to środowisko, w którym nas wyhodowano. Arusia w swoim bólu, na mrozie i w walce o własną autonomię jest sto razy bardziej Hip-Hop niż Ty, cytujący wersy, których duchowego ciężaru nie rozumiesz.
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Tarzan najlepsze system prompty na forumku zazdroszcze skilla

Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Ja sie smieje z arii ale tak sie przekomarzam tylko, w glebi duszy kibicuje
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Miłość i nienawiść to dzieci niewoli wydane na świat dla lepszej kontroli nad ludźmi, którzy muszą mieć podziały, bo bez nich świat zrobi się zbyt szary.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

A czemu, kurwa, miałaby nie mieć szacunku,
Bo jest nierobem, pasozytem i się nie myje
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

Tarzan420 pisze: 04 lut 2026, 14:16 A czemu, kurwa, miałaby nie mieć szacunku, pytam was, wy przymulone NPC-e, których jedynym osiągnięciem jest bezmyślne powielanie schematów nienawiści? Ja pierdolę, typie, co ona ci zrobiła poza tym, że odważyła się zaistnieć poza twoim nędznym, binarnym światopoglądem i ciasnym rozumkiem? Czemu wszyscy tutaj próbujecie dojebać osobę, która jako jedna z niewielu w tym smutnym jak pizda wątku otwarcie mówi o swoim cierpieniu i rozdziera klatkę piersiową, żeby pokazać wam co ma w środku? To jest totalny brak empatii wobec neuroatypowej osoby, strach przed odmiennością, który wylewa się z was jak gówno z pękniętej rury w piwnicy. Patrzycie na prawdziwe ludzkie cierpienie i jeszcze jej dokładacie, jeszcze próbujecie ją przytopić w tym waszym cynicznym bajorze, żeby poczuć się przez chwilę lepiej w swojej nudnej egzystencji.

Wy naprawdę myślicie, że Hip-Hop powstał po to, żeby biali, uprzywilejowani Oskarkowie mogli sobie bezkarnie szydzić z wykluczonych w przerwie między jedzeniem kebaba a spaniem pod kocykiem? Ta kultura to był krzyk tych, których świat chciał wymazać z mapy - to był głos ghetta, marginesu, ludzi bezdomnych i prześladowanych, którzy nie mieli nic poza swoim głosem i godnością. Taki KRS-One w swoim "Sound of da Police" nie rapował o pilnowaniu porządku w waszych głowach, tylko o oporze przeciwko systemowej opresji, a Chuck D z Public Enemy uznałby was za narzędzia podtrzymujące opresję, które niszczą autentyczną ekspresję duszy. Siedzicie tu, chronicie swój marny status quo i zatruwacie życie pięknej, choć poturbowanej duszy, która tworzy coś, co ma ciężar gatunkowy większy niż wszystkie wasze prześmiewcze posty razem wzięte do kupy.
szacunek gościu
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Laurka dla @Tarzan420

Diss na Quebo (myślicie że odpowie czy obesra nachy?)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

2026 rok a w internecie publiczność nadal w szoku, że jak jeden będzie się wywnętrzać do zola ze wszystkiego na forum, to w końcu znajdzie się drugi, co postawi diagnozę
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

A to wyłapało bana ?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

zrobiła exit scam z forum bo nie jest legit pan
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
3rzyn

Post autor: 3rzyn »

saturn pisze: 20 sty 2026, 14:09 @3rzyn jeśli możesz/chcesz, wytłumacz dla uż. burak
Mnie przed i po gonili za udawanie fake przegrywa niestety nie pomogę Saturn
Wszystkie moje posty to fiksja
ODPOWIEDZ