Biak - Chwasty EP (2025)
Re: Biak - Chwasty EP (2025)
Może tu
Nie ma cv wiec wrzucam tutaj dzisiejsza goscinke u vbsa:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Było już propsowane, ale zapodaje znów, bo dobre gówno
kurwa ale żałuję, że przegapiłem preorder. Biak topowy tekściarz aktualnie
chociaż czytając komentarze na fb, to może i lepiej, że nie zamówiłem
chociaż czytając komentarze na fb, to może i lepiej, że nie zamówiłem
nic na potem
a co piszą?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
że uderzył liźnięcie, co mogę potwierdzić (spokojnie)
chuja ogarnęli, skoro wciąż są osoby, które swoich płyt nie dostały– w tym ja, ale wiem też, że na forum jest użytkownik w podobnej sytuacji
swoją drogą zajebisty smaczek dla słuchaczy, którzy wygenerowali typowi drugą młodość i dali szansę porapować trochę szerzej xD
ogólnie wyjebane mam na ten moment, niech se kupi za to fullcapa i paczkę laysów (równowartość dwóch krążków powinna wystarczyć)
e

w moim przypadku kontakt był normalnie, tylko jeżeli trzeci czy czwarty raz na przestrzeni kilku miesięcy upominasz się o swoje i jako odpowiedź słyszysz, że za momencik leci wysyłka, to człowiek zaczyna patrzeć z politowaniem i utwierdza się w przekonaniu, że nikt cię nie zrobi w chuja bardziej niż podstarzały truskul nawijający o zasadach
swoją drogą zajebisty smaczek dla słuchaczy, którzy wygenerowali typowi drugą młodość i dali szansę porapować trochę szerzej xD
ogólnie wyjebane mam na ten moment, niech se kupi za to fullcapa i paczkę laysów (równowartość dwóch krążków powinna wystarczyć)
e
Spoiler

Ostatnio zmieniony 04 lut 2026, 18:20 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
A może to akcja promocyjna jak przy Północ / Południe?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
to props dla jego, żenada opór. u nas na discordzie było z tego sporo memów, bo ludzie mieli zero kontaktu i tylko jakieś szczątkowe "do końca tygodnia wyślę", nawet etykiety były pogenerowane, ale finalnie ludzie dostali (z innych etykiet), myslałem, że ogranęli sprawę
z boku oprócz ewidentnego nieogarnięcia, to wyglądało jakby wytłoczyli X albumów, a potem je sprzedali na koncertach/dodali do JOCC jako bonus (bo chyba tutaj też tak ludzie pisali) i im zabrakło fizyków, ale oczywiście zamiast napisać JAK CZŁOWIEK, że "kurwa sorry, bedzie za miecha", to było ciągłe zwodzenie ludzi - zdecydowanie najgorsza forma komunikacji
no ale sam se wykopał dołek, sporo osób pewnie już nic u niego nie kupi
ja wciąż nie dostałem płyty, a zamawiałem w preorderze. od czasu premiery napisałem chyba z dziesięć wiadomości (na e-maila, facebooka i poprzez formularz na stronie) i przez kilka miesięcy nie dostawałem żadnej odpowiedzi. zdążyłem już zapomnieć o tej płycie, aż tu nagle, jakieś dwa tygodnie dostałem wiadomość z pytaniem: "czy płyta ostatecznie dotarła?". oczywiście odpisałem, że: "nie i że nadal czekam". jednak na tym kontakt się urwał
a najlepsze jest to, że przy poprzedniej płycie również były podobne cyrki z nie odpisywaniem. no i wysyłali mi ją dwa razy, bo za pierwzym razem wysłali sam plakat, bez płyty. no, ale w końcu pół roku później dosłali. sama płyta jednak mi się podobała i myślałem też, że już może trochę się ogarneli, więc zamówiłem również preorder "chwastów". i to był błąd. przy następnej płycie chyba ograniczę się już do słuchania ze streamingu 
to jest ten wasz silny niezależny truskul?
Na chuj oni wydają wgl fizyki jak nie radzą sobie z pójściem do paczkomatu xD
Również nie dostałem do teraz, kilka razy się upomniałem ale chuj już mi się nie chce. I jak kupowałem JOCC od Qzyna to pytał się czy nie chce Chwastów, ale mówiłem że nie bo już zamówiłem u Biaka. Qzyn oczywiście wysłał JOCC od razy jeszcze od siebie trochę dorzucił
Normalni raperzy którym takei rzeczy robi wytwórnia albo po prostu podnajęci ludzie a raper zajmuje sie rapowaniem vs. idole truskuli którzy po 30lat pewnie dalej mieszkają ze starymi i płyty walają sie w kartonach gdzieś między meblościanką a stojakiem z CDkami Eldoki i nie potrafią wysłać paczki na czas
a potem sie dziwią undergroundowi mcs czemu nie dorobili sie na rapie, no właśnie dlatemu gamoniu haha
truskuloza straszna choroba, a on to chyba bliżej czterdziestki
- ConeyIsland
kwitflip wyjebany na fanach i już ma streetcred geszefciarza.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish