Zalia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: mql, Ruces

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Zalia

Post autor: marmolad_k2 »

Jedna z najpopularniejszych wokalistek ostatnimi czasy, dużo kolaboracji z raperami, ostatnio m.in. Quebo, Fukaj, Kuban czy Pezet.

Dyskografia:
Kocham i tęsknię (2022)
Serce (2025)
Babie Lato 2025 (oraz Margaret i Sara James)
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Zalia

Post autor: Jose »

no dobra, ale co o niej myślisz? bo typiarka gra na każdym polskim festiwalu, wyświetlenia kosmiczne, a odpaliłem to "kocham i tęsknie" i takie cimcirimci, które leci w tle w radio i nie przeszkadza, ale nic ciekawego
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Mider

Post autor: Mider »

Przesłuchałem album Serce wersja deluxe i bardzo fajny, ze 2 piosenki tylko skipuję.

Próbowałem też słuchać ten album kocham i tęsknie ale trzeba przyznać że Blog Mateusza Owsiaka ma rację w tym przypadku, nic ciekawego nie ma. Chociaż ja zatrzymałem odsłuch na 5 tracku chyba, no ale to było właśnie
takie cimcirimci
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Mam podobnie jak użytkownik Mider, drugi album o wiele lepszy, temat założyłem, bo coraz częściej w rapie się pojawia, a też czytałem sporo postów z pochwałami dla niej.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jeśli ktoś.mnie spyta o przykład dobrego radiowego artysty to tutaj. Robi dobrą muzykę która nie skipujesz ale w pamięci też nie zostaje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ładny głos ma. Bardziej mi leży niż ta jebana Sanah, którą już rzygam.

Grawitacja super numer.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
ODPOWIEDZ