Jedna z najpopularniejszych wokalistek ostatnimi czasy, dużo kolaboracji z raperami, ostatnio m.in. Quebo, Fukaj, Kuban czy Pezet.
Dyskografia:
Kocham i tęsknię (2022)
Serce (2025)
Babie Lato 2025 (oraz Margaret i Sara James)
Zalia
Re: Zalia
Przesłuchałem album Serce wersja deluxe i bardzo fajny, ze 2 piosenki tylko skipuję.
Próbowałem też słuchać ten album kocham i tęsknie ale trzeba przyznać że Blog Mateusza Owsiaka ma rację w tym przypadku, nic ciekawego nie ma. Chociaż ja zatrzymałem odsłuch na 5 tracku chyba, no ale to było właśnie
Próbowałem też słuchać ten album kocham i tęsknie ale trzeba przyznać że Blog Mateusza Owsiaka ma rację w tym przypadku, nic ciekawego nie ma. Chociaż ja zatrzymałem odsłuch na 5 tracku chyba, no ale to było właśnie
takie cimcirimci
- marmolad_k2
Mam podobnie jak użytkownik Mider, drugi album o wiele lepszy, temat założyłem, bo coraz częściej w rapie się pojawia, a też czytałem sporo postów z pochwałami dla niej.
Jeśli ktoś.mnie spyta o przykład dobrego radiowego artysty to tutaj. Robi dobrą muzykę która nie skipujesz ale w pamięci też nie zostaje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ładny głos ma. Bardziej mi leży niż ta jebana Sanah, którą już rzygam.
Grawitacja super numer.
Grawitacja super numer.