[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Polecam zrobić test i przeczytać nie słyszany nigdy tekst rapowy np. TEDEGO i sprawdzić czy się trafi z akcentami, flow i przerwami.
tede nie rapuje tylko mowi HAHA, wlasciwie to cos tam duka pod nosem
Treść nie forma
Wy trollujecie z tym akcentowaniem na livie?
Co innego jakby on miał zaśpiewać dostając suchy tekst i zaśpiewałby go indetycznie jak Mes ale miał zarapować linijke zakończoną znakiem zapytania, to nie dziwne że zrobił po nim przerwe. Psychoze ma już jedna strona i druga 
-
VerminatorX
Jeśli jest jedna rzecz, jakiej się nauczyłem z mojego krótkiego czasu spędzonego wśród Ślizgawkowiczów, to to, że ich poziom doszukiwania się dwudziestego dna i tzw. dorabiania piździe uszu w każdej najdrobniejszej kwestii przekracza masę krytyczną i wyjebuje w kosmosDamianero pisze: ↑01 lut 2026, 17:27 Wy trollujecie z tym akcentowaniem na livie?Co innego jakby on miał zaśpiewać dostając suchy tekst i zaśpiewałby go indetycznie jak Mes ale miał zarapować linijke zakończoną znakiem zapytania, to nie dziwne że zrobił po nim przerwe. Psychoze ma już jedna strona i druga
![]()
Skalibrował mnie Jay Z, Nas, "Takeover", "Ether"
Więc komentarze co zmienią? Piter
Car liter, bóg flow, linijek Lucyfer, we differ
Cat litter, żul glow, zepsuty komputer, padł dyfer
Więc komentarze co zmienią? Piter
Car liter, bóg flow, linijek Lucyfer, we differ
Cat litter, żul glow, zepsuty komputer, padł dyfer
- SieKurwaNieInteresuj
a alkopoligamia wyszła na lipe
- marmolad_k2
Tede, Tede to fire 
- SieKurwaNieInteresuj
Zastanawialiście się swoją drogą jak wygląda kalibracja JayemZ?
Chyba tak jak P. Diddym 
O(i)l Dirty Bastard
O(i)l Dirty Bastard
- gods bidness
Ja pierdole już drugi raz nie mogę tego kawałka przeboleć jak ten Peja przechujowo rapuje.
Dodano po 14 minutach 1 sekundzie:
Jak dla mnie mógł faktycznie nie słuchać tego dissu wcześniej, tak jak tych od Pei, bo on ogólnie nie lubi słuchać o sobie niemiłych rzeczy. On woli obejrzeć 100 wywiadów z Mesem, doszukując się do czego by się tu przypierdolić, niż posłuchać mniejszej lub większej prawdy o sobie, bo jako narcyz otoczony jest bańką yesmanów i poglądów, że on jest super, po co samemu sobie jakiś dysonans do głowy wpychać, skoro jest super, a jak jest super to super.
Jeszcze a propos tego, co ktoś tam wyżej pisał, to naszła mnie taka refleksja, że on właśnie jak się już kimś z branży interesuje poza sobą, to tylko tymi, których nie lubi. Zauważyliście, żeby on kiedyś dobrze mówił o jakimś innym raperze? Coś tam czasem rzuci kurtuazyjnie, jakiś ogólnik, jak już nie ma wyjścia i wie, że wypada, typu Eldo, OSTR, Gural, ale zawsze doda, że on w sumie nie słucha, bo polskiego rapu nie słucha. Jak go biorą, tak jak kiedyś do MTV czy Vivy, żeby gadał o K44, to siedzi obrażony i coś tam popierdoli, co drugie zdanie podkreślając, że on nigdy się tym nie jarał i nie słuchał, tak jak nigdy na twitterze nie był i nigdy chata gpt nie używał.
Za to, jak tylko trzeba jakiegoś rapera skrytykować, wbić szpilkę, dopierdolić, pomęczyć i podręczyć, to się okaże, że nasze Tede ma o takim pokaźną wiedzę skrzętnie skumulowaną od 3 dekad i może godzinami przebierać zarówno w anegdotach o jakichś Numerach, WSZ-ach, Jędkerach, Liroyach itp. i.TE.DE., kto z kim co robił, co nagrywał, jak planował.
Ogólnie gębę o kolegach z branży otwiera głównie wtedy, jak może wyszydzić. Czy to nie mówi wiele o jego charakterze?
taaa plus przekonanie ze cała rapgra kręci sie wokół forum i niemożliwe ze jacyś raperzy na prawde mają je w dupie xDD jak padnie byle wers to koniecznie znaczy że to nawiązanie do czyjegoś posta tutaj, mówie ci mordo tak było 100 %VerminatorX pisze: ↑01 lut 2026, 17:48Jeśli jest jedna rzecz, jakiej się nauczyłem z mojego krótkiego czasu spędzonego wśród Ślizgawkowiczów, to to, że ich poziom doszukiwania się dwudziestego dna i tzw. dorabiania piździe uszu w każdej najdrobniejszej kwestii przekracza masę krytyczną i wyjebuje w kosmosDamianero pisze: ↑01 lut 2026, 17:27 Wy trollujecie z tym akcentowaniem na livie?Co innego jakby on miał zaśpiewać dostając suchy tekst i zaśpiewałby go indetycznie jak Mes ale miał zarapować linijke zakończoną znakiem zapytania, to nie dziwne że zrobił po nim przerwe. Psychoze ma już jedna strona i druga
![]()
![]()
Ty nie skimales w jakim momencie zrobil przerwe czy trollujesz? XDDamianero pisze: ↑01 lut 2026, 17:27 Wy trollujecie z tym akcentowaniem na livie?Co innego jakby on miał zaśpiewać dostając suchy tekst i zaśpiewałby go indetycznie jak Mes ale miał zarapować linijke zakończoną znakiem zapytania, to nie dziwne że zrobił po nim przerwe. Psychoze ma już jedna strona i druga
![]()
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
- marmolad_k2
W końcu jakiś dobry diss w tym temacie 
- Haczapurjan
Coś się na ciebie znajdzie Numer Raz
Jeśli umiesz zrób dobry numer raz
Zresztą oszczędzę ci większych szykan
Jedna rzecz – zawsze byłeś cieniem Tedzika w 3H
Tyle wystarczyło
Jeśli umiesz zrób dobry numer raz
Zresztą oszczędzę ci większych szykan
Jedna rzecz – zawsze byłeś cieniem Tedzika w 3H
Tyle wystarczyło
Ty szukasz tego hajsu dziś, ja go liczę.
Co to za hastla, co nawet nie jest przy kasie?
Przydupasie wracaj do swoich dziwek przy trasie
Ostatnio nie wyszło ci z jakąś niunią, co nie?
Pewnie nie chciała cioty z pyszczkiem a’la Niunio Gomesz. Wiem od tego czasu nie wylewasz za kołnierz, a cichaczem w chacie słuchasz „Jak zapomnieć”
Z hastla bleja jak byś się nie spał chłopcze. Dla mnie jesteś zwykłym zfrustrowanym Piotrkiem.( i tyle)
- marmolad_k2
Do dziś ma dziury w psychice po tym dissie i musi na każdym kroku podkreślać "swoje" bogactwo, tournament winner - Mezo!
dobrze że mama radiolog ii stopnia specjalizacji i tata chirurg bo byłoby krucho z tymi kilkoma nędznymi tysiącami wyświetleń i wyjebaniu na katalog przez lojalnych przyjaciół po kres 
- marmolad_k2
No i jeszcze do tego musi podkreślać, że RUCHA, bo jak sam potem mówił - wtedy nie ruchał