Susk - TBA
Susk - TBA
Ta wspaniala raperka nie ma cv wiec zaryzykuje stwierdzeniem ze to jakis album nowy bedzie promowac:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Re: Susk - TBA
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Poznaję sampelek
Post ujemny. Sample tak przeruchane są ze w berlinie na ulicy je znajdziesz.
Ona jest personifikacja woke culture i brzmi tak samo
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Tak wyobrażam sobie ludzi chodzących na manifestacje właśnie
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
nie no taką 100% personifikacją to nie, bo jednak czuć też inne klimaty, niestety też takie które mnie osobiście odpychają i ciężko mi przebrnąć
ale props że przynajmniej brzmi jakby sama to poczuła i napisała, bo u dupeczkowych raperek to nieczęste
Wokizm wokizmem, ale ona wersy jako takie bardzo przyjemnie składa.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
spoko, że jest woke, szkoda, że chujowa i brzmi jak taco hemingway, który chce być bardziej pikantny i buńczuczny
cztery żubry i dwie kurwy
Dobre calkiem ale po co tekst ktory ma jakas naturalnosc okraszac plytkimi stwierdzeniami jak ten ze cos tam costam polityk deweloper.
Plus niestety goni za bitem momentami za bardzo, a szkoda bo flow sie zgadza, no i jakis taki glos bez pewnosci siebie.
Brzmi jakby same wady ale po prostu laska ma o wiele wieksze mozliwosci, a przynajmniej tak ja pamietam z tych poprzednich plyt.
Plus niestety goni za bitem momentami za bardzo, a szkoda bo flow sie zgadza, no i jakis taki glos bez pewnosci siebie.
Brzmi jakby same wady ale po prostu laska ma o wiele wieksze mozliwosci, a przynajmniej tak ja pamietam z tych poprzednich plyt.
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Włosy bubblegum, rozpina pasy kiedy wciskam gaz
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Jedna z lepszych polskich raperek. Dobre i treściwe teksty, dobre rymy, fajna kreacja, flow się trzyma, ładnie leci, miejscami ciężko ocenić czy wypada czy delikatny offbeat, ale kibicuję jej w chuj. Przede wszystkim jest jakaś, ma pomysł na siebie i wyjebane na opinie mimo bycia oblaną sporym hejtem za obrażenie biednych miliarderów
Kompletne przeciwieństwo 90% współczesnych produktów raperopodobnych.
No nie wiem. Sądząc po tym jak ludzi oburzyły wersy, że „jak ukradłaś bogatym to nic nie ukradłaś”, czy jakoś tak, to śmiem wątpić. Żyjemy w kraju, w którym biedni bronią interesów bogatych, bo mają nadzieję, że ich bieda to okres przejściowy i tak właściwie to bronią swoich (przyszłych) interesów.
nie wiem czy bronią interesu bogatych, raczej swoich własnych - bo nie widzi się im dopierdalanie składek na coraz to wyższe datki socjalne, którego beneficjentami będą samotne matki, albo ciapaki z obsranymi dupami (jak na zachodzie). i to jest główny powód dlaczego ugrupowanie mentzena zdobywa popularność, a nie jakaś wydumana asekuracja interesów wielkich miliarderów.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
z rozsądku tak by faktycznie wynikało ale u nas tacy którzy "do czegoś doszli" mają w chuj immunitet na obrażanie, bo może tym obrażającym też coś skapnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji