marmolad_k2 pisze: ↑30 sty 2026, 14:06
2rzyn też tak patrzy, a tak poza tym to PŁYTA KURWA ŚWIECI W CIEMNOŚCI
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
2rzyn pisze: ↑30 sty 2026, 14:00
Pezeciez tede non stop wali sobie konia pod swoje plyty o czym chetnie opowiada
I też mówi, że to sztuka, poezja, najwyższa forma artyzmu?
No tlumaczyl ze jego chujowa plyta notes 3d ma 5 den.
A wystarczylo powiedziec ze jego tworczosc to dno i nie dorabiac pizdzie uszu. Dyskografia wieprza mocno ssie pale. Same dissy Mesa juz zjadaja mu wiekszosc kariery
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Schizofrenie to ma chyba tedas i to z mocnymi urojeniami wielkosciowymi, ciagle pierdoli ze on nie slucha nie interesuje sie on jest w ogole najlepszy i ponad wszystkimi haha, nie odpowie na te dissy Mesa bo nie przebije ich, po prostu nie ma podjazdu rapowo do Tego Typa. ,,Tede to frajer" zjada wszystko co wydal tdf po 2010 roku przynajmniej.
Mes mówił że Tede nigdy nie przyspieszył zajebiście na bicie, a wczoraj puścił mi się kawałek rick ross i wg mnie zajebiście tam płynie różnymi tempami
DjPendzel pisze: ↑30 sty 2026, 13:02
o kiedyś jeszcze theodor wjebał mesa zapomnieliśmy o tym
Nigdy nie pojmę jak ten zasmarkany wack zdołał utonąć na bicie do tytułowego kawałka z Kandydatów. Najchujowsza dykcja/maniera wokalna w polskim rapie.
Burak pisze: ↑30 sty 2026, 11:31
^ nic ciekawego, tylko recytacja i interpretacja TTF, udawanie dystansu i tego że się nie słyszało dissów
Nicmadrego pisze: ↑30 sty 2026, 11:25
Jako że spędziłem na tym forum zaskakująco dużo czasu jak na moją liczbę postów, to trochę się zorientowałem w uniwersum, więc jeżeli miałbym być czyimś multi, to wybór jest spory. Kto napędza kliki?
Czemu tak późno konto założyłeś? Chyba że od 2025 to jest to dużo czasu? Największy dział forum ci ominął przez to
Chodziło mi o to, że na przestrzeni tego pół roku jednak przeczytałem dużo różnego contentu: od zamawiania i (nieszycia) maseczek, przez wesołe perypetie Saturna i Lygrysa, po akcje tego gościa, który napędza kliki (bortwicki). I czytając to, zastanawialem się, co ja właściwie robię ze swoim życiem. Ale, jak wiadomo, dobra literatura stawia celne pytania, a niekoniecznie udziela na nie odpowiedzi.
Nicmadrego pisze: ↑30 sty 2026, 15:09
I czytając to, zastanawialem się, co ja właściwie robię ze swoim życiem.
A co byś robił, gdybyś nie czytał ślizgawki? Może czytał jakieś książki o samorozwoju, w których spisano truizmy na poziomie rapu Palucha, żeby chodzić wcześnie spać albo władza zakazana, a każdy z nas to szaman szaman?
Nie dajcie sobie wmówić, że posiadanie nieambitnych pasji czy zainteresowań, czyni Was gorszymi ludźmi. Nigdy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Czytając ślizgawkę przecież człowiek się rozwija lepiej od jakiegoś couchingowego pierdolenia
Niektórzy np. mogliby poczytać trochę postów od użytkowników z tej dobrej strony w tym temacie, rozwinąć swój gust muzyczny i zmienić głos w ankiecie na Mesa tournament winnera!
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
VerminatorX pisze: ↑30 sty 2026, 14:54
Nigdy nie pojmę jak ten zasmarkany wack zdołał utonąć na bicie do tytułowego kawałka z Kandydatów. Najchujowsza dykcja/maniera wokalna w polskim rapie.
jeszcze klasa jak się podjarał swoją puentą, że aż ją powtórzył
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
VerminatorX pisze: ↑30 sty 2026, 14:54
Burak pisze: ↑30 sty 2026, 15:13
Jeszcze Aurelia z ciekawych uniwersów do nadrobienia
To już na bieżąco śledzę, bo zaczęło się relatywnie niedawno.
scam_sakawa pisze: ↑30 sty 2026, 15:16
A co byś robił, gdybyś nie czytał ślizgawki?
np. napisać 4 reportaże
o perspektywach rozwoju małych miasteczek
ale
Gdzie z prawdziwą poezją do sajko Mesa wjeżdżasz, przecież oni pomyślą ze jak masz w dupie małe miasteczka w dupie małe miasteczka w dupie małe miasteczka, to chodzi Ci o ten duet z alkopoligamii
Akurat to Artur to chyba najbardziej sensowny mentalnie typ z tych wszystkich Żbików. Ogarnąl się mentalnie, uzywkowo i emocjonalnie plus akcja z GML czy jak ten łeb się nazywał klasyczka.
Cofam jeszcze Gosia jako tako funkcjonuje.
Ps. Na patencie Knapa że można mu zapłacić za zrobienie płotu i przekopanie działki pewien jegomość z Wrzeszcza mógłby zrobić pitos za posprzątanie mu chaty - stawiam że @phobos , zemsta czy inni miliarderzy poszli by na to dla contentu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia