OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Remake po 5 latach, co z tymi ludźmi.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
40 letnia kobieta zagra początkującą influencerke fitness 
Może to będzie remake w stylu pogodnego body horroru i baba się w trakcie zajęć dosłownie rozpadnie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Widziałem oryginał Sweat i było to totalnie miałkie i przewidywalne, chociaż krytycy się nad tym spuszczali. Jeśli nie podrasują scenariusza to po Substance nikogo to nie obejdzie
To akurat żaden problem, influencerek i szafiarek i pilatesiar w każdym wieku jest przecież pełno
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
@chaya jak jej dodasz cgi to owszem
Na tych zdjęciach chyba jednak bez cgi. No proszę Cię, ona nie wygląda na tyle lat ile. Spokojnie na ulicy dałbym jej 20/25 maks!
Podbijam Luxair, sweat mialkie turbo. Ale Mam słabość do tej głównej bohaterki
o kurwa Marek
ale to będzie nuda...
ale to będzie nuda...
Nie wierzę, że to nie stanie się standardem w Hollywood. Przypomnijcie sobie jak wyglądało jeszcze 2-3 lata temu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
i bardzo dobrze, jebać hollywood
- jest_zasadzka
Istnieje jeszcze coś takiego jak warezy? WIem, ze siara w XXI wieku używać tego typu piractwa, ale lubię jak coś ma wgrane napisy lub lektora z automatu, mogę wrzucić na pendrive i do tv podłączyć. Sprawdzałem exsite ale tam jakieś serwery do ściągania gówniane płatne to już wolę abonament na chomiku wykupić.
zajefajna.com korzystam czasami
Ale co konkretnie chcesz piracić? Torrenty śmigają od zawsze, a filmy mają wbudowane napisy (no chyba że jesteś troglodytą i potrzebujesz polskich subtitles, to wtedy są pluginy do playerów które dociągną).jest_zasadzka pisze: ↑15 lut 2026, 10:17 Istnieje jeszcze coś takiego jak warezy? WIem, ze siara w XXI wieku używać tego typu piractwa, ale lubię jak coś ma wgrane napisy lub lektora z automatu, mogę wrzucić na pendrive i do tv podłączyć. Sprawdzałem exsite ale tam jakieś serwery do ściągania gówniane płatne to już wolę abonament na chomiku wykupić.
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- jest_zasadzka
Dotarłem na zajefajna ale wszystko tam wrzucają na jakieś zjebane serwery typu pobieraj.net, wrzuta.net z których można pobierać jak się wykupi premium. Chyba, że czegoś nie umiem i robię źle...
Luxair tak, jestem troglodytą, do tego leniem i nie chce mi się kombinować z pluginami.
Luxair tak, jestem troglodytą, do tego leniem i nie chce mi się kombinować z pluginami.
- jest_zasadzka
Wiadomo, że klapa. Coś tam ciekawego w życiu naszego orła się wydarzyło poza skakaniem? No i aktor do roli pierwszoplanowej to nieporozumienie. Tylko i wyłącznie
Spoiler
"Wichrowe wzgorza" w kinie 14 litego (najgorzej) matka z corka se przyszla,
albo "hehe-nastki" na filmik tragedia film...jedzie kurwa na koniu 10min i ladna muzyczka (ale sprawdze wczesniejsze wersje)
"Pomoc domowa" w kinie - props, dobry plot twist i cycory sindey
"Bo sie boi" - dobrze poryte, polecam na jakims delikatnym specyfiku, ale dobrze zobraowana choroba, elo!
"Pomoc domowa" w kinie - props, dobry plot twist i cycory sindey
"Bo sie boi" - dobrze poryte, polecam na jakims delikatnym specyfiku, ale dobrze zobraowana choroba, elo!
Hyphap! |
|