Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
Chuja się znam ale zapytam - a nie da się zrobić że potwierdzeni uz nie muszą przechodzić przez tego firewalla ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mozna go w ogole wylaczyc w europie? Jak hakierzy jeszcze nie rozkminili ze wystarczy wysylac zapytania z polski a nie z zibwabwe to mysle ze otworzyc troche bardziej fw nie zaszkodzi a nawet pomoze bo przyznam ze irytuje odswiezanie 3/4 razy tej poczatkowej stronki fw zanim cie w koncu wpusci na forumek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Dziekuje slicznie za usprawnienie przegladaniabronek pisze: ↑21 sie 2025, 12:38 Mozna go w ogole wylaczyc w europie? Jak hakierzy jeszcze nie rozkminili ze wystarczy wysylac zapytania z polski a nie z zibwabwe to mysle ze otworzyc troche bardziej fw nie zaszkodzi a nawet pomoze bo przyznam ze irytuje odswiezanie 3/4 razy tej poczatkowej stronki fw zanim cie w koncu wpusci na forumek
e: dobra jednak cloudflare znowu sie pojawil po praktycznie polowie dnia kiedy mi zycie nie uprzykrzal
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dlaczego po dniu jestem wylogowany kiedy siedzę na telefonie? Niby taka pierdoła, a tak wkurwia. Mam ciemny tryb ustawiony i co wejdę to mnie wypierdala i mi jebie po oczach. Nie korzystam z tapatalk, bo dla jednej strony nie będę tego instalował. Mam załączone, że "zapamiętaj mnie" i dupa cycki, nie zmienia się nic, dalej trzeba żyć
Ostatnio zmieniony 04 sty 2026, 14:51 przez fifi, łącznie zmieniany 1 raz.
Osadzanie postów z FB chyba nadal nie działa?
test
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- rozklad_gaussa
osadzanie linku z aplikacji mobilnej fb - typu facebook.com/share itd. nie dziala, normalne linki bezpośrednie do postów działają jak wyżej
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- SieKurwaNieInteresuj

Czemu to nie jest link?
Sie kurwa nie interesuj
Spoiler
Klikasz odnośnik "Forum" z ikoną domku dwie belki niżej i jesteś na głównej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- piernikowyskoczek
dziwna rzecz się dzieje od niedawna: jak ktoś wrzuca filmik na yt w spoiler, a ja otwieram ten spoiler, to od razu mi otwiera apkę yt na telefonie i odtwarza w niej ten filmik
jak wracam z yt do przeglądarki, to embed filmiku na yt w otwartym spoilerze nie działa
viewtopic.php?p=1224527#p1224527
przetestujcie, u mnie tak się dzieje na firefoksie na androidzie
jak wracam z yt do przeglądarki, to embed filmiku na yt w otwartym spoilerze nie działa
viewtopic.php?p=1224527#p1224527
przetestujcie, u mnie tak się dzieje na firefoksie na androidzie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
U mnie gicior, chrome android
sprawdź na innej przeglądarce czy to nie wina po twojej stronie, bo u mnie też normalnie działa (z tym że ios i safari)piernikowyskoczek pisze: ↑30 sty 2026, 0:04 przetestujcie, u mnie tak się dzieje na firefoksie na androidzie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Odniosę się do sprawy na najbliższej konferencji prasowej.
ej wam tez nie dziala wyszukiwarka?
to ja psuje, sorry, zaraz będzie działać jak skończę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
luzik, poradzilem sobie bez tego ale dalem znac