Żyje i ma się dobrze jak nigdy. Jest tyle różnych wersji do grania, że każdy może znaleźć coś dla siebie. I nadal mnóstwo ludzi na serwerach gra.
Dodano po 2 godzinach 52 minutach 34 sekundach:
Start o 18.
Dodano po 49 minutach 32 sekundach:
Nic ciekawego. 90% housing 10% Midnight.
[WoW] Świat Rzemiosła Wojny (World of Warcraft)
Moderator: con shonery
- piernikowyskoczek
Re: [WoW] Świat Rzemiosła Wojny (World of Warcraft)
żeś nahajpowal, czekałem i oglądałem i gówno pokazali xD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
XD beka ze mnie 
Jeśli już to na Blizzconie we wrześniu coś zapowiedzą.
Jeśli już to na Blizzconie we wrześniu coś zapowiedzą.
I co gra ktoś w Midnighta?
Mnie się bardzo przyjemnie gra jak na razie. Dodatek jest wypakowany po brzegi, ciągle jest co robić. A no i Silvermoon oraz Eversong zajebiście zostały odświeżone, to trzeba przyznać.
Mnie się bardzo przyjemnie gra jak na razie. Dodatek jest wypakowany po brzegi, ciągle jest co robić. A no i Silvermoon oraz Eversong zajebiście zostały odświeżone, to trzeba przyznać.
Blizzard zamyka privy Turtle WoW i Stormforge. RIP [*]
https://www.wowhead.com/classic/news/it ... ver-381280
Na moje oko to Blizzard ewidentnie się przygotowuje pod tego Classic +. Stąd ta kampania anti-priv i wyłączanie wszystkich custom privów.
Szkoda, bo Turtle to naprawdę świetny projekt był. Niestety tylko 42 lvl tam wbiłem, ale grało się bardzo przyjemnie, a nowe krainy miały super klimat.
https://www.wowhead.com/classic/news/it ... ver-381280
Na moje oko to Blizzard ewidentnie się przygotowuje pod tego Classic +. Stąd ta kampania anti-priv i wyłączanie wszystkich custom privów.
Szkoda, bo Turtle to naprawdę świetny projekt był. Niestety tylko 42 lvl tam wbiłem, ale grało się bardzo przyjemnie, a nowe krainy miały super klimat.