[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: jAg »

Oczywiście głos na Tedeusza, zmiótł z planszy odklejonego mesiaka
Spoiler
2rzyn tylko się nie popłacz :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

DEDLAJNY najlepszy numer beefu. Argumenty Mesa zostały tam solidnie wyśmiane.
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Burak pisze: 29 sty 2026, 8:12 Tede jak będzie to czytał to się pewnie będzie wypierdalać i język mu się będzie plątać, a co dopiero jakby to miał zarapować no skill :lol:
Nie ma takiej opcji nawet ze on bedzie probowal je rapowac xD to bedzie typowa recytacja wieprza przy krotej kurwy w niu erach i gluche stado beda klaskac flakami

Tede to frajer i samica psa rewelacyjne numery.
Twn pierwszy oczywiscie poki co kawalek roku
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

piernikowyskoczek pisze: 29 sty 2026, 9:59 DEDLAJNY najlepszy numer beefu. Argumenty Mesa zostały tam solidnie wyśmiane.
Brat wybrał język faktów. Nie podobało mi się to jak wyszło, ani jak to zarapowane ani bit, ale po ostatnich 2 dissow Mesa przesłuchałem beefa od początku i zaśmiałem jak tutaj wszystko jest odbite a piotrula został opluted.

Brakuje tylko przypomnienia że powinnaś być ze mną/mezo-aniele i ostatnie 2 dissy mesa to ta sama półka

A NIE, jednak miałem na mysli DRIMLAJNY
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Czy Mes w ogóle ma jakichkolwiek kolegów?
Stary bułkowski wygląda jak ten dziad w parku co chce gołębie karmić ale nie wiadomo czemu to sam ma pod obszczanymi oxfordami okruszki chleba.
A w tle Marcin Miller na refrenie
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Miller > Łozo
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Nie zapominajmy o niemiłosiernie zawodzącym Lerku, przy którym zajebistym wokalistą byłaby pewnie co druga spotkana na ulicy osoba w dowolnym wieku.

A może właśnie nie, może w tamtych latach uszy moje niegotowe i głuche na Prawdziwą Sztukę były, ale gdybym teraz puścił sobie Uuuu weeeź to poczuuuj albo Czeeeeeeść Meeeeeees, byłbym zachwycony?

Nie, raczej nie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
stachu

Post autor: stachu »

Mesia nie do konca rozumie o co chodzi w beefie. Siedziala, dopieszczala trąbki, ale w zasadzie po co, skoro wyszlo wypracowanie nie na temat. Probuje zaatakowac Tedzika, ale brak jej po prostu argumentow i chwyta sie czego moze, co zreszta slychac po punchach typu mama kupuje Ci meble albo rapowanie o dacie urodzin dziadka. Stara spieta Mesiara nawinie cokolwiek byle miec pretekst, zeby pograc na flecie w tle, pod pretekstem sztuki ofc. Jesli tak bardzo jej zalezy na warstwie muzycznej to lepiej by bylo ten wysilek wlozyc w album dla swoich 5 fanów. Natomiast osoby zapetlajace takie kawalki, przesycone nienawiscia i bolem dupy, pompuja swojego ego wkrecajac sobie nawzajem, ze maja wrazliwe uszy, co pewnie na pozor moze byc atrakcyjne, ale tak naprawde, na dluzsza mete same sobie robia krzywde bo sluchajac tego tylko nasiaka tymi toksynami. Na koniec dnia werdykt jest taki, że Bułkowski znowu poruchał, szkoda tylko, że swoich fanów.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2026, 11:10 przez stachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Piosenki Tego Typa Mesa to ładne piosenki z repeat value i drobnymi szpileczkami, wycelowanymi w Tedego między wersami o dziadku, który się urodził w 1897 roku.

W kategorii dissów - słabo, w kategorii ładnej landlord psychorap muzyki - świeże, innowacyjne i ciekawe.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Bane pisze: 29 sty 2026, 10:55 Uuuu weeeź to poczuuuj
Poczuj ciepło policyjnego moczu :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

:lol:

I nie nawijam o bliznach jak Mes
Czym on się jara? Że dostał wpierdol jak leszcz?
Jego sprawa, mnie jarają inne sprawy
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
2rzyn

Ależ wysyp głuchoty w oatatnich postach. Tak glusi ze porownac numerow nie potrafia i jeszcze maja czelnosc wypisywac nazwisko Miller, co juz kompletnie dyskwalifikuje ich uszy. Flakus tego nie pokaze publicznie, bedzie zaciskal zeby i wytrzeszczal galki oczne zeby sie tylko nie zesrac, ale jest zdruzgotany i przytloczony tym jak rapowo go Ten Typ Tournament Winner Mes rozwalcowal po warszawskim chodniku.
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

O której on ma te live'y? Zajrzę z chęcią :D.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Kurwa że Tobie się dalej chce TURzyn
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

No szacun w chuj za wytrwałość

Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
Tylko Tede jest równie wytrwały w robieniu swojego rapu co Ty murzyn2 w trollowaniu

Dodano po 2 minutach 25 sekundach:
2rzyn pisze: 29 sty 2026, 12:06 Ależ wysyp głuchoty w oatatnich postach. Tak glusi ze porownac numerow nie potrafia i jeszcze maja czelnosc wypisywac nazwisko Miller, co juz kompletnie dyskwalifikuje ich uszy. Flakus tego nie pokaze publicznie, bedzie zaciskal zeby i wytrzeszczal galki oczne zeby sie tylko nie zesrac, ale jest zdruzgotany i przytloczony tym jak rapowo go Ten Typ Tournament Winner Mes rozwalcowal po warszawskim chodniku.
Przecież Tede jako sprzedajna kurwa przejmuje się tylko tym co myśli większość a większość uważa że to on rozwalcował meza w chuj
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

no i większość ma rację bo jest większością
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Demokracja boli niektórych.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Po czasie stwierdzam, że te dwa nowe dissy to nawet mają trochę punchy, fajnie do nich wracać, przyjemnie się słucha i
Spoiler
cieszy się morda
ignorant

Post autor: ignorant »

DjPendzel pisze: 27 sty 2026, 19:58
ignorant pisze: 27 sty 2026, 19:26
DjPendzel pisze: 27 sty 2026, 15:26 Pamiętacie to disco polo piotrusia przez które potem wydawał łzawe oświadczenia?

Muza jak dla zbieraczy ziemniaków hahahahaha

piotrula pewnie chętnie by zagrał to obok skolima i stachurskiego ale kto by go zaprosił :)

ej akurat ten numer whuuuj dobry, i dobre wpomnienia, fajną pannę wtedy obracałem co puszczała mi to non stop :joint:

Imagine randka z ignorantem i panna z takim zamiarem się nosi
Żeby puścić do ruchania tego typa mesa, to już lepiej samemu potarmosić
słaba nawijka :joint:
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Awatar użytkownika
2rzyn

Głuchy naród. Dobrze, że hip hop wygrał, czyli pan Mes :joint: najwazniejsze ze czysto rapowo Piter spalil flakusa na popiol

Skalibrował mnie Jay z, Nas, takeover, ether
Więc komentarze co zmienią? Piter :joint:
Car liter, bóg flow, linijek lucyfer :bowdown:
ODPOWIEDZ