[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Internet Explorer mode on ale powiem tak. Przesłuchałem Tede to frajer i werdykt niezmienny. Jako zwykły numer (nawet zrobiony na odwal) jest lepszy niż którykolwiek diss Tedego na Mesa. Poziom nawijki nawet odklejonego Mesa jest kilka stopni wyżej niż obecny Tede. Co nie zmienia faktu, że Tede wygrał bo Mes oddał walkowerem, a najlepszy diss w całym beefie dał Wini xD
- scam_sakawa
Tede słabiej rapuje, ale jego pociski są bardziej wyraziste. 64 LAJNY już zamknęło temat w zasadzie.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2026, 12:56 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
W alternatywnej rzeczywistości to Taco odpowiedział na zaczepkę a Tede olał i Mes oczywiście
Spoiler
Przejebal beef
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Gdzie mogę zobaczyć numery z Bukowskiego i nowe dissy na żywo?Skuty? Może i skuty, ale w muzykę wczuty
Może rozjebię te plenery latem i sale w lutym
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
I kto tu jest slepolcem? Twoi glusi przyjaciele co chwile wyskakuja z farmazonem typu przegrany beef z maśeyem lol, albo ze Mes nagral chujowe kawalki, pisane pezez ai itd. XD
No przez wasze uszy mozna patrzec jak przez wizjer
Na Skype koncert limitowany dla Artura i Karcia
Aha no i nie kumam tych zarzutów o pogłos z kibla w tede to frajer.
Wg mnie to jest specjalnie i mega pasuje do bitu i klimatu kawałka.
Nie mogłem przestac go sluchac jak to wyszło.
Wg mnie to jest specjalnie i mega pasuje do bitu i klimatu kawałka.
Nie mogłem przestac go sluchac jak to wyszło.
no wlasnie na bukowskim tez byl podobny mix/master , to jest celowy zabieg ktory dziala moim zdaniem ale to juz wiadomo kwestia gustu
Treść nie forma
- gods bidness
Tournament winner na właściwym miejscu, a poniżej jakieś rachityczne ruchy, które wzbudzają tylko politowanie rodziców finansujących jegomościa

Reverb typu pierwsza Susk
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
fajne kawałki ale jako dissy to gówno te wyczekiwane miesiącami bomby, niech on już spierdala bo rozkręcił aferę żeby sprzedać 100 płyt więcej na plecach Jacka, dzięki czemu Jacek sprzedał tysiące płyt a od Piotrka nie możemy się niczego dowiedzieć (od Jacy tez ale kurwa to nie on wypuścił pierwsze te wypociny) - typowe łapanie się brzytwy przez mesa. Poza humorystycznymi wątkami najlepiej żeby ten "beef" przeszedł do historii
nic na potem
- gods bidness
Przy tacie na baczność.

Na drugim zdjęciu jeszcze bardziej na siłę tam stoi niż za małolata, a mina sugeruje, że gniotek się popsuł w pokoju i jeszcze nie wie jak o tym powiedzieć
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

regal z ksiazkami zamieniony na jakies randomowe obrazki w antyramie najlepiej podkresla regres intelektualny resortowej córki
przeczytaj jakąś książkę, uwagę miej podzielną
przeczytaj jakąś książkę, uwagę miej podzielną
- gods bidness
Regres intelektualny podkreśla drastyczny spadek wysokości noszenia spodni u syna w stosunku do ojca.
Czemu twarz ojczula ocenzurowana jakby to była jakaś tajemnica państwowa, skoro normalnie nawet na wikipedii można sobie znaleźć kim jest jego stary razem ze zdjęciem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag