Zna dużo ładnych określeń na penisa po prostu.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
forcerfromdesert pisze: ↑27 sty 2026, 21:56 2rzyn, podobnie jak BizonTwojaStrata ma dobre pióro i bardzo trafne spostrzeżenia. I na pewno nie jest bezbekiem
Gość od prawie 800 stron mówi to samo, ale nie powtarza się. Używa różnych metafor i porównań - z pewnością posiada większy wokabularz niż użytkownik WesolyJozek
w czwartek bedzie posiadowa smutasow w czapkach niu era to ciekawe czy bedzie nadal lecial w chuja ze nie sluchal czy od razu zapowie diss... albo bedzie pierdolil ze to zenada i on nie odpowie (klasyk)
Treść nie forma
Tede już się wypowiedział przecież
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Łabędzi spiew didżeja dzyndzla który dynda gdzies w okolicy wewnetrznej strony ud wypalonego flakusa. Wlacz sobie lepiej "tede to frajer" i sprobuj tym swoim zaczopowanym uchem uslyszec jak sie powinno robic hip hop w tym kraju 
- marmolad_k2
Powiedział też, że jebać kadłuba.
zejdz dooo mnie zejdz do mniee no cho, zejdz do mnieee zejdz do mnie no chodz
wkrecajacy refren hehe
wkrecajacy refren hehe
Treść nie forma
Young Leosia miała podobne, ale melodyjnie bardziej chwytliwe jednak
Ty mordzia nie myślałeś o jakimś feacie z 2rzynem? Ewidentnie macie wspólny wajb którego my głusi nie kumamy :P
No glusi sluchaja takich tanich lampucer wypadajacych z bitu jak leosia. Fajnie ze sie wyswietliles 
Co tu kminic? Skolimowi rob rimming
Co tu kminic? Skolimowi rob rimming
Ja nie słucham nawet rapu bo to wstyd mieć więcej niż 16 lat i tego słuchać na poważnie 
To tym bardziej zenujace z twojej strony ze wypowiadasz sie na podforum hip hopowym. Gluchy tak ze nie odroznia gatunkow muzycznych
ta ankieta jest kompletnie niewymierna trzeba by ja zresetowac
Akurat zupełnie bez złośliwości to pisałem szanowny Panie z Jimsonem w avatarze, bo przewinąłem komentarze pod Posprzątaj po swoim psie i trafiłem tam propsy od Wormojota i kliknąłem po kilka kawałków od Was obu i chyba lubujecie się w podobnych brzmieniach i jak widać macie słuch niedostępny dla nas :P
A Leosia jest całkiem zabawna i na Vox Veritatis zjadła gospodarza
Ten Typ Mezo jak dodaje swoje skriny rozmów i te różności na kanale nadawczym to taki sam vibe jak
-
WesolyJozek
Tyle ich dotykał, że nic dziwnego
Czy kawałki Mesa na bitach Donatana to najbardziej landlordzki duet w polskim rapie? Przypominam, ze donatan chwalił się, ze mógłby codziennie mieszkać w innym lokalu przez pół roku
Ten Typ Mezo jak zobaczył, że ktoś nazwał jego mamę pielęgniarką na geniusie to aż założył konto żeby wspomnieć że jest doktorem radiologii
Jedyne zwycięstwo Mesa
https://genius.com/Ten-typ-mes-czy-ty-to-ty-lyrics
Verified Annotation Ten Typ Mes
Mama jest doktorem radiologii z drugim stopniem specjalizacji, pielęgniarki szanuję, ale nigdy nią nie była. Kiedy nie mogła, nie miała czasu ugotować, pizza dr oetkera była najprostszym wyjściem nakarmienia lil’ Mesa.
+12
Share
Suggest an improvement to earn IQ
Genius Annotation
2 contributors
Mama Mesa jest (była?) pielęgniarką. Można się więc domyśleć, że często nie było jej w domu i nie gotowała, w związku z czym Piotrek skazany był na obiady z paczki.
Jedyne zwycięstwo Mesa
https://genius.com/Ten-typ-mes-czy-ty-to-ty-lyrics
Verified Annotation Ten Typ Mes
Mama jest doktorem radiologii z drugim stopniem specjalizacji, pielęgniarki szanuję, ale nigdy nią nie była. Kiedy nie mogła, nie miała czasu ugotować, pizza dr oetkera była najprostszym wyjściem nakarmienia lil’ Mesa.
+12
Share
Suggest an improvement to earn IQ
Genius Annotation
2 contributors
Mama Mesa jest (była?) pielęgniarką. Można się więc domyśleć, że często nie było jej w domu i nie gotowała, w związku z czym Piotrek skazany był na obiady z paczki.