[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Wyciera łzy zarobionymi na debilu ze skillem banknotami.
A co innego ma go cieszyć? To dorosły facet, respekt dwarzyna z forum nie starczy na kolejne auto za kilkaset tysięcy 
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Może trochę grzeczniej o śp. Karolu.
Jakiś typ teraz jedzie mi od głuchych
Głuchy no cóż, jestem nim, fakt
Ja to akceptuję, nie ubliżysz mi tak
Ostatnio zmieniony 28 sty 2026, 12:47 przez MicBar, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
Tymczasem potężne dissy Mesa: przechwalanie się kasą
I to bejbimamy i ojca wytykanego przez 7/8 czasu „kariery”
ej akurat ten numer whuuuj dobry, i dobre wpomnienia, fajną pannę wtedy obracałem co puszczała mi to non stop
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
- marmolad_k2
Fajne, ale Sacrum lepsze 
-
WesolyJozek
W beefach nie chodzi o ladne spiewanie. Tede wypunktowal odklejenca. Dissy mesa to ladne piosenki, muzykalne, ale osmieszajace ich autoraWormjot pisze: ↑27 sty 2026, 17:27Nie jestem niczyim fanem. Jestem SLUCHACZEM BEZ CHUJA W USZACH i obiektywnie potrafie ocenic ze Mes rozjebal tedasa rapowo. Chuj mnie obchodzi kto wygral PR-owo. Argumenty dlaczego tak sadze pisalem wiele razy, wroc se jozek i poczytaj. Los chcial ze oponentem Tego Typa jest tdf ktorego nie trawie za to ze sprzedal swoja muzyke jak dziwka i od dobrych 10 lat (poza pojedynczymi trackami) gra discopolo...Dlatego tez kibicuje Mesowi, ale gdyby faktycznie tede nagral cos dobrego to potrafilbym przyznac ze to on beef wygrywa. Natomiast tak sie nie stalo bo tede nawet jak na tedego nagral srednie dissy , ktore przy tym co nagral Mes (Genialne dissy) wypadaja juz bardzo bardzo chujowo.WesolyJozek pisze: ↑27 sty 2026, 17:17 I ofc zero argumentow. Bycie sajkofanka mesa musi być prawie tak smutne jak bycie mesem
Jak ci sie nie chce czytac jozek to tu masz podsumowanie: Tournament winner to znow Pan Mes... a tede? jego wybitnie niski poziom nuci mu nad uchem przykrytym czapka marki niu era ,, zejdz dooo mnie zejdz do mnie no cho, zejdz do mnieee zejdz do mnie no chodzzz"
Imagine randka z ignorantem i panna z takim zamiarem się nosi
Żeby puścić do ruchania tego typa mesa, to już lepiej samemu potarmosić
- marmolad_k2
Czyli jednak kjutki mają fjutki.
-
WesolyJozek
XDDDDDDDDDDD ale kompromitacja cwela, 2rzyn usuń konto
zesrał się na rzadko, dissy Tedego miały niewiele więcej celnych puchy niż te Mesa, samo lanie wody tak jak mu leje się z flaka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Mezo nawinął kiedyś: ,,za bardzo uwierzyłeś w swój mesjanizm" i kurde coś w tym jest. Te 4 dissy to jakaś mieszkanka pseudoargumentów w stylu: jam pan szlachcic z artyzmem i majątkiem a ty jacek to sprzedajna sześćdziesiątka z jednym hitem. Z tych dissów wychodzi brak znajomości dyskografii i ruchów Tedego a jedyne co Mesa wkurwia to, że Tede miał potwierdzić jakiegoś rozjebusa (z pewnością takie potwierdzenie wiele zmieni w postrzeganiu oskarżonych przez sąd
) i śmiał robić rap dla mas (sam Mes wskazuje tutaj 2007 r. i singiel Diler, więc obstawiam, że tam zatrzymał się ze śledzeniem kariery Tedego). Natomiast sam Tede po prostu zrobił swoje. Zachrypniętym głosem wyśmiał aktualne problemy natury psychicznej oponenta, zmontetyzował ten beef najlepiej jak się da i na koniec założy czapkę Mario i będzie recytował jak to Mes się przypierdala, że mu matka kupuje meble i powie, że jemu stary mieszkania. 64 lajny to najlepszy numer beefu i to wiele o nim mówi. Na pocieszenie 54 głosującym przypominam, że ,,lepszy raper to nie zawsze zwycięzca beefu".
Hej amigo! Wiesz, kto ja jestem? Syndrom! Kojarz mnie z hiszpańska ligą!
^ w tym temacie nie piszemy rozsądnych postów tylko obrażamy jednego z raperów i dwarzyna
Za dwa dni live u Tede i nieuchronne zamknięcie tematu z ustalonym demokratycznie tournament winnerem jako Tede
Za dwa dni live u Tede i nieuchronne zamknięcie tematu z ustalonym demokratycznie tournament winnerem jako Tede
- SieKurwaNieInteresuj
Piekne miecze świetlne, ewidentnie ciemna strona mocy

Dobrze, że przypomniałeś bo zapominałem łapek w dół dać
nie wierze ze ktos uzyl likeow/dislikow jako argument na to ze Mes przegral hahahaSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑27 sty 2026, 20:20 Piekne miecze świetlne, ewidentnie ciemna strona mocy
Treść nie forma
Ależ płacz głuchych dzieci w niu erach. Tak bardzo sponiewierany ich kabacki idol. Tak potężnie go zniszczył Mes swoimi zajebistymi dissami