[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Miesiąc przed grudniem.
- marmolad_k2
Trzy tygodnie przed rocznicą stanu.
no no, bo jakby to całe Twoje wstawiennictwo za mesem to nie preludium do wspólnej kąpieli z psycholandlordem, nagrodził już czy dalej czekasz?
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Tutaj akurat nie ma co się śmiać, obaj zaangażowani w beef nazwali 2rzyna kjutką, z czego nawet jego śmiertelny wróg, który przez 20 lat nagrywał samo gówno (poza tym co sam propsował ale na poczet beefu zapomniał) docenił ze ma fiuta. Ogólnie 2rzyn raczej na propsie u obu dissujących.
-
WesolyJozek
No i znowu odklejona sajkofanka w pelnym delulu.Mietek pisze: ↑27 sty 2026, 6:59 Wydaje mi się że osoby, które uważają że wygrał Tede nie tyle lubią kawałki Tedego w tym beefie, bo chyba ciężko je jakoś lubić, tylko bardziej uważają Mesa za odklejeńca, który z definicji przegrał beef, bo jest dla nich cringowym pojebem i go po prostu przez to nie lubią.
Chlopie, nie miałem przed tym beefem pojecia co u Mesa, poza tym że wychujali go koledzy z labelu. Ten beef przedstawil mi mesa jako muzykalnego debila, który myśli że jest co najmniej Kubą ze Slepnac od Swiateł, kreuje się na jakiegoś dillera i strażnika prawilnosci, będąc jednocześnie spłakanym do swojej ex cynbalem na terapii. Chlop doslownie idzie płacić 200zl za to, żeby komuś opowiadac jaki to tede jest zły xD . A i jeszcze chwalenie się mieszkaniami od rodzicow.
Tede wygral ten beef mimo ze nagral same srednie/slabe/nudne numery, Mes zostanie zapamietany jako odklejony debil. A do tego odpowiadal na diss 3 miesiace xD
O dissie na Wujka Samo Zło było tak:buarzej pisze: ↑27 sty 2026, 14:46Tutaj akurat nie ma co się śmiać, obaj zaangażowani w beef nazwali 2rzyna kjutką, z czego nawet jego śmiertelny wróg, który przez 20 lat nagrywał samo gówno (poza tym co sam propsował ale na poczet beefu zapomniał) docenił ze ma fiuta. Ogólnie 2rzyn raczej na propsie u obu dissujących.
No ale wiadomo, to było dawno temu, jak wieprz był jeszcze w formie. Pomiędzy zajebistym dissem na Wujka a gównem na geniusza Mesa leży sfłaczała przepaść.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Strasznie wybiorczy jestes fanie flaka. Propsowalem nawet w tym twmacie tedego wielokrotnie wiec z czym ty tu wyjezdzasz?
Wiem ze gluchych boli wielki Pan Mes, ale naprawde nie jestescie w stanie pomniejszyc miazdzacej przewagi Pitera nad kabareciarzem disco polo
No i nie ukrywajmy , diss na wsz jest bardziej postarany niz jakies 3 komory
Wiem ze gluchych boli wielki Pan Mes, ale naprawde nie jestescie w stanie pomniejszyc miazdzacej przewagi Pitera nad kabareciarzem disco polo
No i nie ukrywajmy , diss na wsz jest bardziej postarany niz jakies 3 komory
- marmolad_k2
Tournament winner pan @Piters
- gods bidness
Piters = Piter S = Piotr S = Piotr Schmidt
Mes wygrał beef? hahahahahaMietek pisze: ↑27 sty 2026, 6:59 Mes wygrał beef, nagrał lepsze kawałki, a teraz nawet można już powiedzieć że lepsze dissy w konwencjonalnym rozumieniu, którego oczekiwaliście.
Tede co najwyżej fajnie się popisał, że umie szybko i dużo i jakimiś infantylnymi pomysłami typu przerabianie disco polo, które właściwie gorzej o nim świadczą niż lepiej, i właściwie tylko potwierdzają refren Mesa z pierwszego dissu. To już nawet nie powinno być kontrowersyjną opinią, że Mes wygrał.
Wydaje mi się że osoby, które uważają że wygrał Tede nie tyle lubią kawałki Tedego w tym beefie, bo chyba ciężko je jakoś lubić, tylko bardziej uważają Mesa za odklejeńca, który z definicji przegrał beef, bo jest dla nich cringowym pojebem i go po prostu przez to nie lubią.
Dla mnie artysta ekscentryk, fajne kawałki nagrał, fajną kreację obrał w tym beefie, fajnie wyłuszczył różnice między sobą a Jackiem, i właściwie to rozrysowanie różnicy że on jest ambitnym artystą, dziwnym, dumnym trudnym etc, a jego przeciwnik Jackiem w czapce, to chyba główna oś tego beefu i fajnie obrazowo to wyszło.
Ten beef to belle epoque i ułańska fantazja vs infantylizacja sztuki.
Dla Tedego w sumie props za Tego typu Mesa.
Dla mnie tak
Samica Psa > Tede to frajer > Tego typu Mes > Przytul Jacka > Suka > 88 lajen > Posprzątaj po psie > 64 lajny i w zasadzie każdy z tych byl co najmniej spoko
więcej dissow nie pamiętam
1.Kwestia gustu,dla mnie osobiście tego typu mes zjada 4 disy odklejeńca
2.Piszesz że fajną kreację obrał...jaką?że odpowiada trzy miesiące dwoma kawałkami na całą płytę?wychodzi na totalnego lenia bez żadnej weny twórczej a sam zaczął beef pisząc niby punche na oponenta zanim zaczął,gdzie te mordercze punche w tych 4 kawałkach?gdzie ten samozwańczy linijek lucyfer?
3.Przerobienie disco polo to akurat na mesa piękny ruch ośmieszający,wyszydzający...mes wielki sztukmistrz posiłkował się just5 kolorowe sny w tede to frajer xd
4.Tede zajebał mu domenę,epka pisana na kolanie miażdży sprzedażowo wielkie artystyczne dzieło robione kilka lat
5.jak można wygrać beef gdzie w odpowiedziach w ogóle nie odnosi się do płyty nagranej na siebie?
6.Mając przydupasa numer raza u swego boku który powinien mieć pełno smaczków na Tedego...to czego się dowiedzieliśmy nowego o Tedeuszu w tych dissach ?nie było krzywych akcji żadnych widocznie
7.wielki inteligent oczytany artysta wali takie babole jak zamek w ksiązu,lenin i walka klas...i on 80 razy pracuje nad swoim tekstem żeby załapać odpowiednie flow i nie widząc takich błędów wychodzi na zwykłego cymbała
8.mes co ceni wielowarstwowe brzmienie,nagrania na 1000 śladach wypuszcza taką brzmieniową chujowiznę jak tede to frajer
Tede go tyle razy poniżał w tym beefie że nie wiem jak można sądzić że mes to wygrał...mes tylko bił się z domofonem i dalej co najbardziej żenujące broni tej akcji,gdzie w 2 minuty może udowodnić kiedy tam był...jakoś tego nie robi,co za przypadekxd
Krew pisze: ↑24 sty 2026, 23:27 Sam się jebnij baranie, ja w przeciwienstwie do Ciebie mam plyty Mesa na polce, i wiem jak ten typ potrafil rapować, jest lepszy od Jacka, ok, ale ja chce beefu ja chce by Mes mial delivery jak w "My" flow jak w "Otwarcie" i zajebal refren jak w "studio scena łóżko" a nie kurwa Tedeeee to fraajeeer jakims pizdowatym glosikiem rodem z pop hitu wczesnych dwutysiecznych. Niech robi mieso jak zaczal beef albo niech zamknie ryj bo go stary cep porozkladal tym swoim zdechnietym gardlem jak kundla, no kurwa Karramba dal lepszy diss niz Mes dotychczas
Co z tego ze odpowiadal 3 miesiace skoro go po tym czasie rozkurwil jak chcial.WesolyJozek pisze: ↑27 sty 2026, 14:54 Tede wygral ten beef mimo ze nagral same srednie/slabe/nudne numery, Mes zostanie zapamietany jako odklejony debil. A do tego odpowiadal na diss 3 miesiace xD
Pan Mes = Tournament winner, tedas = odklejus w czapce new era
Treść nie forma
No Mes fenomenalnie rozwalcowal flakusa po ex polu ziemniakow. Byl wesoly jacus, zostala smutna kurwa w niu erze. Potezny props dla Mesa za cudowne dissy 
Ale chłopie, ja w ogóle nie o tym. Fanem Tedego nie jestem - pisałem już, że od Elliminati oraz nie licząc beefu, słyszałem mniej niż 10 jego numerów, więc z czym ty tu wyjeżdżasz?
Nie boli mnie wielki Pan Mes, a może trochę to, że wielki Pan Mes niewątpliwie lepszym raperem od kabareciarza disco polo będąc... w tym beefie jakoś nie pokazał się z najlepszej strony. Delikatnie mówiąc.
No ale, jak to lubisz pisać każdemu przy każdej okazji: nie zrozumiałeś, jesteś głupi, ślepy i głuchy.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2026, 15:26 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Pamiętacie to disco polo piotrusia przez które potem wydawał łzawe oświadczenia?
Muza jak dla zbieraczy ziemniaków hahahahaha
piotrula pewnie chętnie by zagrał to obok skolima i stachurskiego ale kto by go zaprosił
Muza jak dla zbieraczy ziemniaków hahahahaha
piotrula pewnie chętnie by zagrał to obok skolima i stachurskiego ale kto by go zaprosił
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
No jeżeli jak chciał, to najwyraźniej nie chciał wcale. Oczywiście tak samo by mu najebał, tylko Tede się ukrywa co czwartek w tym samym studiu, którego adres ma na google mapsach, albo w co drugi poranek w studiu kanału zero. Bo przecież gangster Piotr ze Śródmieścia nie boi się konfrontacji w towarzystwie dwóch smutnych kurew w czapkach new ery, w końcu ma Artura i Karcia i wcale nie rozjebał się na domofonie jak Laik na szybie audi Pezeta.
oho, wybrales najgorsze porownanie typie... Widac ze tedasa zapetlasz
Treść nie forma
Ciekawe kiedy stary kurde, Tede posłucha tego dissu, ktorego kurde stary nie miał czasu posłuchać, i czy kurde stary on na to odpowie
no siema Jacek, lowelasie, co tam w wielkim joł na wiosne kocie, kurwa lateks?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął