[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
ale jak przecież na youtube się śmieją z mesa
wszyscy sie smieją oprócz 4 schizofreników tutaj
- marmolad_k2
Jimson mina jakby słuchał kawałka Mesa z VNM.
- Haczapurjan
Pytanie czy piszesz teraz o ślizgawce czy ogólnie o odbiorze społecznym wewnątrz jednak większej bańki, bo ogólnie bańki rapowej, a nie tylko ślizgawki.Mietek pisze: ↑27 sty 2026, 6:59 Wydaje mi się że osoby, które uważają że wygrał Tede nie tyle lubią kawałki Tedego w tym beefie, bo chyba ciężko je jakoś lubić, tylko bardziej uważają Mesa za odklejeńca, który z definicji przegrał beef, bo jest dla nich cringowym pojebem i go po prostu przez to nie lubią.
Bo wydaje mi się, że zelotów, którzy są gotów umrzeć na wzgórzu, że Mes wygrał beef, spotkasz głównie tutaj, a i tak część z nich po prostu trolluje.
Ja miałem moment, że liczyłem mocno na Mesa, ale te kawałki są (jako dissy) po prostu słabe. Jedyne dobre pancze jakie mogę zapisać na konto Mesa, to gdy idzie trochę w buty takiego Onara z czasów beefu P81 vs Tede, gdzie Mes poza juz tym swoim bragga, które jest głównym modus operandi Mesa w tym beefie, nie idzie w jakieś zbędne ozdobniki, jakieś próby przekminiania tych linijek na kilka różnych sposóbów, a po prostu wali brudno i między oczy jak:
"Wielkie Joł, co wy myślicie, że tam wielkie aftery?
Dwie smutne kurwy w czapkach New Ery"
Tylko że czegoś takiego jest w chuj mało i zwyczajnie wykurwiście długi czas oczekiwania nie jest w najmniejszym stopniu adekwatny do "poziomu" tych dissów i linijek, które zwyczajnie nie dowożą.
A argument gości, którzy jak pijany płotu próbują się czegoś uczepić i wychodzą z tekstem, że: "No, ale on skillowo pokazał że jest lepszy".
No zajebiście, ale o tym, że jest skillowo lepszy, to wiedzieliśmy od co najmniej kilkunastu lat, jak nie dwóch dekad.
Na tej samej zasadzie Tede jest lepszy skillowo od Ryśka, bo ten drugi ma "maszynowy styl z pizdy", wypluwa słowa jak karabin, nawija na każdym bicie praktycznie tak samo i klei zwroty, bo na jednym wydechu nie jest w stanie zarapować.
That's just not enough. Not in a fucking beef
- gods bidness
Ja już zmieniłem głos z obaj przegrywają na mes wygrał. W świecie odcieni szarości, gdzie dobro miesza się ze złem na każdym kroku, każdy taki symboliczny gest ma znaczenie.
Mes 53 głosy
5+3 = 8
R Z Ę P O L A K = 8 liter
Dlaczego Tede kurwą jest = dlatego
5+3 = 8
R Z Ę P O L A K = 8 liter
Dlaczego Tede kurwą jest = dlatego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mes to odklejus, rzeczy dookoła beefu żenujące, ale Tedas jest tak chujowy, że sam refren do Suki ustawił Piotruli wygraną
- marmolad_k2
Ja tam dissów Tedego słuchałem 3 razy tyle, co Mesa, fajny luźny hip-hop 
Obecnie:
Ten Typ Mes 53 14%
Ślizgawka w końcu przejrzewa na oki, props.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Prawda, przejrzała na oczy, gdyż:
23 stycznia 0:28
Głosy na TDF 208
27 stycznia 10:53
Głosy na TDF 224
23 stycznia 0:28
Głosy na TDF 208
27 stycznia 10:53
Głosy na TDF 224
nie wolno o tym mówić to niedobra jest
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
To Jacek rejestruje multikonta, żeby wkurwić 2rzyna
- gods bidness
Jakby usunąć głosy z hinduskich IP, to na Tas De Frajera zostałoby równo 60 (słownie: sześćdziesiąt) głosów.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2026, 10:58 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Tede zyskując na popularności tak naprawdę przegrywa jeszcze bardziej, jak bowiem wiadomo taki na ten przykład McDonald tez jest co prawda popularny na całym świecie, ale cóż to jest przy wykwintnych, rodzinnych trattoriach
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike