Fristajlera
Eldo
Re: Eldo
Fristajlera
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
heh to prawie jak mieć 30 lat i zacząć jarać szlugi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Islam to była chyba tylko chwilowa zajawka jak u Wlodiego. Jak był niedawno w Kanale Zero razem z Ero to ktoś zadzwonił z pytaniem jak to było z jego przejściem na Islam o którym mówił 20 parę lat temu w jakiejś gazecie. Nieźle się zmieszał (jakby trochę się tego wstydził) i powiedział, że nie będzie gadał na takie osobiste tematy xd
Nie no jak mu przeszło, jak nowe tracki nazywa nawiązując do Koranu?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
trzykrotnie powiedzial zaklęcie o północy przed lustrem, po czyms takim juz sie nie mozna wycofac
-
PapcioWujus
Mocne, nawet nie widziałem, że Wlodi przeszedł na IslamTdW pisze: ↑26 sty 2026, 7:18 Islam to była chyba tylko chwilowa zajawka jak u Wlodiego. Jak był niedawno w Kanale Zero razem z Ero to ktoś zadzwonił z pytaniem jak to było z jego przejściem na Islam o którym mówił 20 parę lat temu w jakiejś gazecie. Nieźle się zmieszał (jakby trochę się tego wstydził) i powiedział, że nie będzie gadał na takie osobiste tematy xd
Muzulmanie wieza w jezuska tez jbc i uznaja go za jednego z prorokow (tylko nie za syna bozego po prostu)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
WesolyJozek
Przede wszystkim papież jest dla konsekwentnego muzułmanina głową religii, która jest skrajna herezja, bo nie jest monoteizmem (trójca święta) dopuszcza modlitwy do pośredników w miejsce chwały naleznej tylko Bogu (kult świętych) a przede wszystkim czci człowieka jako Boga (bo dla nich Isa to tylko człowiek, a dla chrześcijan Bóg)
- TooMuchSmoke
Ja myśle, ze oni byli zajarani amerykańskim składami, których członkowie byli związani z tym odłamem islamu: https://pl.wikipedia.org/wiki/Pięcioprocentowcy
Wielokrotnie ten temat rozkminialem mówiąc szczerze xD szczególnie właśnie Włodek, bo Eldo się nie raz odnosił do tego w numerach (w sensie swojej wiary), ma nawet cały kawałek czczący islam na producenckiej Reda
wiec obstawiam, ze chłopaki szukali swojej drogi i się zetknęli poprzez murzyński rap z tymi pięcioprocentowcami. W latach 90 islam się jeszcze tak nie kojarzył jak teraz w europie, wiadomo.
Wielokrotnie ten temat rozkminialem mówiąc szczerze xD szczególnie właśnie Włodek, bo Eldo się nie raz odnosił do tego w numerach (w sensie swojej wiary), ma nawet cały kawałek czczący islam na producenckiej Reda
szkoda, że nie wykształcili albo nie przenieśli amerykańskiego slangu pięcioprocentowego do Polski, jakby w rowerze błażeja by się przywitał "word is bond, jaka jest dzisiejsza matematyka" albo rapował o sobie per Equality Love Divine Cipher, to byłoby 20 lat memowania, ehhh
- Haczapurjan
To jest tak ostre, że będziesz musiał zabronić tego siostrze
-
WesolyJozek
Chrzescijanstwo nie jest herezja dla muzulmanow lol xD