Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
ależ kurwa motorowi się należy spadek za tego dusigrosza. oby pokarali bogowie ekstraklasowi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
-
Bisclavret
No kogoś tam mają wziąć ale większa przebudowa jest planowana na lato. W tym celu ściągnięty został ten scout co pracował dla Manchesteru United i ten drugi z Rakowa, razem z nikitowicem . Zbyszek ewidentnie się miota i nie chce robić za jelenia dla agentów jak Dobrzycki, on chciałby budować zdrowe struktury sportowe i finansowe niezależne od niego. Kluby z milionerami którzy przepłacali lige bo ich kuhhhwa stać bez budowania struktur rywalizują aktualnie w pierwszej lidze a o właścicielach nikt już nie pamięta (mam na myśli Wisłe i Polonie). Na pewno jest to rozczarowujące, bo trwa wyścig zbrojeń i licytacja kto więcej wyda na kolejnego Milete Rajovica, a Motor w tym nie uczestniczy, na co można by było liczyć pamietajac megalomańskie wypowiedzi jakubasa w mediach. Ale jednak zdroworozsądkowo i w długim terminie to jest lepsza strategia.
Oczywiście to jest igranie z ogniem bo ten spadek serio w tym sezonie może się przytrafić, ale po pierwsze zakładam że wzmocnienia jakies będą (mówi się o 2 konkretnych), poza tym dusigrosz jakubas wydał latem milion euro, to znowu jednak nie tak mało także też bym nie przesadzał
Ogólnie wśród kibiców Motoru jest duża panika, chociaż tym większa im ktoś jest mniej zorientowany co się dzieje.
Oczywiście to jest igranie z ogniem bo ten spadek serio w tym sezonie może się przytrafić, ale po pierwsze zakładam że wzmocnienia jakies będą (mówi się o 2 konkretnych), poza tym dusigrosz jakubas wydał latem milion euro, to znowu jednak nie tak mało także też bym nie przesadzał
Ogólnie wśród kibiców Motoru jest duża panika, chociaż tym większa im ktoś jest mniej zorientowany co się dzieje.
- FruitOffTheWall
Beka jak chuj z zarobasa, chujasa, Jakubasa. Dziennikarze, się nim tak jarali, najbogatszy człowiek w Polsce, który od początku jest jebanym dusigroszem. Przecież awans do ekstraklasy, nie zrobił dobrymi transferami tylko trenerami. Tam jest cała nadzieja w Stolarskim, tak samo jak w Piaście w PANU DANIELOWI MYŚLIWCU. Pan Daniel oczywiście utrzyma Piasta, Sanca i Rivas będą odkryciem tej rundy, a motor się utrzyma, bo ma napastinka. Czubak coś tam strzela, może doczłapie do utrzymania. Spadnie Gieksa, Arka i uwaga kontrowersyjny pick (ale mam to w chuju, zajebie teraz kurwa jak mejweni)
uwaga....
ZAGŁĘBIE LUBIN. Nie kupili Rochy, to się będą moczyć i się spierdolą z ligi. Zobaczycie kurwa
Simon Gustafson przychodzi do korony, wow jakie cv. Ze Korona robi takie transfery

uwaga....
ZAGŁĘBIE LUBIN. Nie kupili Rochy, to się będą moczyć i się spierdolą z ligi. Zobaczycie kurwa
Simon Gustafson przychodzi do korony, wow jakie cv. Ze Korona robi takie transfery
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Rafał Adamski moze trafić do Legii na 9, wysoki jest więc Papszun w skowronkach
ja bym brał
przy tych dwóch bałkańskich zakapiorach poprzeczka nisko zawieszona, a Niezgoda pokazał, że można
przy tych dwóch bałkańskich zakapiorach poprzeczka nisko zawieszona, a Niezgoda pokazał, że można
trójkąt bermudzki wola mokotów
na jutubie co chwila wyskakuje mi w proponowanych filmy od zachodnich piłkarskich influenserów o sytuacji w eklasie(w sensie że punktowy ścisk od góry do dołu) beka jak każdy od każdego kopiuje gorące ciekawostki
- FruitOffTheWall
mocny kurwa transfer
rip zioloziolo
mocny w chuj i dobry zawodnik ogólnie ale może go dosięgnąć klątwa piątkowskiego, w ogóle niezy klub ŚO reprezentanta byśmy mieli w lidze, pawka dawidowicz, ten co dostal 8 bramek od feyenoordu pod ogon jak mu tam bochniewicz, skolim i teraz jeszcze syn gangusa. A i wieteska pewnie jest w orbicie zainteresowan
świadomość swojej ignorancji
-
Bisclavret
4 bańki dać za piłkarza z serie b to jednak odważnie
Przełożą kolejkę, czy nie przełożą, jak myślicie?
Przełożą kolejkę, czy nie przełożą, jak myślicie?
Jak faktycznie mają być mrozy po minus 15 i piłkarze mają grać na betonie to powinni przełożyć, przy tak płaskiej tabeli raczej nikt nie chce nabawić się kontuzji
MalinowyJogurt 2
- scam_sakawa
dawaj Novaku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ale wstyd w Radomiu. Mecz odwołany... Pojebie mnie coś zaraz, bo wszedłem na sektor prawie na styl XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY