[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
W beefie chodzi o upokorzenie przecież 
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tede - synonim kiczu, wiocha, disco polo, farmazoniarz, obsraniec, donosiciel, robiacy na odpierdol wyjec, suka, flak
To jest upokorzenie
Tede
Tede to frajeeeeeer
To jest upokorzenie
Tede
Tede to frajeeeeeer
Ale w tym beefie chyba obu stronom chodziło o cyfre, i pan TDF wygrał max. Tzn nie wiem czy któremuś z nich przybyło fanów, ale:
- Tede raczej nie stracił: nikt nie myślał że tu będzie wojna jak z Richelieu albo Onarem, części fanów się skutecznie przypomniał, a dla niektórych rozwalcował rzępolaka
- Mes stracił, chociaż zlojalizował grono swoich ekstremistów (nie pokazujemy palcami)
*Metoda jest nienaukowa i oparta na czytaniu komentów na YT
Tede akurat zarobił sobie na jakąś grubą s klase z salonu na epce i merchu dzięki beefowi, a mesowi przypomniał że on musiał eske oddać byłej kobiecie
Rozjechanie mesa i kompromitacja
Byłem oczywiście za Mesem jak coś
Rozjechanie mesa i kompromitacja
Byłem oczywiście za Mesem jak coś
@2rzyn i tak Ci przewinie zaraz ze mes winer, bez sensownego argumentu
a każdy myślący typ widzi co tu się wydarzyło, kto zarobił a kto stracił
a każdy myślący typ widzi co tu się wydarzyło, kto zarobił a kto stracił
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
co dalej nie zmienia faktu ze w kawalkach Mes rozjebal tedasa wiec tournament winner to znow pan Mes
Treść nie forma
- SieKurwaNieInteresuj
Obciagment winner to pan Mes
Weźcie już te jebane tabletki na schizofrenie bo to się robi wysoce niesmaczne
- francocarlos
Przecież ten refren jakościowo to poziom DTKJ, i o ile Rysia możnaby poklepać po plecach mówiąc “Starałeś się, piątka”, to od wirtuoza chyba należałoby oczekiwać więcej? Suka to kilka klas wyżej
-
WesolyJozek
Nie, nie rozjebal. To że sa to fajne piosenki, nie zmienia faktu że argumenty to stek bzdur i odklejek. Zmyslone historyjki o Pjusie, pozowanie na szlachcica, chwalenie się mieszkaniami od taty, udawanie boksera i 100 razy zarzucanie Tedemu że powiedział policji od kogo kupil narkotyki.
Sama prawda powyżej a poza tym sracie hoooyemSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑26 sty 2026, 18:34 Obciagment winner to pan Mes
No ale to jest wlasnie takie pierdolenie, projekcja, ze mes wariat.Jose pisze: ↑26 sty 2026, 9:33 te wersy o lasce mogłyby go zaboleć, ale - z drugiej strony - czy mogą zaboleć takie wersy od rapera, z którym żadna baba nie jest w stanie długo wytrzymać? Tede jednak ma w karierze długotrwałe związki (np. właśnie ten), najdłuższy Mesa to ten z 2rzynem, trwa już pół roku
Fakty sa takie, ze mes ma syna z chyba 10-letniego zwiazku (z dyskografii mesa łatwo policzyc), a tede za chuj nigdy za duzo nie mowil o swoich zwiazkach z kobietami
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 23:59 przez ether, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli jakościowo porównywalny do jednego z najbardziej znanych refrenów w polskim rapie (o ile nie najbardziej)? W sumie zgadzam się, topki refrenów w Polsce ale DTKJ jednak lepsze.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Nie no nie przesadzajmy, nie wiem czy Tede z samego beefu to zarobił na najtańsze auto z polskiego salonu, szczerze wątpię.
Byle młodziak z hypem teraz robi 6 numerami więcej odsłuchów na Spotify po 2,5 tygodnia niż Tede całem Epitafium
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No jak, Tedasowi skoczą na jakiś czas ogólne wyświetlenia. Ma 600k słuchaczy na samym spoti, yt też kilka baniek zrobił. Do tego przecież fizyczny merch kupiło w chuj rondlarzy jacka. Grzeją się komórki. Stanowisko premie daje za wyświetlenia kanału. Na luzie zarobił w long runie
I jeszcze 100 zł od Buraka ostatnio
I jeszcze 100 zł od Buraka ostatnio
- francocarlos
- gods bidness
Dwie stare kurwy w czapkach new ery

- marmolad_k2
Dokładnie, Tede nawet sam nawijał:
Ale schodzę na dół po piwo z puszki
Bo nie lubię jak mi brzęczy szkło, piję duszkiem
I co fajnego w tym jest? Nie wiem
Ale inaczej nie umiem se radzić ze smutkiem i gniewem
-
WesolyJozek
Ma dziecko któremu robi mega przypal swoim odpierdalaniem i chwaleniem się zmyslona dillerką.ether pisze: ↑26 sty 2026, 19:14No ale to jest wlasnie takie pierdolenie, projekcja, ze mes wariat.Jose pisze: ↑26 sty 2026, 9:33 te wersy o lasce mogłyby go zaboleć, ale - z drugiej strony - czy mogą zaboleć takie wersy od rapera, z którym żadna baba nie jest w stanie długo wytrzymać? Tede jednak ma w karierze długotrwałe związki (np. właśnie ten), najdłuższy Mesa to ten z 2rzynem, trwa już pół roku
Fakty sa takie, ze mes ma syna z chyba 10-letniego zwiazku (z dyskografii mesa łatwo policzyc), a tede za chuj nigdy za duzo nie mowil o swoich zwiazkach z kobietami, co wiecej, sam mowil, ze jego babcia myslala, ze jest gejem. Pezet nawijal, ze tede niebieksie pigulki od dup dostaje, zeby mu stanął. Chcesz zadawac pytania, to zadaj takie czy tede nie jest gejem czasem, co oczywiscie nie jest niczym zlym
Oba dissy Mesa dobre, dużo ukrytych smaczków i follow upów. Szkoda, że Wuwunio nie dostał rykoszetem jako naczelny przydupas, nie trawię tego gamonia.
-
forcerfromdesert
Wczoraj Wuwunio powiedział Jackowi, że te nowe dissy mesa są lepsze niż poprzednie. Myślę, że Jacek zapamięta do końca życia ten brak solidarności i Wuwunio dostał dużego minusa. Nie pierwszy raz zresztą.
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
A jak myślisz, dlaczego nie dostał rykoszetem? Wuwunio to dość potężny chłop, jak drzewo. Wtedy to Mes nie mógłby wychodzić na miasto.