[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
no czekamy tylko aż techniczny wszystko ogarnie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
i to jest jedyne rigczowe podejście, bardzo dobrze, dzięki takim ludziom świat jest lepszy.WesolyJozek pisze: ↑26 sty 2026, 14:04
No widzisz, a ja szanuje donosicieli, jeśli donosza policji o aktywnosci przestępcow. W mojej ekipie, czyli wsrod mojej rodziny i przyjaciol nie ma żadnych dillerow, złodziei i innych kurew i odpadow spolecznych, więc nie ma problemu.
Detektyw mówi że to kobieta go wynajęła, Sujbitron najlepsze źródło informacji wiedział szybciej niż inni.
Ciekawe czy faktycznie tak było, czy Gabi robi za słupa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
czyli suja miał rację cyk
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
gabi gabi gabi 3zł
Zastanawiające, że ten detektyw tak centralnie podkreśla, że „kobieta mu zleciła”.
Dlaczego aż tak bardzo mu na tym zależy?
Przecież chyba w jego interesie powinno być chronienie zleceniodawcy, mylenie tropów, żeby nikt o tym nie wiedział, a on wręcz po części wpierdala ją na minę, byleby tylko Bonus nie ucierpiał pijarowo.
Dlaczego aż tak bardzo mu na tym zależy?
Przecież chyba w jego interesie powinno być chronienie zleceniodawcy, mylenie tropów, żeby nikt o tym nie wiedział, a on wręcz po części wpierdala ją na minę, byleby tylko Bonus nie ucierpiał pijarowo.
-
WesolyJozek
Myślę, że mówiąc że to kobieta myslal że zajebiscie przekminil i teraz już nikt nie pomyśli, że to konus rpk
No kobieta mogła go zatrudnić, ale w samym filmie z chaty pada "chcieliśmy nagrać, że Pan GO przeprasza, bo troszkę Pan narozrabiał".
Czytałem trochę o prawie detektywistycznym (chociaż nie jestem żadnym ekspertem) i wg ustawy detektyw ma prawo nagrywać ludzi tylko w miejscach publicznych, nie może tego robić w miejscach prywatnych bez wiedzy właściciela. Chłop mówi w rozmowie z Konopskim, że nie podał się za funkcjonariusza policji, bo straciłby licencję. Pytanie czy za nagrywanie w miejscu prywatnym bez pozwolenia można stracić licencję?
Grande pisał, że oni nie zdają sobie sprawy w jakiej branży pracował, potem w komentarzu doprecyzował, że w systemach alarmowych i nadzoru wizyjnego. Istnieje możliwość, że ma monitoring na kwadracie i mikrofony, wtedy bylibyśmy pewni co było przed rozpoczęciem nagrania, chociaż szczerze w to wątpię.
Czytałem trochę o prawie detektywistycznym (chociaż nie jestem żadnym ekspertem) i wg ustawy detektyw ma prawo nagrywać ludzi tylko w miejscach publicznych, nie może tego robić w miejscach prywatnych bez wiedzy właściciela. Chłop mówi w rozmowie z Konopskim, że nie podał się za funkcjonariusza policji, bo straciłby licencję. Pytanie czy za nagrywanie w miejscu prywatnym bez pozwolenia można stracić licencję?
Grande pisał, że oni nie zdają sobie sprawy w jakiej branży pracował, potem w komentarzu doprecyzował, że w systemach alarmowych i nadzoru wizyjnego. Istnieje możliwość, że ma monitoring na kwadracie i mikrofony, wtedy bylibyśmy pewni co było przed rozpoczęciem nagrania, chociaż szczerze w to wątpię.
- SieKurwaNieInteresuj
Grande konusie git pushuj na main brancza nowy filmik!
Z glamu:
Z glamu:
Kto jest moim „celem” i kto mi zlecił – te informacje są pod ochroną. Mogę jedynie powiedzieć, że zleceniodawcą jest kobieta – ujawnił detektyw, który wszedł do mieszkania Grande Connection.
Jo, wielki zarobas, a okazało się, że mieszka w stajni Augiasza.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- SieKurwaNieInteresuj
zostawcie grandera to geniusz z ADHD dlatego ma taki syf na chacie
Słuchaj, przez to w jakiej branży robi, z jakimi klientami robi interesy, musi być cały czas incognito i nie może mieszkać w wilii na jaką go stać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Grande w jakimś filmie mówił, że siedział i grypsował. To nie jest tak, że on w gitowni musi pokazać papier, zanim przyklepią mu grypsa? Też gdyby jednak nie grypsował, a twierdził, że grypsował to zaraz jakiś Misiek z Nadarzyna by go nie rozkminił? I nakazałby chuj into dupa?
- SieKurwaNieInteresuj
Na jutubie wystarczy poważnie stwierdzić
Na co dzień Grande mieszka zupełnie gdzie indziej, w lepszych warunkach, a odwiedzony adres służy jedynie za studio nagraniowe i siedzibę zarejestrowanych działalności (padł już lata temu w filmie tego typa, co powiązał go z biznesem domniemanego brata). Nagrany chłop to randomowy pracownik-magazynier dorwany w trakcie pakowania paczek do wysyłki, stąd taki burdel i zablurowana twarz, kot jest jedynie rekwizytem do filmów (i/lub również pracownikiem na B2B).
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- SieKurwaNieInteresuj
Kot zna hasło do klucza GPG.
Areszt wydobywczy.
Areszt wydobywczy.
- Moltisanti
Doslownie tak chyba wlasnie byłoWesolyJozek pisze: ↑26 sty 2026, 18:05 Myślę, że mówiąc że to kobieta myslal że zajebiscie przekminil i teraz już nikt nie pomyśli, że to konus rpk
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 18:46 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
resurrection
Kurwa, następna wyimaginowana wersja fanów Grande, którzy chcą zaprzeczyć rzeczywistościNa co dzień Grande mieszka zupełnie gdzie indziej, w lepszych warunkach, a odwiedzony adres służy jedynie za studio nagraniowe i siedzibę zarejestrowanych działalności (padł już lata temu w filmie tego typa, co powiązał go z biznesem domniemanego brata). Nagrany chłop to randomowy pracownik-magazynier dorwany w trakcie pakowania paczek do wysyłki, stąd taki burdel i zablurowana twarz, kot jest jedynie rekwizytem do filmów (lub również pracownikiem na B2B).
https://www.instagram.com/p/DT2mzBUDVVH/
W sensie te zdjęcia Grande co wypłynęły z chaty to jest ten magazynier, tak???
Poza tym, burdel w chacie to nie stojące kartony do wysyłki, tylko kurwa sztanga, yoga mat, brudne majtki, koty, koce i owoce, jeśli ktoś wierzy w tę wersję z magazynem i SIEDZIBĄ WIELKIEJ FIRMY, to kurwa gratuluję