Bedoes
Re: Bedoes
Kurwa gdyby bedoes został taki jak na wywiadzie z wujkiem to byśmy mieli pierwszy w Polsce rap
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
chyba nie bez powodu zaczal sie tatuowac po wejsciu w zwiazek z R**** 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
MillValley
Piękna konio-krowa z piórami
A pod okiem co se wytatuował?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Tatuuje łzy jak baka i będzie płakał do kostek
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jak widzę takie akcje albo ryjec Bonsona, to zastanawiam się, czy najmądrzej nie byłoby zakazać robienia sobie tatuażów albo chociaż to ostro uregulować. Dać maksymalne wymiary, maksymalną liczbę na człowieka, a w niektórych miejscach jak na twarzy w ogóle zakazać. Ja rozumiem, że wolność i niech każdy sobie robi, co chce, ale bardziej wierzę w to, że trzeba chronić ludzi przed niszczeniem sobie życia. Z takiego samego powodu jestem za zakazem tzw. "zmiany płci".
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Widzę ze to grube kurwisko zaczyna coraz bardziej zabierać. Upadek będzie bardzo bolesny
a co ci to przeszkadza gowniarzualeksy pisze: ↑10 sty 2026, 12:54 Jak widzę takie akcje albo ryjec Bonsona, to zastanawiam się, czy najmądrzej nie byłoby zakazać robienia sobie tatuażów albo chociaż to ostro uregulować. Dać maksymalne wymiary, maksymalną liczbę na człowieka, a w niektórych miejscach jak na twarzy w ogóle zakazać. Ja rozumiem, że wolność i niech każdy sobie robi, co chce, ale bardziej wierzę w to, że trzeba chronić ludzi przed niszczeniem sobie życia. Z takiego samego powodu jestem za zakazem tzw. "zmiany płci".
Martwię się o nich. Dla mnie to bez różnicy, ale staram się nie myśleć tylko o sobie.
na ślizgawce cisnę beczkę
Jakub Żulczyk pisze: Borys, jesteś głosem wszystkich pogubionych, nie mieszczących się w systemie i rzeczywistości młodych ludzi w tym kraju. Pokazujesz im, że można i warto. Mam dla Ciebie czysty szacunek i przyjaźń. Dzięki, brachu.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Bardziej bym tak powiedział o Szpaku jak już
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Żulczyk praktycznie to samo powiedział już o Szpaku.
Światem kręcą pieniądze
- yungXpaproch
przepiękne
- Cz4rny1337
- Moderator
bedoes nastepca tedego, jeden wiecznie w infamii, drugi wiecznie krzywdzony i wyszydzany przez kazdego