Temat do bezkarnego hejtu na polskich raperów [spokojnie]

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Re: Temat do bezkarnego hejtu na polskich raperów [spokojnie]

Post autor: SuperRapMaster »

Żabson. Pomijając, że nie lubię jego muzyki, to uważam, że wyliczenie, że więcej ludzi jest na jego grupie na twarzoksiążce niż kupiło jego płytę na fizyku i kazanie spadać tym, co nie kupili płyty, jakby na zaszczyt uczestnictwa w tej grupie trzeba było sobie zasłużyć, uważam za żenadę.
radioaktywnyodpad

Post autor: radioaktywnyodpad »

Guzior. Od fenomenalnego evil things, które zapętlam do dzisiaj, do asłuchalnego "G". + nowy singiel który jest jeszcze gorszy od wszystkiego co wydał.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Awatar użytkownika
kosciey

Post autor: kosciey »

Jasek pisze: 11 gru 2025, 14:08Ja hejtuje rapera Kościey, że jak już zaczął dużo nagrywać, to robi jakieś projekty z sympatycznymi, ale nudnymi kolegami, krótkie epki, a mógłby w końcu solidnego, dopracowanego long playa rzucić.
Składa się na to kilka czynników i obawiam się że mogę zawieść dożywotnio Twoje oczekiwania wobec mojej osoby. Robię coś tam teraz z Udarem znowu - ten co produkował TWB Era i CZPCZN. Może akurat się spodoba. Moim problemem jest to że lubie sobie kombinować i próbować nowych rzeczy. Wychodzi to róznie czego akurat jestem świadomy. Pamiętajcie, muzyka to tylko zabawka.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

arystokrata91 pisze: 16 gru 2025, 19:23
WesolyJozek pisze: 16 gru 2025, 5:05 Patrzylem ostatnio, że wziela slub jakis czas temu
Ale nie z Tobą? :lol:
Nie wiem czy zabrzmiało tak śmiesznie, jak początkowo zakładałem, że zabrzmi.
Niestety nie zostala moja ms Robinson
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Jestem strasznie zawiedziony Kukonem.

Pamiętam jak w fazie zalewu nicości wjechały Ogrody - solidny, ciężki, realnie uliczny problemowy klimat. OHS 2014, Czerwone Marlboro, Spray czy Zima 2014 do której bimmerem po nocy buja się tiptop to jedne że slodkogorzkich wspomnień.

a ty bujaj się jak ogrooody po blaaantaaach, bujaj się jak ja, bujaj się jak...
Awatar użytkownika
dogbert

Post autor: dogbert »

Parę osób wymieniło Sentino, a jeszcze nikt Malika? Z tego pierwszego przynajmniej można się trochę pośmiać, drugi jest dla mnie uosobieniem niedojebania mózgowego, pozbawionego jakiejkolwiek autorefleksji nad własnym inwalidztwem. Do tego farmazoniarz, wannabe gangster i taki hehe krejzol luzaczek, co na blacie w macu se potańczy, bo to wchuj zabawne. I świecił mordą dla pralni pieniędzy Kadyrowa.

A najbardziej wkurwia, że temu pajacowi zapłacili jeszcze pieniędzmi podatników za występ na jakimś chujowym sylwestrze tvp. Pojebana akcja.
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Najgorszy cwel tu się zgadzam. Każdy jego sluchacz to pierdolony idiota
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Energia jakby ci babę wydupcyl
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

obydwaj to pajace.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

dogbert pisze: 28 sty 2026, 22:24 najbardziej wkurwia, że temu pajacowi zapłacili jeszcze pieniędzmi podatników za występ na jakimś chujowym sylwestrze tvp. Pojebana akcja.
przynajmniej hajs w kraju zostaje, bardziej pojebane bylo zapłacenie 100 razy wiecej (dokladna kwota scisle tajna) rozsypujacemu się stingowi w nagrodę za to ze dal sie urobic obrońcom demokracji parę lat wcześniej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
dogbert

Post autor: dogbert »

jajca pisze: 28 sty 2026, 22:36 przynajmniej hajs w kraju zostaje, bardziej pojebane bylo zapłacenie 100 razy wiecej (dokladna kwota scisle tajna) rozsypujacemu się stingowi w nagrodę za to ze dal sie urobic obrońcom demokracji parę lat wcześniej
dobre prowo. w chuju mam aktualnie stinga, ale ten małpiszon montana nie ma nawet promila skillsetu tego "rozsypującego" się staruszka
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Pod względem scenicznej prezencji w 2026 roku jest dokładnie odwrotnie. No i to, ze dziadkowi kazali grac najnudniejsze numery, bo lecą w radiu, też nie pomoglo
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ