[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
PapcioWujus
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Tedzio i jego udawany dystans, a pod czapka sie gotuję. Mes wciągnął tlusciocha nosem nowymi dissami. Teraz czekać, kiedy zapowiedziane rozbicie dzbana.
Myślę, że jeśli chodzi o udawany dystans, mamy wypracowany z trudem remis.
Ej, serio ktoś dorosły czeka z ekscytacją na informację, że raper X wpierdolił raperowi Y?
Ej, serio ktoś dorosły czeka z ekscytacją na informację, że raper X wpierdolił raperowi Y?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
nie, ja czekam jedynie na kolejne słowno-muzyczne popisy rapera Ten Typ Mes
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
PapcioWujus
Tak ja czekam, jeśli raper X zapowiedział rozbicie łba raperów Y, to tak, ja czekam jak i na kawałki muzyczne.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 10:50 przez PapcioWujus, łącznie zmieniany 1 raz.
oby mimo wszystko tede odpowiedzial, to go Mes rozkurwi kolejny raz. Chociaz pewnie bedzie udawal ze ma wyjebane i sie obsra 
Treść nie forma
- Tojestmisza
Po takim czasie dać taką no nie oszukujmy się taką sobie odpowiedź ze strony mesa to jest blamaż na pełnej, myślałem że Tede da sobie już spokój ale po tym udawanym dystansiku widać że jest szansa na odpowiedź. Coraz bardziej zastanawiam się nad zmianą odpowiedzi że obaj przegrywają, ale patrząc na odbiór beefu poza 2rzynem i sajko mesa to mimo wszystko Tede wygrywa ale tylko dlatego że Mesikowi od dragów się pojebały bramki i konsekwentnie wali na pustą do swojej krzycząc Tournament winner ustami 2rzyna.
Czemu właściwie na to czekasz? A jeśli Mes dotrzyma słowa i faktycznie wpierdoli Tedemu, to będzie fajnie, czy raczej nie za fajnie?PapcioWujus pisze: ↑26 sty 2026, 10:49 Tak ja czekam, jeśli raper X zapowiedział rozbicie łba raperów Y, to tak, ja czekam jak i na kawałki muzyczne.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
PapcioWujus
Bo to jest beef dwóch raperów, chodzi o pokazanie przeciwnikowi dominacji fizycznej jak i tej muzycznej, ja bym nie pogardził akcją, jak by Mes wyciągnął kopyto gdzieś na kabatach i ostrzelal auto wieprza(wiadomo, to sie nie wydarzy). Beef is beef.
To w takim razie jak rozpatrujesz wygraną w beefie? Na przykład, jeśli ktoś jest ewidentnie gorszym raperem i nie daje rady na bicie, ale wyśle przeciwnika na OIOM, to co, remis? Bo beef is beef, a beef to i muzyka i napierdalanie się?
-
PapcioWujus
Nie, napierdalanka to dodatek. Najpierw patrze na aspekty muzyczne, argumenty, jak tekst został nawiniety itp.
Rozumiem, ale jak ktoś da komuś w ryja, to też fajnie, co?
-
PapcioWujus
Proste, juz nie bądźmy tacy delikatni
Ponawiam pytanie: serio ktoś DOROSŁY czeka z ekscytacją na informację, że raper X wpierdolił raperowi Y?
-
PapcioWujus
Odpowiadam, mam 34 lata i czekam na rozjebany dzban tedzi
beef to beef (konflikt). W rapgrze wiadomo, ze licza sie nagrane dissy tylko, ze jak narazie na tej plaszczyznie - tede od Mesa dostal w pizde, swoja droga nie czaje czemu nikt nie wierzy w to, ze mes faktycznie podjechal pod dom tedemu, bardzo prawdopodobne ze to zrobil patrzac na to, ze z mezem jak sie spotkal po latach to sie napierdalali od razu
Treść nie forma
kurwa bo sekundę zajęłoby mu udowodnienie tego, a do tej pory tego nie zrobił
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
a to stawiałoby Tedego w o wiele gorszym świetle niż teraz
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
a to stawiałoby Tedego w o wiele gorszym świetle niż teraz
Dokładnie, przydałoby się też udowodnienie, że śmiał się z Pjusa zjebie, a do tego, że przepraszał i podawał miętką łapkę.
Oczywiście z kolei Tede mógłby udowodnić kilka rzeczy, których tak samo nie udowodni.
Oczywiście z kolei Tede mógłby udowodnić kilka rzeczy, których tak samo nie udowodni.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 11:29 przez Bane, łącznie zmieniany 2 razy.
wyraznie ma powod, ze jeszcze tego nie zrobil.
Mes mowil ze dla niego to dopiero ,,poczatek beefu" , wiec zapewne jeszcze w tym temacie cos bedzie sie dzialo
Ostatnio zmieniony 26 sty 2026, 11:26 przez Wormjot, łącznie zmieniany 1 raz.
Treść nie forma
Ta dyskusja zaczyna zmierzać do dyskusji o Sentino i Paluchu, gdzie niektórzy slizgerzy pisali, że Sentino NAPRAWDĘ mógłby zastrzelić Palucha
Poza tym Tedas jest aktywnym sportowcem to mes trenując picie piwa w puszce mógłby się elegancko złożyć przy próbie konfrontacji
Poza tym Tedas jest aktywnym sportowcem to mes trenując picie piwa w puszce mógłby się elegancko złożyć przy próbie konfrontacji
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
To muaialby potwierdzic ser michu bo zostal wywolany do tablicy. Ale woli milczec albo stac po stronie wieprza