Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
Dodano po 33 sekundach:
Szacun dla Kukona z taką mordą zrobić taką karierę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Przypominam z tej okazji, że Rest Dixon 37 dostał wpierdol od tancerza.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Kurwa jaka fota jak z plakatu w Bravo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
o kurwa jaka pedalska fota 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Kubuś, a co ty przyszedłeś tutaj, z tym poziomką?

w sumie jest trend na homogeniczne pary w tancu z gwiazdami, mam kandydata dla safula..
świadomość swojej ignorancji
Co się z nim stało? Pamiętam, że jak był drop tej nutki to strasznie było ciśnięte z youtuberem, że frajer, kopia Lil Peepa ale z perspetywy czasu nie jest to zły numer. Potem było kilka hitów: genialne "DVD" z Schafterem, god's gift
ZIOŁO I PERFUMY(!!!) wybitny utwór:
No i chuj. Przepadł.
zioło i perfumy świetne
ten fakeminkowy wygrzew też trochę dudnił u mnie na słuchawkach
ten fakeminkowy wygrzew też trochę dudnił u mnie na słuchawkach
co?bombastyczny pisze: ↑24 sty 2026, 23:15 @Picasso , czy dalej zamiatiasz vitkaca, może nadstawiłeś ucha i masz do przekazania jakieś nowości
-
tybdo_yntogliw
Muszę dać olbrzymi szarałt dla produkcji Kuby Więcka i Wuji HZG w zeszłym roku. Szkoda tylko, że raperzy generalnie te bity marnowali...
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
-
tybdo_yntogliw
@jajca ty się śmiejesz z ksywy, a to poważny pan od muzyki i dżeziku. Pa jaki tutaj basik dał, jak by na tym wjechał jakiś rapik w stylu wunder-bauma tedasa
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
A ja tam nie mogłem się zajarać tym neostrada boys global, żywe kukły to były wszyscy po kolei i w głowie został mi jedynie jeden refren młodego yerby. No i fakt, że anus został potężnie wpierdolony przez jakiegoś ksiaze nie nieporządek, do tego na własnym tracku jak dobrze pamiętamMilahovic pisze: ↑25 sty 2026, 22:00
Co się z nim stało? Pamiętam, że jak był drop tej nutki to strasznie było ciśnięte z youtuberem, że frajer, kopia Lil Peepa ale z perspetywy czasu nie jest to zły numer. Potem było kilka hitów: genialne "DVD" z Schafterem, god's gift
ZIOŁO I PERFUMY(!!!) wybitny utwór:
No i chuj. Przepadł.
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Haha @Jose @horrypaz, obejrzałem Wasz filmik o CW3LE6.0 - CW3LLMATIC i m.in. przy bitwie freestyle'owej padam ze śmiechu
To jest, bez kitu, duchowy spadkobierca Nawąchawszy EP Jurgena Kaczówki - na jednym i na drugim jest parodia Aniele... no bardzo dobre!
Co to w ogóle za ludzie - jeden z nich to Mario Kontrargument od Eripa? To chyba jacyś boomerzy (jak i my!) skoro w '25 rapują (ku naszej uciesze!) o Ascetoholix i parodiują Kochana Polsko? Czym jest Chujnia?
Co to w ogóle za ludzie - jeden z nich to Mario Kontrargument od Eripa? To chyba jacyś boomerzy (jak i my!) skoro w '25 rapują (ku naszej uciesze!) o Ascetoholix i parodiują Kochana Polsko? Czym jest Chujnia?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ma ktoś zdjęcie Wilka WDZ, który pali hajs?