Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Kurde no zalezy od sportu, nie wiem co uprawiasz. Ja do futsalu uzywam tych: https://www.decathlon.pl/p/skarpety-pil ... mc=8618855 i sobie chwale. Ucinam getry klubowe i nakladam je na te skarpety na meczach po prostu. Jezeli dobrze kojarze to przewaznie odciski sie robia jak jest tarcie, bo np twoja stopa sobie podrozuje po bucie zbyt swobodnie. Wiec dobierajac dobry rozmiar tych skarpet + te antyposlizgowe wstawki chyba powinny naprawic problem, albo przynajmniej pomoc. Moze tez za slabo sznurowki zawiazujesz? Wiadomo krew musi doplywac do stopy wiec nie ma co sciskac na chama ale tez nie moze byc zbyt duzo luzu w bucie jak masz sie duzo ruszac
Dodano po 39 sekundach:
@scam_sakawa
Dodano po 39 sekundach:
@scam_sakawa
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kurde głowic się nie mogę przestać nad rosnącą popularnością tej piłki na małym boisku dla emerytów i celebrytów, która się zaczęła od Pique i jego kings league dla cweli, by ewoluować teraz w naszą swojską ALFA FOOTBALL, która wyróżnia się szerokim gremium uczestników (bo udział biorą takie tuzy jak Piotrek Cwielong czy kurwa ten sześćdziesięcioletni nastolatek Kędzierski)
kto jest tego odbiorcą? przecież nawet wrzucane przez nich kompilacje najlepszych zagrań, trwające sekundę (bo potem przesuwam Twittera dalej) opierają się na zagraniach, które na zwykłych orlikach widuje się na tyle regularnie, by rzadko nawet w dłonie klasnąć
kto jest tego odbiorcą? przecież nawet wrzucane przez nich kompilacje najlepszych zagrań, trwające sekundę (bo potem przesuwam Twittera dalej) opierają się na zagraniach, które na zwykłych orlikach widuje się na tyle regularnie, by rzadko nawet w dłonie klasnąć
- FruitOffTheWall
xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
malinovskyi zajebał z tej pozycji wolnego, a potem genoa dołożyła jeszcze dwie i wygrała 
- ConeyIsland
O ja pierdole
Marcelo zakończył karierę rok temu, a ta sytuacja była 2.5 roku temu. Luciano sanchez już wrócił i dalej gra w tym samym klubie. Masakryczne video, do dziś ryje mi beret jak ten chłop tam leży i się zwija, a Marcelo z miejsca się zalał łzami
yer a wizard, Harry
- ConeyIsland
Ej ziomki takie pytanie jak można oglądać Bein Sports w Polsce??
- zemsta1camzata
ciężkie ko na piesiewiczu
oczywiście wzięcie adidasa to skandal mając ofertę z 4f, 20 gospodarka świata i pkol wybiera ofertę od adidasa za kilka szekli więcej zamiast promować polską firmę
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Wspaniały człowiek, patriota.– Powiedziałem, że nie będę pracował za darmo. Bo nikt w tym kraju nie pracuje za darmo – oznajmił Piesiewicz. – Co do poprzednich prezesów PKOl, to pytanie brzmi, czy pracowali, czy udawali pracę. I czy byli sfokusowani na to, żeby pomagać związkom i żeby nagrody dla sportowców były bardzo wysokie.
- ConeyIsland
Tak, w 9 minut. Guardiola aż się za głowę łapał.
XDDDDDDD co jest kurwa
xD
Najmniej poważne rozgrywki pod słońcem.
Najmniej poważne rozgrywki pod słońcem.