No ja na przykład nie pamiętam ani wersu stamtąd
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Dopiero doszedł do mnie pancz "jestes dla mnie tylko ten pan po itp."
Z opoznieniem
@Wormjot tu nie ma co dyskutowqc z gluchymi jak widac skoro nie kumaja nawet tak podstawowej rzeczy jak flow
Doprawdy zabawne ze nagle wielcy osluchani fachowcy z forum slizgawka.eu maja blokade w swoim cwierc mozgu i nie moga uslyszec (laryngolog w szoku) muzyki.
Pod KAZDYM, ale to kazdym wzgledem Mes rozjebal tego tępego chuja (tede kocham cie za numery z nastukafszy, za kawalki z 600v z 99 roku czy nawet za swietne 5 remix). Pokazal mu miejsce w szeregu, poprzeczke nie do przeskoczenia w ktora nawet czolem nie zajebie bo jest tak upadlym scierwem rapowo. Dedlajny i epitafium hahahahah, nosz kurwa wyjałowione gowno dla gluchych pacanow. Przeciez nawet "tede to frajer" ktore przede wszystkim jest jednym z najlepszych nunerow tego roku (tak kurwy mamy dopiero styczen) ma wiecej dissowego dopierdolizmu i pewnosci siebie niz plastikowe, puste, nudne do porzyhu, prymitywne, usrane wypelniaczami numery przebrzmialej legendy warszafsko deszczowej. Tede to festyn rapowy tego kraju, wieś, anty muzyxzne gowno dla cweli, jak reklama pudliszkow flaczkow z kielbasa puszczone w srodku krolewskiej uczty u gordona ramseya.
Najwspanialsze w tym beefie jest to ze Mes dowiozl. Ze jest krolem ktory zostanie doceniony po czasie jak glusi wymrą.
W tym beefie chodzilo o to zeby pokakkzac ze tede pod wzgledem muzycznym, warsztatowym jest podeszwolizem przy Mesie ktory ma te naturalnosc, talent i geniusz ktory w przeciwienstwie do cwela z kabat nie zniknal.
Zzalony mes, runda tres, tede rozjebany jak przecwelony leszcz.
Doprawdy zabawne ze nagle wielcy osluchani fachowcy z forum slizgawka.eu maja blokade w swoim cwierc mozgu i nie moga uslyszec (laryngolog w szoku) muzyki.
Pod KAZDYM, ale to kazdym wzgledem Mes rozjebal tego tępego chuja (tede kocham cie za numery z nastukafszy, za kawalki z 600v z 99 roku czy nawet za swietne 5 remix). Pokazal mu miejsce w szeregu, poprzeczke nie do przeskoczenia w ktora nawet czolem nie zajebie bo jest tak upadlym scierwem rapowo. Dedlajny i epitafium hahahahah, nosz kurwa wyjałowione gowno dla gluchych pacanow. Przeciez nawet "tede to frajer" ktore przede wszystkim jest jednym z najlepszych nunerow tego roku (tak kurwy mamy dopiero styczen) ma wiecej dissowego dopierdolizmu i pewnosci siebie niz plastikowe, puste, nudne do porzyhu, prymitywne, usrane wypelniaczami numery przebrzmialej legendy warszafsko deszczowej. Tede to festyn rapowy tego kraju, wieś, anty muzyxzne gowno dla cweli, jak reklama pudliszkow flaczkow z kielbasa puszczone w srodku krolewskiej uczty u gordona ramseya.
Najwspanialsze w tym beefie jest to ze Mes dowiozl. Ze jest krolem ktory zostanie doceniony po czasie jak glusi wymrą.
W tym beefie chodzilo o to zeby pokakkzac ze tede pod wzgledem muzycznym, warsztatowym jest podeszwolizem przy Mesie ktory ma te naturalnosc, talent i geniusz ktory w przeciwienstwie do cwela z kabat nie zniknal.
Zzalony mes, runda tres, tede rozjebany jak przecwelony leszcz.
TY MASZ RESPEKT HIRKA, JA PROPS OD TYTUSA
Belmondo prawdę napisał, a że ma tu sporo fanów to powinni to wziąć pod uwagę
Belmondo prawdę napisał, a że ma tu sporo fanów to powinni to wziąć pod uwagę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Piękne odbite
Spoiler

Spoiler

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 20:09 przez ether, łącznie zmieniany 2 razy.
Belmondo ma fanów jeśli chodzi o muzykę, tylko że jednocześnie większości ludzi ma go za takiego samego odklejusa jak Mesa
"[Refren]
Jak będzie po, to wtedy to przemyśl
Przepchaj ziom swoje problemy
Temat był sztos, ja miałem być niemy
Miał być tron, a czeka cię niebyt
Jak będzie po, się po zastanawiaj
Czy to jest to, co ci dała ta sprawa
Czy to ten fejm, czy to ten hałas
Bo każdy wie dziś, że Mes to pała, ała"
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
swoja droga popatrzcie na to co oboje panowie wydaja poza beefem w ostatnim czasie. Mes wydal plyte ,,Bukowski" ktora jest po prostu kurwa genialna pod kazdym wzgledem, to jest muzyczny rozpierdol. Ma na goscince VNMa podczas gdy tede ma MARCINA MILLERA HAHAHAHA. tedef-a ostatnim wydawnictwem (pomijajac epitafium) jest vox veritatis. szczerze mowiac to nie ma z rapem za wiele wspolnego, 50 letni koles jeczy absolutnie o chuj wie czym, a jego postep muzyczny zatrzymal sie juz dawno, on nawija tak samo jak np 10 lat temu. Mozna o mesie mowic wiele, tez uwazam ze jest odklejony, ale po prostu tede to jest definicja upadku hip-hopu w Polsce (upadku poniewaz kiedys byl definicja jak hiphop wygladac powinien) i az mnie dziwi ile osob za nim stoi. podsumowujac mes rozjebal tedasa.
Treść nie forma
Gdzie jest dawna emotka hard as fuck. To jest tak koslawo napisane gramatycznie i skladniowo (otograficznie również). Klasyczne kolano tedegoignorant pisze: ↑24 sty 2026, 20:12 "[Refren]
"Bo na tym etapie to ty mi chuj możesz
Wiele nas różni, to jest oczywiste
Ty robisz sztukę ja robię show-biznes
Ty robisz sztukę, bo musisz - to przykre
Mówisz - masz wczutę - super, masz pizdę"
"Cały ten dęty w kiszkę establishment
Intelektu tuzy, statusy wyższe
Pogardzałem tym towarzystwem od zawsze
Ty(rzynku) piękny umyśle, co masz się za znawcę
Robię, co mi się zachce
Za chwilę mogę chcieć mieć piosenkę z Zenkiem z Akcent
I pomyśl sobie, jaki wpływ na sytuację ma fakt, że
Ty będziesz tym facet absent
Za to wszystko, to co robię, cioto, tutaj z tobą
Towarzystwo mówi do mnie: „Wasza hip-hopowość”
Wiele nas różni, to jest oczywiste
Ty robisz sztukę ja robię show-biznes
Ty robisz sztukę, bo musisz - to przykre
Mówisz - masz wczutę - super, masz pizdę"
"Cały ten dęty w kiszkę establishment
Intelektu tuzy, statusy wyższe
Pogardzałem tym towarzystwem od zawsze
Ty(rzynku) piękny umyśle, co masz się za znawcę
Robię, co mi się zachce
Za chwilę mogę chcieć mieć piosenkę z Zenkiem z Akcent
I pomyśl sobie, jaki wpływ na sytuację ma fakt, że
Ty będziesz tym facet absent
Za to wszystko, to co robię, cioto, tutaj z tobą
Towarzystwo mówi do mnie: „Wasza hip-hopowość”
- gods bidness
Może stąd, że jak przeszukiwali studio Wielkie Joł, to znaleźli w szafie jeden SS-mański mundur i 4 piżamy w paski w różnych rozmiarach? No, takie plotki chodziły, ale chuj wie jak było.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 20:31 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mniej jednak - racja u Tedego - co mesik na tym beefie osiągnął... reputację odklejeńca i rzempolakaether pisze: ↑24 sty 2026, 20:21Gdzie jest dawna emotka hard as fuck. To jest tak koslawo napisane gramatycznie i skladniowo (otograficznie również). Klasyczne kolano tedegoignorant pisze: ↑24 sty 2026, 20:12 "[Refren]
i najważniejsze, na temat tedego bez beefu gadalibyście to samo, nic nie stracił, a mesik... przyznajcie się, liczyliście że lepiej to rozegra co? że pokaże skill, że nie będziecie musieli go bronić?
Opinia "rzempolaka" ? Kogo boli taka opinia? To tak jakby gruby tede przyganial chudemu na temat wagi. Co znaczą słowa, które w praktyce nie mają zbytnio sensu? 
Tak gadalbym o tede to samo bez beefu, to dokladnie dowod tego, ze nie jestem az tak stronniczy, a tworczosci tedego nigdy wysoko nie cenilem, takze, ze wzgledu niechlujstwa i bezsensu jak wyzej. Pzdr
A i tak powiem, ze np. w beefie z peją tede był duzo mocniejszy niz obecnie i ja osobiscie nie pwoiedzialbym, ze tede to rapowo przegral
Tak gadalbym o tede to samo bez beefu, to dokladnie dowod tego, ze nie jestem az tak stronniczy, a tworczosci tedego nigdy wysoko nie cenilem, takze, ze wzgledu niechlujstwa i bezsensu jak wyzej. Pzdr
A i tak powiem, ze np. w beefie z peją tede był duzo mocniejszy niz obecnie i ja osobiscie nie pwoiedzialbym, ze tede to rapowo przegral
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 20:55 przez ether, łącznie zmieniany 2 razy.
-
VerminatorX
Parafrazując Rycha wypowiadającego się o swoim beefie z Żuromem: w boksie nie ma tak, że zbierasz baty przez 12 rund a potem żądasz, żeby Ci pozwolono dalej walczyć i że wygrasz przez TKO.
beef to nie boks, poza tym to Tede siedzi bardziej zesrany niż wyluzowany Mes
ale przylgnęło z tym rzempolakiem, to jest właśnie ta magia, niby nic a mes za plecami w branży już zawsze będzie słyszał - rzempolakether pisze: ↑24 sty 2026, 20:49 Opinia "rzempolaka" ? Kogo boli taka opinia? To tak jakby gruby tede przyganial chudemu na temat wagi. Co znaczą słowa, które w praktyce nie mają zbytnio sensu?
tak i z płomieniem to też było co innego, ale Ci przeciwnicy stawiali opór, to się napędzało
-
VerminatorX
oprócz ślizgawki nigdzie w internecie nie widziałem tego słowa
ludzie zarzucali Mesowi po suce, że jedyne co potrafi to zrobić chwytliwy refren, to zrobił samice psa bez refrenu, gdzie #zobaczilepanczykurwo i tak źleVerminatorX pisze: ↑24 sty 2026, 20:59 Jakby nie patrzeć, też forma rywalizacji w której liczy się wyczucie czasu i bitewne skille.