[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ja tam jestem zadowolony z dowiedzenia się, że się rozjebałeś.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- JESTEM_HIPHOPEM
Nie pozdrawiam dwa rzyna ze ślizgawki największego schizofrenika, który siedzi w dupie mesa i stymuluje prostatę tego niespełnionego artysty.
@slizgawka ten użytkownik w innych tematach pisze całkiem sensowne i przemyślane posty, ta odklejka jest konkretnie względem mesa czy on czasem tak ma? Ja nowy tutej
Załóżcie temat turzyn osąd postaci i tam o nim piszcie, tu dyskutujemy o beefie
Przecież to marne trolololo, które widać z kilometra.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ale jak to w konflikcie raperów można wspierać innego, niż ja 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Przecież nie o to tu chodzi...
kwestia podejścia do konfliktów i konkretnego beefu jako tako, Mes obrał taktykę udowodnienia, że jest kilka lig rapowo nad Tede i każdym kawałkiem to udowodnił, tu chyba nie ma żadnych wątpliwości a wers "I bez podjazdu do mnie jak do Igi na korcie
Byłeś blisko mojej ligi na Sporcie" jest nie tylko prawdziwy, ale koronny (pzdr Jacek), bo przecież nikogo poważnego nie interesuje, że jeden dziadek wychowuje syna i napisał powieść a drugi jeździ na rowerze, nosi fajne ciuchy i ma resoraki; podobnie było w beefie Bedi Rip, gdzie ten pierwszy udowodnił, że jest po prostu lepszy pod każdym względem, reszta to wyzywanie się typów, którzy łamią piąty grzech główny, tylko jeden jest nieumiarkowany jest w jedzeniu, drugi w piciu; z drugiej strony np muzykalność Solara czy większa "wszechstronność" w rapowaniu imo nie pomogła mu w beefie gdzie został wpierdolony charyzmą i celnością linijek Mara, chociaż tu ni chuja nie zdobędę się na chociażby źdźbło obiektywizmu z oczywistych względów
Byłeś blisko mojej ligi na Sporcie" jest nie tylko prawdziwy, ale koronny (pzdr Jacek), bo przecież nikogo poważnego nie interesuje, że jeden dziadek wychowuje syna i napisał powieść a drugi jeździ na rowerze, nosi fajne ciuchy i ma resoraki; podobnie było w beefie Bedi Rip, gdzie ten pierwszy udowodnił, że jest po prostu lepszy pod każdym względem, reszta to wyzywanie się typów, którzy łamią piąty grzech główny, tylko jeden jest nieumiarkowany jest w jedzeniu, drugi w piciu; z drugiej strony np muzykalność Solara czy większa "wszechstronność" w rapowaniu imo nie pomogła mu w beefie gdzie został wpierdolony charyzmą i celnością linijek Mara, chociaż tu ni chuja nie zdobędę się na chociażby źdźbło obiektywizmu z oczywistych względów
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Co ty bredzisz?co udowodnił?gdzie to udowodnił?jakie kilka lig wyżej?...Tede jest kwintesencją hip-hopu pod każdym względem...tu wszyscy chwalą refren tede to frajer...nosz kurwa,to już refreny discopolowe nie dość że bardziej wpadaja w ucho to jeszcze są 100 razy bardziej skomplikowane tekstowo...i jeszcze typ myślał nad refrenem kilka miechów i w tym czasie 80 razy go zaśpiewał by złapać odpowiednie flow...i to coś mes ma być kilka lig wyżej?bez jaj
- Haczapurjan
- gods bidness
Jak do tego doszło - nie wiesz
Skurwiony z gównem gdzieś od zero siedem
Gwarancja kiczu, sztabka wstydu
Bez Glamrapu byś nie wszedł do feedu
Bez Kanału Zero byłbyś tylko weird panem w różu
Różowym fontem w różowym kurzu (weird)

O to to!Haczapurjan pisze: ↑24 sty 2026, 15:36No Mes skillowo jest po prostu lepszym raperem niż Tede, co nie zmienia faktu, że beef przepierdolił sromotnie, bo bragga to za mało, żeby wygrać potyczkę.
- marmolad_k2
Na luzie jest kilka półek lepszym skillowo raperem, ale jakimś cudem na ślizgawce od samego początku po każdym dissie Mesa propsy nie stanowią nawet połowy postów. Nie samym skillem człowiek żyje, on jest obecnie definicją przerostu formy nad treścią, powinien robić rap kurwa mać, a nie pierdolić.
Myślałem że każdy tutaj tak uważa. Beef przejebany sromotnie i to się tutaj liczy. Temat jest o beefieHaczapurjan pisze: ↑24 sty 2026, 15:36
No Mes skillowo jest po prostu lepszym raperem niż Tede, co nie zmienia faktu, że beef przepierdolił sromotnie, bo bragga to za mało, żeby wygrać potyczkę.
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- JESTEM_HIPHOPEM
rzępolak skillowo się cofnął
Wyżebrał te podwójne ledwo, ledwo. W takiej sytuacji powinien się wznieść na wyżyny, a mamy rapowy upadek. Oponent skillowo pokazał więcej w tym beefie. Kropka.Jak do tego doszło - nie wiesz