MOJA PROPOZYCJA

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Czy jesteś za usunięciem tego punktu w regulaminie?

Tak
8
47%
Nie
9
53%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Czak

Re: MOJA PROPOZYCJA

Post autor: Czak »

camzat pisze: 21 sty 2026, 10:54
Czak pisze: 21 sty 2026, 10:19 nie no camzat mnie wyzywa od kurwy, ja go od cwela, ja go zgłaszam bo nie jestem kurwą i dostaje warna, ale on nie zgłasza i ja nie dostaję warna, tak bym to widział
a camzat chyba opisuje jakąś swoją historię
a proszę pani proszę pani bo ja a bo ja....

czak kiedyś taki fajny ziomek a teraz jak gamoń z 1b dla którego dla beki mówisz że obsrał gacie a ten a ten zaczyna krzyczeć i wyrywać sobie kudły. Wyluzuj, jest już dobrze ekolego
opisałem jak to widzę, żeby nie było więcej nieporozumień i krzywych akcji, zabawna jest też grupa userów płaczących o zgłaszanie a potem szczegółowe analizowanie jak student prawa każdego słowa w danym punkcie żeby udowodnić że warn był nienależny, no trochę wybiórcze to wszystko, albo masz regulamin w dupie albo nie
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Gorzej kiedy mod ma w dupie :lol:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Burak pisze: 21 sty 2026, 10:54 Nie podoba mi się to że można sprowokować kogoś z dwoma warnami (tu akurat plus ze Przemo nie wyświetla ile ktoś ma warnów) do bitwy na wolno, a potem się na niego rozjebać i posłać na przymusowe wakacje przez co forum traci bo jednego aktywnego użytkownika mniej.

Nie tak być powinno, tak mi się wydaje
No ale to zaleta chyba tego przypisu a nie wada? Jak ktos cie wyzywa albo sie sadzi upierdliwie to zawsze masz mozliwosc nieodpowiadania tym samym :dunno: Imo to co piszesz w ogole obraza slizgawkowiczow bo zamiast zakladac ze sa ludzmi z rigczem to ty mowisz ze sa jakims bydlem co MUSI zareagowac wyzwiskiem na wyzwisko i nie ma wolnego wyboru (i ze nie znaja opcji "dodaj do wrogow" dzieki ktorej chyba najskuteczniej mozna sie pozbyc wyzwisk od jakiegos sprutego ziomka) wiec biedakow trzeba jakos uchronic przed nimi samymi :dunno:

A co do moderowania to ja jestem zdania ze jestesmy u kogos a nie u siebie, i tak jak nie zgadzam sie ze wszystkimi decyzjami to nie przeszkadza mi to ze robia to interpretujac rzeczy na wlasny sposob, poki nie robia tego przesadnie interesownie bo np kogos osobiscie nie lubia
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie zakładam z góry że każdy ślizgawker na obrazę reaguje obrazą, tylko zaznaczyłem że istnieje w teorii możliwość dla kogoś złośliwego żeby wykorzystać punkt w regulaminie w celu zwarnowania oponenta
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Nie pisalem ze sugerowales ze wszyscy sa tacy, ale widze ze przyznajesz ze myslisz ze czesc taka jest :lol: Bo logicznie innego wyjscia nie widze jak mozna ten zapisek "wykorzystac w celu zwarnowania oponenta", chyba ze sa juz jakies podstepne socjotechniki albo mozna zahipnotyzowac kogos piszac mu na pw i wbrew woli tego uzytkownika zmusic go do napisania wyzwisk :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

Burak pisze: 21 sty 2026, 10:21 Ale co to dał SWN to dobry pomysł, żeby przy wyzywaniu obydwie strony konfliktu dostały warna przy ewentualnym rozjebaniem się jednej ze stron
Wtedy by gambity warnowe leciały na tych pod dwoma warnami.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

olewka to najlepsza riposta jak to Jimson nawijał
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Wziąwszy pod uwagę moją historię w internecie, nie wyobrażam sobie wchodzić na forum w celu ubliżania komuś, już nie tyle z netykiety, co dla spokoju ducha i szacunku dla własnego czasu. Jestem świadomy jednak, że to ja tu jestem tym dziwnym i honorując to, że tu jest normalne forum ślizgawka (gdzie czasem kolego, a czasem wiadomo jak) i jestem gościem, stąd rozumiem regulamin w stylu:

Art. 216. [Zniewaga]
§ 1. Można na jaja
§ 2. Nie na sera

Z perspektywy użytkownika forum, nie tyle denerwują mnie same obelgi - a już kompletnie zlewam czy słowo jest wulgarne, czy nie - co nie lubię, gdy temat zamienia się w off-top i przezwiska z gimnazjalnego korytarza. Rozumiem, że niektórzy mają takie potrzeby i nie twierdzę, że miejsce na coś takiego nie jest potrzebne, ale nie lubię gdy odciąga to uwagę od dyskusji.

Kumam też, że niektórzy lubią jak coś się dzieje i dramy dodają kolorytu, dlatego zgadzam się z tym, co stronę temu pisał administrator SWN. Jako jedyną możliwą alternatywę widzę kompletny zakaz obelg i/lub wulgaryzmów.

Nie wiem z kolei jak wewnętrznie rozpatrują to moderatorzy, na pewno fajnie jeśli mają jakieś zasady, którymi się przy tym kierują, a nie, że równi i równiejsi (jak na wszystkich forach, na których byłem). Tu widziałbym ewentualne rozwiązanie, mianowicie obcięcie moderatorom premii za warny/bany.
ODPOWIEDZ