[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- JESTEM_HIPHOPEM
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
MOJE DISKO POLO JEST 3 POZIOMY WYŻEJ NIŻ WYMĘCZONE PIOSENECZKI RZĘPOLAKA OPARTE NA TANIEJ POZERCE I UDAWANIU ARTYSTY. WIOLONCZELISTA ZE SZWAJCARII JUŻ SIĘ DOGRAŁ? NO I GDZIE TE KLIPY OD EKIPY FILMOWCÓW? 
bawi mnie ten powtarzany argument, że "refren się wkręca"
kurwa, czasem jak usłyszę przypadkiem coś pokroju "puk puk" to też nie mogę się tego gówna pozbyć z głowy przez parę godzin, co nie oznacza że jest to dobre, jebnijcie się w łeb
kurwa, czasem jak usłyszę przypadkiem coś pokroju "puk puk" to też nie mogę się tego gówna pozbyć z głowy przez parę godzin, co nie oznacza że jest to dobre, jebnijcie się w łeb

Baby shark doo doo doo doo doo doo
No wysoko jest postawiona poprzeczka dla naszego intelektualisty erudyty jebaki jeśli taki gniot w refrenie jest łykany
No wysoko jest postawiona poprzeczka dla naszego intelektualisty erudyty jebaki jeśli taki gniot w refrenie jest łykany
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 10:53 przez KoolSido, łącznie zmieniany 2 razy.
No jestes gluchy, co poradzicJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑24 sty 2026, 10:46 MOJE DISKO POLO JEST 3 POZIOMY WYŻEJ NIŻ WYMĘCZONE PIOSENECZKI RZĘPOLAKA OPARTE NA TANIEJ POZERCE I UDAWANIU ARTYSTY. WIOLONCZELISTA ZE SZWAJCARII JUŻ SIĘ DOGRAŁ? NO I GDZIE TE KLIPY OD EKIPY FILMOWCÓW?![]()
- JESTEM_HIPHOPEM
NO JESTEŚ DEBILEM KTÓRY MA SYNDROM WYPARCIA RZECZYWISTOŚCI. NAPISZ DO RZĘPOLAKA O NAMIARY DO TEGO TERAPEUTY. MOŻE COŚ PORADZI.
- marmolad_k2
Poleci ćpanie, chlanie i skrajne rzępolęnie.
- JESTEM_HIPHOPEM
PANIE @2rzyn. ŻEBY WYLECZYĆ PANA Z BYCIA DEBILEM MUSI PAN OBEJRZEĆ LAJWA U GRANIECKIEGO GDZIE ZOBACZY PAN TYPKÓW W CZAPKACH, KTÓRZY SĄ TRZEŹWI. TO PRZYKŁAD ZŁEGO PODEJŚCIA DO ŻYCIA. MUSI SIĘ PAN NAJEBAĆ. WTEDY PAN BĘDZIE KIMŚ W ŻYCIU I PRZESTANIE BYĆ PAN DEBILEM. PIOTROWI SZMITOWI TAK POMOGŁEM I ZOBACZY PAN JAK PIĘKNIE SIĘ CHŁOPAK PROWADZI. 
@2rzyn - tak na teraz i na przyszłość: jak zgłaszasz „debila” jako obrazę i posty capsem jako utrudnianie korzystania z forum, to mam nadzieję, że nie będziesz miał pretensji jak równie skrupulatnie będę rozpatrywał wszystkie zgłoszenia Twoich postów jako spam i obrazy, ok?
2rzyn najwiekszy przegrany tego beefu naprawde odmety szalenstwa
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Po co zgłaszać posty w ogóle lol
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- JESTEM_HIPHOPEM
2RZYNA BOLI PRAWDA. MA BOLEĆ. MYŚLĘ, ŻE Z TERAPEUTĄ RZĘPOLAKA JEST TO DO PRZEPRACOWANIA.Jose pisze: ↑24 sty 2026, 11:22 @2rzyn - tak na teraz i na przyszłość: jak zgłaszasz „debila” jako obrazę i posty capsem jako utrudnianie korzystania z forum, to mam nadzieję, że nie będziesz miał pretensji jak równie skrupulatnie będę rozpatrywał wszystkie zgłoszenia Twoich postów jako spam i obrazy, ok?
Uuu, 2rzyn donosiciel, Messi by nie pochwalił.
Dlatego zgłaszanie tu postów nie jest... komiczne
Raczej tragiczne
Dlatego zgłaszanie tu postów nie jest... komiczne
Raczej tragiczne
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 11:49 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
dumny z tego, że jeszcze nigdy nikogo nie zgłosiłem
kurwa mać ten wjazd w TTF (te pierwsze trzy wersy z lucyferem) to jest kurwa taki pokaz charyzmy i skilla, że ja pierdole, a chwytliwy refren nie dziwi wcale (patrz suka, apteka, lokale), jest forma
kurwa mać ten wjazd w TTF (te pierwsze trzy wersy z lucyferem) to jest kurwa taki pokaz charyzmy i skilla, że ja pierdole, a chwytliwy refren nie dziwi wcale (patrz suka, apteka, lokale), jest forma
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Aż dziwne, że jeszcze nikt nie zwrócił uwagi
Od "Takeover" do "Ether" minęło ok. 3 miesięcy. Podobnie jak od epki Tedego do ostatnich dissów Mesa.Ten Typ Mes pisze: Skalibrował mnie Jay-Z, Nas, "Takeover", "Ether"
Niesamowita sprawa, ale ten temat jest tylko do obrażania się wzajemnie między normalnymi ludźmi a 2rzynem
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Skoro moj post byl spamem wg ciebie a innych osob o podobnej tresci nie to ty sie sam zastanow czy jestes na odpowiednim stanowisku. Bo albo sie nie wpieprzasz w dobra zabawe albo jedziesz ze wszystkimi jednakowo.Jose pisze: ↑24 sty 2026, 11:22 2rzyn - tak na teraz i na przyszłość: jak zgłaszasz „debila” jako obrazę i posty capsem jako utrudnianie korzystania z forum, to mam nadzieję, że nie będziesz miał pretensji jak równie skrupulatnie będę rozpatrywał wszystkie zgłoszenia Twoich postów jako spam i obrazy, ok?