[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
- SieKurwaNieInteresuj
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Burak realtalk
Widziałem sporo porównań do tego i tutaj też nie kumam. Klasyczne wideo z Jaglakiem opierało się na wystraszonym gnojku recytującym swoje obrzydliwe komentarze o jebaniu dzieci i bliskich autora dojazdu, za co chyba każdy normalny stary najchętniej powyrywałby nogi z dupy, a Bonus (chwilowo zapomnijmy że ma wyrok na koncie i że celowo musi odmawiać sobie takich akcji) znajdując osobiście Grande i trzymając mu telefon przed mordą zmusiłby do powiedzenia...no właśnie, w zasadzie czego?
Przepraszam Bonusa RPK że sprawiłem przykrość jemu i jego rodzinie przypominając fakt, że z własnej woli nagrał z Oliwką Brazil oraz Matą
xd
Już samo to stwierdzenie detektywa, że "mówił brzydko" czy tam "robił nieładne filmy" bekowe i niemogące znaleźć punktu zaczepienia
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jak bardzo mam wyjebane na was, kurwy, to tylko ja wiem, tylko ja wiem 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
grande pisał że mieszka w polsce pod filmikiem od ry23 5 miesięcy temu
a jak Bonus nagrywał z typem co tylko dobrą papugą się od siedzenia za głowę wykaraskał, bo zrobił kolesiowi american history x, to nikt już nie pamięta.
- Pomiot_Liryczny
mam tak wyjebane że będziecie mieli najebane
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

tak bardzo ma wyjebane że zaraz wam zajebie hejterom 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Moltisanti
-
Eftef_bieszczady
"Ziarno które zasiałem , uschło
A ja czas zmarnowałem ,trudno
Tak to jest kiedy żyjesz iluzją
Na tą miłość jest już za późno "
Eftef
A ja czas zmarnowałem ,trudno
Tak to jest kiedy żyjesz iluzją
Na tą miłość jest już za późno "
Eftef

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Pomiot_Liryczny
no ja myślę że koniec końców jest potencjał żeby grander więcej kontentu i beki dostarczył, patrząc na to że tu nie ma wygranych to tylko na podstawie kontentu można wybrać wygranego
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

No i o chuj tu chodzi 
-
resurrection
Hahaha, Grande idzie w zaparte, że to nie on, no kurwa grubo
Myślę, że to gierka pod sprowokowanie detektywa do wrzucenia nieocenzurowanej wersji i zastawienie na siebie prawnego haka, w myśl wspominanej wielokrotnie w tej wymianie zasady z dymaniem Freda (XD)
Całkiem ciekawa teoria z tym prowokowaniem ich, żeby odkryli aż za dużo i narobili sobie przypału, bo samo w sobie przekonywanie, że to podstawiony aktor z mordą nałożoną w AI, naszykowany wystrój i podobny kot brzmi tak abstrakcyjnie, że nawet nie wiem co o tym myśleć
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Typie, przez ciebie musiałem aż napisać pierwszy post na forum.

Nie, nie musisz rozbierać chłopa, żeby widzieć, że ma dziary 18 i gape nazistowską. A jak już wiesz i nawet nie raczysz przeprosić, to wypierdalaj do obozu na lekcję historii o tym, kto wymordował miliony Polaków. Bo albo tego nadal nie wiesz, albo jesteś chujem złamanym, co ma w to wyjebane, bo jakieś pitos jest do zgarnięcia.
I jeżeli "w środowisku to norma", to tylko mówi o tym środowisku, które wyciera sobie mordę patriotyzmem i straumatyzowanymi powstańcami, ale jak trzeba zrobić reklamę interesu jakiegoś neonazi zjeba, to kurwa no problemo.
Że za tę akcję Konus nie doczekał się żadnej infamii to dużo mówi o naszym społeczeństwie naszej rapgrze.
A Grande też nie lepszy ze swoją pro-kacapską narracją.
PS Witam państwa rondlarzy i rondlarki.
flip to zamiana
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
zamiana to dobre
flip to maniana
mam wydziaraną kobrę
Jak Odwrócony go rozkminił w 2024 roku, co teraz okazało się prawdą, to stosował dokładnie te same zagrywki - szedł w zaparte, że to nie on, a już wiemy, że to był on.
Właściwie to nawet nie rozkminił, co napisał do niego były wspólnik Grande i przedstawił całą historię.
Także jego klasyczny modus operandi z tym wyparciem.
Próbuje zasiać niepewność, głupio mu jest, a potem powie, że chciał wciągnąć detektywa w jakąś grę, żeby ten popełnił błąd i jeszcze coś np. udostępnił z najścia.
I oczywiście po części też może być prawdą, że chce wciągnąć w grę, bo nie sądzę, żeby on miał uprawnienia np. do legitymowania, a ten detektyw jeszcze trzymał telefon przy jego dowodzie, więc pytaniem otwartym pozostaje czy tylko trzymał.
Swoją drogą to trzeba być nieprzytomnym, żeby słysząc teksty: „kilka osób się na pana zdenerwowało po tych filmach” nie zajarzyć, że to niemożliwe, żeby taka ekipa policyjna interweniowała, gdy chodzi o sprawę cywilną co najwyżej.
Właściwie to nawet nie rozkminił, co napisał do niego były wspólnik Grande i przedstawił całą historię.
Także jego klasyczny modus operandi z tym wyparciem.
Próbuje zasiać niepewność, głupio mu jest, a potem powie, że chciał wciągnąć detektywa w jakąś grę, żeby ten popełnił błąd i jeszcze coś np. udostępnił z najścia.
I oczywiście po części też może być prawdą, że chce wciągnąć w grę, bo nie sądzę, żeby on miał uprawnienia np. do legitymowania, a ten detektyw jeszcze trzymał telefon przy jego dowodzie, więc pytaniem otwartym pozostaje czy tylko trzymał.
Swoją drogą to trzeba być nieprzytomnym, żeby słysząc teksty: „kilka osób się na pana zdenerwowało po tych filmach” nie zajarzyć, że to niemożliwe, żeby taka ekipa policyjna interweniowała, gdy chodzi o sprawę cywilną co najwyżej.
- SieKurwaNieInteresuj
Nie wiem, jak dla mnie gość, który się wypierał samego siebie w 2024 roku, jest całkowicie niewiarygodnym źródłem.
Ja mu już w nic nie wierzę, cokolwiek by nie napisał o sobie, a już zwłaszcza jak widzę teksty o tym, że „prawda kiedyś wyjdzie na jaw”.
A co go blokuje, żeby ujawnić tą prawdę teraz, gdy temat jest gorący?
Ja mu już w nic nie wierzę, cokolwiek by nie napisał o sobie, a już zwłaszcza jak widzę teksty o tym, że „prawda kiedyś wyjdzie na jaw”.
A co go blokuje, żeby ujawnić tą prawdę teraz, gdy temat jest gorący?