Wygląda na to, że tak. I jeśli dobrze pamiętam, oni się poznali jakoś w okolicy wydania Disco Noir, więc do tego czasu jeszcze sobie hulał.Haczapurjan pisze: ↑23 sty 2026, 13:08 On jest dalej z tą laską ze Szczecina co twerkuje w USA? Nie mogę kurwa zrozumieć pewnych "wyborów matrymonialnych" poszczególnych ludzi xD. Tym bardziej, że w kawałku "Allinka" nawijał coś zgoła odwrotnego (pozdro "Absurdy w polskim rapie")
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
VerminatorX
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jest już reakcja Jacka Granieckiego na te wypociny obszczymura?
Popi.jaku
chyba nie zareagował jeszcze
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
trochę ta, ale cały numer ttf jest chaotyczny, więc to niechlujstwo w mixie dodaje mu nawet jakiegoś animuszu xd oczywiście na dłuższą metę byłoby to męczące, z tym, że max trzy osoby będą tego słuchać za kilka dni
oczywiście beka z typa, że tyle zwlekał, rozgrywając pewnie jakieś szachy 5d w swojej łepetynie, a to tylko gówniarskie pyskówki dwóch podstarzałych gimbusów i średniej jakości hiphop (w przypadku tede - chujowej jakości)
dałbym propsa jedynie za to, że mes jest obecnie lata świetlne rapowo przed granieckim, ale przez homo-fanatyzm jednego z użytkowników opuszczam ten lokal
Ja pierdole xD To na takie kawałki czekaliśmy tyle miesięcy? Co on wymyślił xD Może muszę jeszcze kilka razy przesłuchać, bo poprzednie dissy też mi się wkręciły dopiero po czasie
Na ksywa to mes byl tak samo chujowy przez co przepadla szansa na singiel roku, w ogole cala plyta jest tragicznie pod tym wzgledem zrobiona i piekne jazzowe podklady zamiast wyciagac glebie to sa plaskie na dluzsza mete przez co odpuscilem sobie sluchanie tej plyty. Wykastrowany dzwiek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
No ja na ten przykład tyle właśnie czekałem i wincyj, jebać już ten beef ale samo "Tede to frajer" to jest zajebista piosenka, dla mnie muza od zawsze > nawijka i ten numer jest zajebiście pod tym względem zrobiony, spokojnie przetrwa próbę czasu imho.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
tede, tede to fraaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeer
fraaaaajeeeeeerr
fraaaaajeeeeeerr
Mam okno otwarte, ale jak Mes leci na TTF, to aż mi się ciepło robi 
- gods bidness
W sumie dzisiaj jednak puściłem i mi się bardziej podoba niż wczoraj. Podoba mi się, że obraża jego związek i dziewczynę trochę, ale słabo to wyeksponowane.
- rozklad_gaussa
tede to frajer zajebisty trakulec
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- gods bidness
Mes wygrał
- marmolad_k2
Moralny remis
Przecież "Tede to frajer" brzmi jak ten kawałek generowany przez AI, który wstawiał tu jakiś czas temu jeden z użytkowników

ej co wy gadacie, przecież to dobre bitewne barsy są:
potwierdzaczu ty jesteś jebana szcześćdziesiątka, ale to
twój chujowy rap powinien być zamknięty na ochronkach
tdf razem w celi z pdf, mes to nie blef jak emil
tede to frajer, od mojego haraczu bankrutujący ajent
potwierdzaczu ty jesteś jebana szcześćdziesiątka, ale to
twój chujowy rap powinien być zamknięty na ochronkach
tdf razem w celi z pdf, mes to nie blef jak emil
tede to frajer, od mojego haraczu bankrutujący ajent
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Jak chuj to jest napisane przez AI. Mes zapowiadał nie wiadomo jakie cuda od paru miesięcy, więc żeby się totalnie nie skompromitować to poprosił sztuczną inteligencję i fajrant. Byle jaki ale jednak jest jakiś diss i koniec beefu xD
Czekam kiedy ktoś zrobi prowo i wyda całą płytę napisana i zarapowana przez ai świecąc za nią swoją facjata i po odebraniu złota powie że to prank
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia