Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Kurwa ludzie kupują winyle Okiego po 700 zł, albo dostęp do platformy Buddy za 40 zł za 2 filmy miesięcznie czy najtańszą kiełbasę z makro sprzedawaną na jarmarku za 50 zł, a ty się zastanawiasz kto kupuje DLC do skądinąd dobrej gry?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
i racje ma, bo to zdzierstwo. obecnie ceny gier to jest zbrodnia jebany masowy mord w laczkach. za remaster 20letniego obliwiona w pełnej wersji (tj z oryginalnymi dlc które w tesach no są wymagane rzekłbym, to nie sa jakieś pakiety skorek z pizdy tylko czesto najfajniejszy kontent) życzyli se 300 złociszy, czujesz to? to nie jest nawet remake, kuźwa, nawet usprawnień nie dali żadnych do tej gierki, nie naprawili bugów, które od 20 lat są załatane przez fanowskie non official patche, literalnie każą ci płacić 300 zeta za nakładkę graficzną unreal engine. korporacja pluje na pysk konsumenta a ten to jeszcze zlizuje i sie podnieca kupując preordery. kwaśny motyw jak na moje.
ja akurat fanatyk serii gran turismo, więc nie było opcji, że nie kupię, z drugiej strony 130zł to też nie jest majątek, a paczka jest potężna na pewnie kilkadziesiąt godzin gry więc worth
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Biorąc pod uwagę, że to turówka, a nie aktywna pauza jak w starych Baldurach to spoko jest na padzie. Ograłem kiedś na ps4 i nie narzekałem na brak myszki. Imo dla fanów gatunku (ludzi wychowanych na BG1,BG2, Icewindach, Torrmencie) Original Sin 2 to jest must play świetna gra pod każdym względem. A jak jest do wzięcia za grosze, to nic ino brać i grać.
potwierdzam, że Original Sin 2 to jest przerozpierdol totalny - nie miałem żadnych oczekiwań, ale gdybym oczekiwał to bym dostał co bym chciał
nie jestem wytrawnym RPG graczem, więc dodatkowo potwierdzam, że ta gra ma idealny balans pomiędzy RPG a grą dla lamerów co nie wiedzą ocb - jest kurwa w pytę i kiedyś ją w końcu skończę moim teamem
nie jestem wytrawnym RPG graczem, więc dodatkowo potwierdzam, że ta gra ma idealny balans pomiędzy RPG a grą dla lamerów co nie wiedzą ocb - jest kurwa w pytę i kiedyś ją w końcu skończę moim teamem
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
kupiłem sobie Twierdzę Krzyżowca tę najnowszą edycję, po czym się zorientowałem, że na macu nie zagram
60 ziko wyjebane w błoto, chyba dam konto staremu żeby sobie pobiegał pałkarzami
jak kupiles beposrednio na steamie w ciagu ostatnich 2 tyg i nie grales w to dluzej niz 2h to przysluguje ci zwrot, normalnie dostaniesz z automatu. opcja bedzie w historii zakupow
Na instant gaming kupiłem, to też jest opcja zwrotu?
no zjebałem, zapomniałem o tych ograniczeniach na maci i nie sprawdziłem przed zakupem, no trudno stary się chociaz ucieszy bo miałem mu na święta sprezentować i zapomniałem
-
genocidegeneral
Używał ktoś z was pada od XONE do PC i miał problem ze sparowaniem? Ja korzystałem z tego adaptera, działało dobrze i nagle się zesrało, teraz kombinuję od dwóch dni, odinstalowuję sterowniki, ale dalej nie działa :/ Przez kabel śmiga, no ale to nie jest 2005.
- yungXpaproch
ja normalnie na bluetooth łącze z kompem. wiem ze było parę generacji tych padow i może to różnie działać ale się nie znam za dobrze. może ci się zjebal padzik. może spróbuj w menedżerze urządzeń na kompie przeinstalować sterowniki do niego
Fable, Forza Horizon 6, Beast of Reincarnation na dzisiejszym Xbox Developer Direct. Ale media sugeruja tez shadow drop z premiera w GP, ew. Fallout.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
coś ciekawego było? nie chce mi się zagłębiać bo po xboxie sie nic nie spodziewam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
@Piters warto przewinac do Fable, o ile nie jestes fanem Forza. Z takich wazniejszych rzeczy o tej grze - premiera na jesien 2026, ponad 1000 roznych postaci zyjacych wlasnym zyciem i z kazda mozesz wejsc w interakcje (dzialajacy system reputacji jak w poprzednich czesciach, wybory maja konsekwencje i wplyw na fabule), pokazano tez klimatyczne lokacje ze swiata i system walki rozkladajacy sie na bron biala, dystansowa oraz magie. No i swoja droga propsy dla developerow za reakcje na hejty po poprzednich pokazach, bo bedzie mozna dostosowac glownego bohatera pod siebie i nie trzeba grac baba. Generalnie zapowiada sie bardzo dobry RPG, dla nowociot w swiecie basniowego Albionu to cross pomiedzy Hogwarts Legacy, Skyrim, The Witcher, moze Dragon Age. Spoko, ze teraz mozna szykowac sie pod gre na PS5, a poprzednie czesci przejsc na PC lub Xbox.
tutaj pod linkiem wiecej info i dokladne wypowiedzi tworcow - https://www.gram.pl/news/fable-wyglada- ... nego-rpg-a
tutaj pod linkiem wiecej info i dokladne wypowiedzi tworcow - https://www.gram.pl/news/fable-wyglada- ... nego-rpg-a
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
genocidegeneral
Kurde liczę na to Fable, jedynkę rozszerzoną na PC wygrałem w 2005/6 w jakimś CD-Action i przeruchałem ją na wszystkie strony wtedy.
Oby się odbił ten gatunek, bo jak sobie przypomnę te wszystkie Sztafridy, Veilguardy, Avowedy. [*]
Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
a Forza to gówno obesrane
Oby się odbił ten gatunek, bo jak sobie przypomnę te wszystkie Sztafridy, Veilguardy, Avowedy. [*]
Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
a Forza to gówno obesrane
Dzięki wielkie @oyama!
nigdy nie grałem akurat w Fabla ale słyszałem sporo pozytywnych opinii zwłaszcza o pierwszej części, brzmi zachęcająco więc będę śledził
nigdy nie grałem akurat w Fabla ale słyszałem sporo pozytywnych opinii zwłaszcza o pierwszej części, brzmi zachęcająco więc będę śledził
ten Dragon Age: Veilguard rzeczywiscie jest slaby? Ceny drastycznie spadly i nieraz myslalem nad pobraniem fizyka na PS5, ale opinie byly mieszane. Niektorzy chwala za gameplay i grafike, inni hejtuja. Tylko tez najwiecej opinii widzialem w temacie uprawiania homopropagandy przez tworcow, no i wydaje mi sie, ze duzo osob zlapalo bakcyla na punkcie krytykowania tej gry (nie grajac) i tak sie to lawinowo rozeszlo.
@genocidegeneral
@genocidegeneral
nie mam opinii, chociaż właśnie planuje kiedyś zagrać żeby sobie wyrobić, ale w razie co to był jakis czas temu w ps plusie jako darmowa gra, jak korzystasz to sprawdz czy nie dodałeś i zapomniałeś
błagam nie spierdolcie tego fable. jedynke przeszedłem na premierę kilka razy próbując różnych podejść, a ostatnio odświeżyłem ją na series x i bawiłem się w pyte