[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

Nie zdziwię się jak Tede odpowie do tygodnia, żeby pokazać, jak się prowadzi beef :cool:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Ma na co odpowiadać? Wydaje mi się że nie :dunno:
Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 10:46 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

nie noo, zwrotki są mocarne, ref to kupacz
takie ksywy i tak zmarnowany beef :nonono: ...nie wiem, po chuj to nagrywać było :dunno:
ale juz mam się opowiedzieć to jednak chyba tdf i choc wersy cieniutkie to za całą tą akcje z wykupieniem domeny, i całym tym śmieszkowaniem z mesa
z kolei u mesa dobre pancze (ale to też wybiórczo), ale jednak no nie poprowadził tego chyba jak chciał, przespał terminy, wojny z domofonem jakieś :sleep: przestrzelone linijki...
Trze'a było tak od początku jak w "tede to frajer" a tak to kupsko w ocenie całościowej
Hyphap! |:rotfl: |
KoolSido

Post autor: KoolSido »

gods bidness pisze: 23 sty 2026, 10:34 On nie jest ulicznikiem, tylko człowiekiem z półświatka.
O to

Taka projekcja na podstawie kina o gangsterach, gdzie jakieś kurwa zakapiory wygłaszają monologi filozoficzne

Gangsta - ale dystyngowany, z klasą
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Siemanko siemanko może ktoś tldr wytłumaczyć jaka obecną jest sytuacja na ulicy tego typa beefu między El flako I jakiś tam typ mes bo na budowie kurwa bylem przez ostatni tydzień a telefon się kurwa nie używa na robocie bo się kurwa pracuje cnie
Dziekuwa oraz Smakuwa wszystkim dobrym użytkownikom pozdro elo oraz esoooo
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Słychać u Mesa, że zajarany tym co nagrał. Fajnie, że go to cieszy. Niefajnie, że poza jego głową to tylko jakieś pierdnięcie nadętego bufona, który z każdym wersem tylko bardzo się wyświetla, jak nie umie w dissy.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Haczapurjan pisze: 23 sty 2026, 10:35 Nie zdziwię się jak Tede odpowie do tygodnia, żeby pokazać, jak się prowadzi beef :cool:
To by było fest chujowe.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

fromage pisze: 23 sty 2026, 10:41 Siemanko siemanko może ktoś tldr wytłumaczyć jaka obecną jest sytuacja na ulicy tego typa beefu między El flako I jakiś tam typ mes bo na budowie kurwa bylem przez ostatni tydzień a telefon się kurwa nie używa na robocie bo się kurwa pracuje cnie
Dziekuwa oraz Smakuwa wszystkim dobrym użytkownikom pozdro elo oraz esoooo
Jak w każdym beefie, jeden rabin mówi, że wygrał ten, a drugi rabin, że tamten.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

No nie ma wieprz na co odpowiadac bo na te wszystkie przytyki juz odpowiadal, ze gra na wioskach i co i ma wyjebane, no robi fotki z psami no i chuj. Nie wiem czemu Mes chce zrobic beef tede vs.ulica skoro to motyw kazdego beefu tedego i kurwa od 20 lat wiadomo ze tede ma w te prawilniackie gadki wyjebane. Od Tedego w tym beefie nic nie wymagalem bo glos juz zajebany, widać że, chłop mimo noszeniu rózu i fullcapow, jest już starym jebanym kapciem a mimo to jakies akcje mu sie udały, natomiast od goscia zgrywającego inteleligenta, piszącego felietony dla wybiórczej wymagalem wiecej niz zgrywanie kogos kim sie nie jest i jeszcze dekade temu ta kulture sie lekko wysmiewalo
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Tak jeszcze męczę ten kawałek i dopisuję, że w 3:59 fajne wejście w bit.
KoolSido

Post autor: KoolSido »

Może niech już nikt nikomu nie odpowiada, tede jest aktualnie zdrowszy na umyśle, ale chyba nic do dodania nie ma

Najgorsze w tym beefie to że dwóch starych narcyzów się podgryza po kostkach, zero energii, zero delivery, zero odczuwalnych emocji. Po którymś numerze tedego nawet myślałem, że coś wykrzesał, ale włączyłem jego 'Zamknij Pysk' dla kontrastu no i czuć, że to absolutnie nie to samo. Mes w ogóle sobie po prostu nagrywa jakąś muzyczkę dla wąskiego grona wyznawców, czasem nam opowie o dziadku, czasem coś tam zaczepi, nic z tego nie wynika. Trzy miesiące czekania na dissy i wyszło jak ziomek w szatni jak mówi 'kurwa ale puszczę teraz bona' a wydostaje się taki cichy pisk.

Jak oni nie mają sobie nic do powiedzenia, a chyba argumentów na jednego i drugiego moglibyśmy tu w 24h wymyślić więcej niż padło w 15 trackach, to mogą już przestać pajacować

Jedyny kto chciał faktycznie uderzyć i trafić to Wini, tylko tam półprawdy, seplenienie, 50% poza bitem i ten klip jest jakiś obrzydliwy, ale jakby to oszlifował i nagrał raper to byłby top track tych zawodów
Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 10:58 przez KoolSido, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Nie wiem ja tylko ah4n24 słuchałem i kurwa to jest było i będzie dobre albo może to nostalgia nw grubasa też nie słucham ale widzisz on tu social media cos tam cos tam strumyki itd rowerek kurwa panie El flako jak już tak zajarany tymi rowerami jesteś to kup se kurwa kolarzuwe road bajka, nie wiem nie panimayu moja chata z kraju jak tam się w Wwa jeździ przepuszczam że po chodnikach a chodnika to salutens THS liryka ja tylko z samochodami busami tirami się zadaje ok panimaje wygodniej ale kurwa ehh co będę gadał dobra Ryszarda peje to tylko pamiętam bo kupiłem parias i że on to jakiś 2pac a ten jakiś mes kurwa nie wiem ty no wiadomix pezet muzyka jakaś tam się słuchało 51015 Pedro type of beat ale mes nigdy nie wiem lepiej se puścić jezozwierza co chyba kupiłem fejkowe cd z allegro u kowala +9 kurwa dobra czy mes coś nagrał bo ja nie czytam nawet forumka dlatego tldr pytam cnie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
wojtek123

Post autor: wojtek123 »

Zapędził TDFa w kozi róg, bo wstyd na takie gówno nie odpowiedzieć, ale jednocześnie nie ma na co odpowiadać.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Mes nagrywający dissy do piątej rundy tego beefu w 2031 roku: A gdybym wam powiedział, że Tede to frajer, wieśniak i donosiciel? Wiedzieliście?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 11:00 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

fromage pisze: 23 sty 2026, 10:55 Nie wiem ja tylko ah4n24 słuchałem i kurwa to jest było i będzie dobre albo może to nostalgia
Żadna nostalgia, to opus magnum i wpierdala dupą "Czarny wrzesień"
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Tede to Frajer > Posprzątaj po swoim psie

Tede to Frajer najlepszy imo ze wszystkich dissów. Bit siedzi, oj siedzi. Pięknie opluty TDF w tym podśmiechujkowym refrenie.
2rzyn pisze: 23 sty 2026, 0:16 Wielkie joł co myslicie ze tam wielkie aftery?
Dwie smutne kurwy w czapkach new ery :joint:
:lol: :lol: :lol:

(przeciwnik w new erze, zachowujcie się jakby to był finał)
Chcesz wygrać WBW, a robisz chujowe aftery
Dwie smutne kurwy w czapkach new ery

Głosują na TDF-a, co to za ściery
same dziewicze wąsy w czapkach new ery
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Nie moge przezyc tego mixu, kto to robil kurwa? Chyba ktos z dodatkowym chromosem kto nie bierze mdma i mama kupuje mu meble w czapce new ery?

Landlord dusi grosza na studio?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 11:04 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Bane pisze: 23 sty 2026, 10:59 Mes nagrywający dissy do piątej rundy tego beefu w 2031 roku: A gdybym wam powiedział, że Tede to frajer, wieśniak i donosiciel? Wiedzieliście?
Podobno jeszcze disco polo nagrywa
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ten wers z drinem za drinem śmiechowy, klasycznie mes zajebisty kawałek wydał ale to nie diss
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Haczi na kolanach do Częstochowy się wyspowiadać za te bezeceństwa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ