[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
41
25%
Grande
52
32%
Obaj przegrywają
68
42%

Liczba głosów: 161

Awatar użytkownika
jajca

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: jajca »

W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista. No chyba ze po prostu typ zamierza zachowywać sie jakby to sie nigdy nie wydarzyło, bo uznał ze nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji. Detektyw tez troche kluczy werbalnie - bylo zlecenie etc troche brzmi, jakby chciał sie przypucowac ale jednoczesnie uniknąć klamstwa. A i srogo mnie zaskoczyła skala zjawiska pt. lachociągi grande Connectiona, skąd mu sie taki kult wziął?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2026, 23:32 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

jajca pisze: 22 sty 2026, 23:29 W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista. No chyba ze po prostu typ zamierza zachowywać sie jakby to sie nigdy nie wydarzyło, bo uznał ze nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji
na pewno ma jakiegoś asa, mógłby chociaż powiedzieć z kim się sądzi, komu pisał jeśli pisał i inne kompromaty jak ma co nie zmienia faktu że jeśli ten film się nie okaże fejkiem to się skompromitował, zresztą jak się okaże to też smród się ciągnie mimo wszystko
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
resurrection

Post autor: resurrection »

jajca pisze: 22 sty 2026, 23:29 W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista.
Ja to nie wiem, jak ludzie sobie takie rzeczy wkręcają, podczas gdy Bonus i ludzie z nim związani potwierdzają, że to real video. Jak można dalej myśleć, że to "jakiś plot twist" Grande? XD

Grande świetnie rozegrana akcja PRowo jak na razie, zero komentarza na temat video, same dwuznaczne odpowiedzi w stylu "hahaha", a do tego odkręcenie wszystkiego na syndrom oblężonej twierdzy:
Nie pozwólmy jakimś frajerom nas skłócać xD. Ja nie jestem jakąś gwiazdeczką tylko przypadkowym człowiekiem w Internecie tak samo jak i Ty. Mówimy o tym o czym większość myśli ale nie ma odwagi tego powiedzieć na głos. Odwracanie kota ogonem, manipulowanie prawdą i przedstawianie sprawy w fałszywym świetle, nie sprawi, że fakty które wypluwamy stanął się nieaktualne.
Bonus jakby miał w swoim zespole jakiegoś szpeca od PRu, to widząc takie zwątpienie w komentarzach powinien dużo szybciej udowadniać już klarownie, że Grande na video to Grande. A tutaj widać, że ukradkiem wrzucane gdzieś w komentarze pojedyncze zdjęcia bez blura, ale to się nie przebije dalej do wszystkich.
Flavis

Post autor: Flavis »

kroldzielnicy pisze: 22 sty 2026, 17:23 Obrazek

Grande czy nie grande
Cholera wie, niby włosy się zgadzają, ale twarz wygląda zupełnie inaczej niż na filmach. Moje pierwsze skojarzenie to scena z Kilerów Dwóch jak Siarę w więzieniu podmienili sobowtórem. :lol:

Tutaj ciąg dalszy oświadczenia Grande (przypięty komentarz do posta):

Obrazek
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

A on nie może po prostu kurwa zdementować, że to nie on na tym filmie? Nie śledzę tego wątku od dłuższego czasu, ale to jest jakaś kurwa opera mydlana
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie może zdementować, bo to był on
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Zastanawiam się, jak na tym etapie można jeszcze rozważać, czy nagranie jest prawdziwe?

Mnie najbardziej rozjebało, dlaczego Grande się powalił i poszedł na współpracę według wersji, która jest u Odwróconego.
Tauron mu psy nasłał, bo zużycie energii w jego domu rosło wykładniczo co 2 miesiące i nabrali podejrzeń. xDD
resurrection

Post autor: resurrection »

Flavis pisze: 23 sty 2026, 2:47
kroldzielnicy pisze: 22 sty 2026, 17:23 Obrazek

Grande czy nie grande
Cholera wie, niby włosy się zgadzają, ale twarz wygląda zupełnie inaczej niż na filmach. Moje pierwsze skojarzenie to scena z Kilerów Dwóch jak Siarę w więzieniu podmienili sobowtórem. :lol:
No to jak nawet na Ślizgawce ludzie po takich dowodach dalej twierdzą, że TO CHYBA NIE ON, to nie wiem stary, straciłem wiarę w ludzi w internecie

Festiwal negacji i psychologii społecznej na żywo, kurwa, nie dowierzam
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Wszedłem tu tylko napisać: "Ile Wy kurwa w internecie siedzicie? Nie rozumiecie, że internet to nie rzeczywistość?". Nie zauważyłem żeby Grander się flekował na mega królewicza, który sra pieniędzmi. Był autentyczny w tym co robił, a jednocześnie beka, że wpuścił typów w kominiarze do domu. Bonus mógł przyjąć jego strategie i zlać z pizdy jego nagrania, a teraz wylało się na niego morze gówna.

Aferka przednia. Aż złamałem swoje postanowienie. Elo, niech ślizgawka rozsądzi czy należy mi się chuj w dupe.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Przypomnijmy jeszcze jak bardzo Bonus ma wyjebane na hejterów

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Nie tylko bonus ma wyjebane, ale każdy raper i normalny człowiek. Tylko tym hejterom się wydaje, że ich opinia coś znaczy, a w realnym świecie są jak żul, który coś najebany krzyczy i nikt na tego degenerata nie zwraca uwagi.
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

@up, nie zrozumiałeś ironii?
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Ale ma w tym mieszkaniu syf ja pierdole xD
Beka z każdego kto chciał kupic jakis poradnik samca alfa od karła 160 wzrostu
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

SLAFF pisze: 23 sty 2026, 8:19 Nie tylko bonus ma wyjebane, ale każdy raper i normalny człowiek. Tylko tym hejterom się wydaje, że ich opinia coś znaczy, a w realnym świecie są jak żul, który coś najebany krzyczy i nikt na tego degenerata nie zwraca uwagi.
Bonus ma tak wyjebane w "hejterów", że nagrał o tym cały kawałek wrzucając ich komentarze do klipu :lol: do tego shadowbanuje każdą osobę, która napisze na jego socialach niepochlebny lub po prostu krytyczny komentarz w jego stronę, wszystko nazywając hejtem :crazy: nie chciałbym w życiu mieć w taki sposób na coś wyjebane :lol:
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

kroldzielnicy pisze: 22 sty 2026, 22:46 przeciez to przypadek, ze na klipie sa zblizenia na swastyke, a pozniej bonus stoi przy tablicy upamietniajacej powstancow, prawda?
gdzie tak jest?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

resurrection pisze: 23 sty 2026, 1:59 Ja to nie wiem, jak ludzie sobie takie rzeczy wkręcają, podczas gdy Bonus i ludzie z nim związani potwierdzają, że to real video. Jak można dalej myśleć, że to "jakiś plot twist" Grande? XD
niezle sie angazujesz emocjonalnie skoro potrafisz na podstawie suchego posta oceniajacego biezace fakty wymyslic, ze ktos sobie cos WKRĘCA xD w wojne po-pis tez sie tak wczuwasz? napisalem, dlaczego mozna tak myslec i doslownie to zacytowales, i nie napisalem, ze ja mysle ze TO plot twist (niby co? xD) tylko, ze na podstawie danych informacji są jakieś szanse, ze takowy moze nastąpić, a nie że coś teraz jest plot twistem. zreszta sam o tym piszesz w ostatnim akapicie, ze jesli to faktycznie akcja bonusa, to czemu temat nie jest docisniety do spodu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

Flavis pisze: 23 sty 2026, 2:47 Tutaj ciąg dalszy oświadczenia Grande (przypięty komentarz do posta):
też chciałem napisać że pójście na układ nie znaczy że sprzedał ziomali z którymi razem zarabiał hajs, ale tutaj nic nie wiadomo tylko ponownie, jakie to ma znaczenie w sprawie nagrywania z nazistami przez bonusa i innych udowodnionych krzywych akcji jak te z śliwą?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Generanie, jeśli to prawda, to pytanie do osób zaznajomionych z rozkminianiem - czy jeśli Bonus wynajał detektywa, żeby znalazł drugiego chłopa, i nagrał go jak przyznaje się do rozjebania, to czy to w tej sytuacji Bonus też się rozjebał, czy ja go teraz niesłusznie oskarżam, tak jak świadek Niedzwiadek ?
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

cos te zdjecia z 30 razy mniej skompresowane niz te z "granderem"
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 9:48 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ai upscaling jak zawsze niezawodny xD
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ