[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista. No chyba ze po prostu typ zamierza zachowywać sie jakby to sie nigdy nie wydarzyło, bo uznał ze nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji. Detektyw tez troche kluczy werbalnie - bylo zlecenie etc troche brzmi, jakby chciał sie przypucowac ale jednoczesnie uniknąć klamstwa. A i srogo mnie zaskoczyła skala zjawiska pt. lachociągi grande Connectiona, skąd mu sie taki kult wziął?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2026, 23:32 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pomiot_Liryczny
na pewno ma jakiegoś asa, mógłby chociaż powiedzieć z kim się sądzi, komu pisał jeśli pisał i inne kompromaty jak ma co nie zmienia faktu że jeśli ten film się nie okaże fejkiem to się skompromitował, zresztą jak się okaże to też smród się ciągnie mimo wszystkojajca pisze: ↑22 sty 2026, 23:29 W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista. No chyba ze po prostu typ zamierza zachowywać sie jakby to sie nigdy nie wydarzyło, bo uznał ze nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

-
resurrection
Ja to nie wiem, jak ludzie sobie takie rzeczy wkręcają, podczas gdy Bonus i ludzie z nim związani potwierdzają, że to real video. Jak można dalej myśleć, że to "jakiś plot twist" Grande? XDjajca pisze: ↑22 sty 2026, 23:29 W sumie na ten moment troche wskazuje na to, ze ten film to jakies prowo typu stanowski i stonoga, teoretycznie np. z tego filmu wynika, że ten cały grande powinien wiedzieć, który raper domaga sie przeprosin - na filmie bylo to wypikane, więc pewnie ow raper nie chciałby rozglosu, czemu w takim razie grande nie miałby oglosic tożsamości tegoż? Tekst z poprzedniej strony też troche brzmi jak zapowiedz jakiegos plot twista.
Grande świetnie rozegrana akcja PRowo jak na razie, zero komentarza na temat video, same dwuznaczne odpowiedzi w stylu "hahaha", a do tego odkręcenie wszystkiego na syndrom oblężonej twierdzy:
Bonus jakby miał w swoim zespole jakiegoś szpeca od PRu, to widząc takie zwątpienie w komentarzach powinien dużo szybciej udowadniać już klarownie, że Grande na video to Grande. A tutaj widać, że ukradkiem wrzucane gdzieś w komentarze pojedyncze zdjęcia bez blura, ale to się nie przebije dalej do wszystkich.Nie pozwólmy jakimś frajerom nas skłócać xD. Ja nie jestem jakąś gwiazdeczką tylko przypadkowym człowiekiem w Internecie tak samo jak i Ty. Mówimy o tym o czym większość myśli ale nie ma odwagi tego powiedzieć na głos. Odwracanie kota ogonem, manipulowanie prawdą i przedstawianie sprawy w fałszywym świetle, nie sprawi, że fakty które wypluwamy stanął się nieaktualne.
- Haczapurjan
A on nie może po prostu kurwa zdementować, że to nie on na tym filmie? Nie śledzę tego wątku od dłuższego czasu, ale to jest jakaś kurwa opera mydlana
Nie może zdementować, bo to był on
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Zastanawiam się, jak na tym etapie można jeszcze rozważać, czy nagranie jest prawdziwe?
Mnie najbardziej rozjebało, dlaczego Grande się powalił i poszedł na współpracę według wersji, która jest u Odwróconego.
Tauron mu psy nasłał, bo zużycie energii w jego domu rosło wykładniczo co 2 miesiące i nabrali podejrzeń. xDD
Mnie najbardziej rozjebało, dlaczego Grande się powalił i poszedł na współpracę według wersji, która jest u Odwróconego.
Tauron mu psy nasłał, bo zużycie energii w jego domu rosło wykładniczo co 2 miesiące i nabrali podejrzeń. xDD
-
resurrection
No to jak nawet na Ślizgawce ludzie po takich dowodach dalej twierdzą, że TO CHYBA NIE ON, to nie wiem stary, straciłem wiarę w ludzi w internecie
Festiwal negacji i psychologii społecznej na żywo, kurwa, nie dowierzam
Wszedłem tu tylko napisać: "Ile Wy kurwa w internecie siedzicie? Nie rozumiecie, że internet to nie rzeczywistość?". Nie zauważyłem żeby Grander się flekował na mega królewicza, który sra pieniędzmi. Był autentyczny w tym co robił, a jednocześnie beka, że wpuścił typów w kominiarze do domu. Bonus mógł przyjąć jego strategie i zlać z pizdy jego nagrania, a teraz wylało się na niego morze gówna.
Aferka przednia. Aż złamałem swoje postanowienie. Elo, niech ślizgawka rozsądzi czy należy mi się chuj w dupe.
Aferka przednia. Aż złamałem swoje postanowienie. Elo, niech ślizgawka rozsądzi czy należy mi się chuj w dupe.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Przypomnijmy jeszcze jak bardzo Bonus ma wyjebane na hejterów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Nie tylko bonus ma wyjebane, ale każdy raper i normalny człowiek. Tylko tym hejterom się wydaje, że ich opinia coś znaczy, a w realnym świecie są jak żul, który coś najebany krzyczy i nikt na tego degenerata nie zwraca uwagi.
-
bombastyczny
@up, nie zrozumiałeś ironii?
- bilderberg
Ale ma w tym mieszkaniu syf ja pierdole xD
Beka z każdego kto chciał kupic jakis poradnik samca alfa od karła 160 wzrostu
Beka z każdego kto chciał kupic jakis poradnik samca alfa od karła 160 wzrostu
Bonus ma tak wyjebane w "hejterów", że nagrał o tym cały kawałek wrzucając ich komentarze do klipu
gdzie tak jest?kroldzielnicy pisze: ↑22 sty 2026, 22:46 przeciez to przypadek, ze na klipie sa zblizenia na swastyke, a pozniej bonus stoi przy tablicy upamietniajacej powstancow, prawda?
niezle sie angazujesz emocjonalnie skoro potrafisz na podstawie suchego posta oceniajacego biezace fakty wymyslic, ze ktos sobie cos WKRĘCA xD w wojne po-pis tez sie tak wczuwasz? napisalem, dlaczego mozna tak myslec i doslownie to zacytowales, i nie napisalem, ze ja mysle ze TO plot twist (niby co? xD) tylko, ze na podstawie danych informacji są jakieś szanse, ze takowy moze nastąpić, a nie że coś teraz jest plot twistem. zreszta sam o tym piszesz w ostatnim akapicie, ze jesli to faktycznie akcja bonusa, to czemu temat nie jest docisniety do spoduresurrection pisze: ↑23 sty 2026, 1:59 Ja to nie wiem, jak ludzie sobie takie rzeczy wkręcają, podczas gdy Bonus i ludzie z nim związani potwierdzają, że to real video. Jak można dalej myśleć, że to "jakiś plot twist" Grande? XD
- Pomiot_Liryczny
też chciałem napisać że pójście na układ nie znaczy że sprzedał ziomali z którymi razem zarabiał hajs, ale tutaj nic nie wiadomo tylko ponownie, jakie to ma znaczenie w sprawie nagrywania z nazistami przez bonusa i innych udowodnionych krzywych akcji jak te z śliwą?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Generanie, jeśli to prawda, to pytanie do osób zaznajomionych z rozkminianiem - czy jeśli Bonus wynajał detektywa, żeby znalazł drugiego chłopa, i nagrał go jak przyznaje się do rozjebania, to czy to w tej sytuacji Bonus też się rozjebał, czy ja go teraz niesłusznie oskarżam, tak jak świadek Niedzwiadek ?
- SieKurwaNieInteresuj
cos te zdjecia z 30 razy mniej skompresowane niz te z "granderem"

Ostatnio zmieniony 23 sty 2026, 9:48 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.