Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siłownia
Brzuch to podstawa kółeczko #patryk2137
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
genocidegeneral
Spoiler

Są teraz jakieś wygodniejsze apki do liczenia kcal od fitatu? Z czego korzystacie?
Jak mnie wkurwia jak ludzie bez butów na siłownię chodzą, brzydzę się w chuj stopami a jeszcze taką męską skarą ciemną na pół łydy to wgl, jak mi łażą takie elementy to mam ochotę poturlać hantla w stronę paluchów. A wy jakie obuwie na siłownię? Team zwyroli skarpetkowych czy jak biali ludzie?
Popi.jaku
- ConeyIsland
tylko wygodny bucik typu sportowy, żadne tam skiety & klapki
martwy ciąg i przysiady robię w samych skarpetkach, całą resztę w butach
czasami widuję gościa, który robi crossfit bez butów i skarpet
czasami widuję gościa, który robi crossfit bez butów i skarpet
do cwiczen zlozonych, bica w butach. kiedys mialem barefooty, to było dobre rozwiazanie
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Tylko martwy i jakies mobilizacyjne/rozciagajace czasami bez laczkow, tak to normalnie w butach, nie wiem jak mozna inaczej chyba po każdym treningu skarpetki byłyby do wyjebania do śmieci przez upierdolona na siłowni podloge
Where my niggas calisthenics
Kurwa najlepsze rozwiązanie to klupica Aka eee no ławeczka podbijasz na ławeczkę i robisz dropy czy jak to tam się zwie no ramienia ida w górę pozdro eloo dawno nie robiłem ale pamiętam
Kurwa najlepsze rozwiązanie to klupica Aka eee no ławeczka podbijasz na ławeczkę i robisz dropy czy jak to tam się zwie no ramienia ida w górę pozdro eloo dawno nie robiłem ale pamiętam
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
potrzebuje jakiejś apki gdzie mogę zapisać sobie przepisy i potem szybko wrzucić potrzebne składniki do listy zakupów
wiecie, że zapisze se przepis na nwm jajecznice (xd) i potem mogę codziennie dodawać to do listy zakupów
patrzyłem listonic i coś co nazywa się tygodniowy planer, ale nie dają takiej opcji
wrzucam tutaj bo w sumie nie wiem gdzie, a siłownianie świry moga cos wiedziec
wiecie, że zapisze se przepis na nwm jajecznice (xd) i potem mogę codziennie dodawać to do listy zakupów
patrzyłem listonic i coś co nazywa się tygodniowy planer, ale nie dają takiej opcji
wrzucam tutaj bo w sumie nie wiem gdzie, a siłownianie świry moga cos wiedziec
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Możesz chata gpt nauczyć, weź sobie załóż projekt zakupy. Zaznacz w ustawieniach co ma pamiętać i ci będzie generował
Popi.jaku
tez tak wlasnie myslalem o czacie, ale nie wiedziałem jak to ugrać za bardzo, przetestuje sobie
ewentualnie mógłbym w sobie sobie excela zrobić, na telefonie odpale przecie, też zobaczę
ewentualnie mógłbym w sobie sobie excela zrobić, na telefonie odpale przecie, też zobaczę
dawno nie korzystałem z fitatu, ale tam jak sobie zrobisz przepis własny to nie jesteś w stanie później zrobić z tego listy?
swój przepis da się wbić na bank
swój przepis da się wbić na bank
- zemsta1camzata
wystarczy dodać dania do jadłospisu i można wygenerować sobie listę zakupów
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
ja coś widziałem że to płatna opcja i dalej nie patrzyłem, ale zerkne jeszcze raz
Dodano po 13 minutach 44 sekundach:
ta normalnie trzeba zabulić, przepis możesz dodać, ale listy zakupów już nie ogarniesz
Dodano po 13 minutach 44 sekundach:
ta normalnie trzeba zabulić, przepis możesz dodać, ale listy zakupów już nie ogarniesz
- Ten Typ Gold
#chwalesię po dwóch latach treningu poleciało pierwsze 100 na ławce i od razu z rozpędu 102,5. Fajny to był proces stopniowego progresowania, doszedłem do wniosku że technika i umiejętność wyciskania jest równie ważna co czysta siła z którą u mnie nie jest jakoś za kolorowo. Teraz czas na deload i rozpoczęcie przygotowań do półmaratonu, ciekawe czy wyniki zlecą mocno.