Freddie Gibbs
Re: Freddie Gibbs
Trailer filmu Night Patrol, w którym zagra Freddie.
Hood movie o wampirach, tego nie grali.
Gary Indiana, nie jestem pewien ale ok chyba grał jak rolę w filmie/serialu
Moze się mylę gdzieś go widziałem i wyglądał na bardzo oryginalnego aktora aka umie w to
Moze się mylę gdzieś go widziałem i wyglądał na bardzo oryginalnego aktora aka umie w to
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- gods bidness
Freddie Gibbs - czy warto słuchać tego murzyna?
- gods bidness
Nie słyszałem nigdy nic więcej od niego od jakichś pojedynczych zwrotek. Jestem właśnie w połowie Pińaty i jest dobrze w chuj.
-
tybdo_yntogliw
Te materiały z Madlibem przereklamowane, na starych mixtape'ach czy Shadow of a Doubt jest mnóstwo dobrego:
Dodano po 6 minutach 55 sekundach:
Dodano po 6 minutach 55 sekundach:
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Znałem tego murzyna z projektów madliba i alchemista (które sa kozackie) ale po numerach wyżej chyba pozostałe też trzeba sprawdzić 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
O człowieku, pewnie.
Każdy jego projekt jest przynajmniej dobry. Odpal se BFK i będzie super, ja osobiście najbardziej się jaram $$$. Dużo dobrej muzyki na zajebistych kurwa bitach. Projekty z Madlibem też cudowne, chociaż po czasie dwójka zdecydowanie wyżej dla mnie niż jedynka. Warto też zapoznać się z epkami You only live 2ice oraz Freddy. Polecam i pozdrawiam
podbijam shadow of a doubt ktore lubie w szczegolnosci za te 2 tracki (jednego nie ma na strimingach juz)
careless
cold ass nigga
- ConeyIsland
Ja tam szczerze mówiąc wolałem brzmienie BFK, albo Cold Day in Hell.
Bardziej midwestowo-południowe, więcej podśpiewywania, ale i mocniejszych brzmień.
Rzeczy z Madlibem lubię, tak samo Shadow...
Bardziej midwestowo-południowe, więcej podśpiewywania, ale i mocniejszych brzmień.
Rzeczy z Madlibem lubię, tak samo Shadow...
-
tybdo_yntogliw
@ZRO napisał prawdę, niedoceniany okres jego.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Popieram. Też wolę te starsze projekty.
No mega melodyjne.
Chyba mój ulubiony numer z BFK.
Jakoś od tego numeru zacząłem go słuchać projekt po projekcie.
Skurwiel na każdym bicie poleci
- TooMuchSmoke
Ziomek jest bardzo przekrojowy, do tego zajebista barwa głosu i świetnie odnajduje się na każdym typie produkcji. Zdecydowanie warto sluchac i doceniać
Tu zajebisty soulfulowy vibe.
dla mnie top to w kolejnosci pinata, midwestgangstaboxframecadillacmuzik, ESGN i BFK, ale poza tym wszystko lykam jak leci. no, moze poza nudami z Alchemistem. szkoda tego Careless na strymingach, ale chuj, Pronto jest sztosem, a widze ze tym zastapili
fredi taki typ murzyna, ze jak sie cos w stylu tytulowego BFK na plejliscie wylosuje, to twoj wypizdow, poland zmienia sie w gary, indiana
jeszcze mi sie przypomniala zajebista przewozka na dachu do 93 til infinity, one take
fredi taki typ murzyna, ze jak sie cos w stylu tytulowego BFK na plejliscie wylosuje, to twoj wypizdow, poland zmienia sie w gary, indiana
jeszcze mi sie przypomniala zajebista przewozka na dachu do 93 til infinity, one take
- gods bidness
Dobre narkomańskie wygrzewki prosto ze scary Gary.