[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
-
resurrection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Nono, też tak pomyślałem, ale nie chciałem farmazonić
raczej kanał miał pomóc w monetyzacji tych poradników, bo ta strona wisi od bardzo dawna, ale pewnie sobie dał spokój z promowaniem tych herezji po odbiorze jego foliarskich filmików
cwel bity próbuje żerować na ludziach w rożnych kryzysach emocjonalnych naciągając ich na te magiczne poradniki, opowiada jakieś farmazony o byciu ghostwriterem połowy sceny albo o sparingach z fanami tpsa i zagranicznych inwestycjach, a potem grzecznie zapierdala po dowód osobisty
cwel bity próbuje żerować na ludziach w rożnych kryzysach emocjonalnych naciągając ich na te magiczne poradniki, opowiada jakieś farmazony o byciu ghostwriterem połowy sceny albo o sparingach z fanami tpsa i zagranicznych inwestycjach, a potem grzecznie zapierdala po dowód osobisty
- SieKurwaNieInteresuj
Zaraz grander wyjaśni niedowiarków że ślizgawki w 5 minut i zobaczycie
Nie pisz o sobie w trzeciej osobie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- SieKurwaNieInteresuj
Ja bym wyjaśnił w trzy 
lepiej niech wyjaśni gdzie się podział jego legendarny film o wojnie na ukrainie, pewnie masoni z loży mu usnęli, bo jest niewygodny dla rządu
Grande został rozkminiony w 2024 roku przez Odwróconego, czyli typa, który twierdzi, że Pershing żyje i ukrywa się w USA.
On go wyświetlił, łącznie z tym, że się wcześniej rozjebał.
Także ten detektyw wiele pracy nie miał, ale to jak to rozegrał zniszczyło mi głowę.
„Dzień dobry, jestem detektywem, mogę wejść?”.
xDD
Dużo w życiu widziałem, ale to jest wielowymiarowy odjazd totalny.
Szkoda, że ten detektyw jeszcze nie powiedział, żeby Grande mu blika przesłał, żeby mieć pewność, że to na pewno on.
On go wyświetlił, łącznie z tym, że się wcześniej rozjebał.
Także ten detektyw wiele pracy nie miał, ale to jak to rozegrał zniszczyło mi głowę.
„Dzień dobry, jestem detektywem, mogę wejść?”.
xDD
Dużo w życiu widziałem, ale to jest wielowymiarowy odjazd totalny.
Szkoda, że ten detektyw jeszcze nie powiedział, żeby Grande mu blika przesłał, żeby mieć pewność, że to na pewno on.
Był na cda jeszcze niedawno, jak poszukasz w temacie Grande to powinieneś znaleźć
Dodano po 58 sekundach:
Film był niewygodny dla obecnej władzy dlatego musiał spaść. Ludzie obudźcie się!
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
@hexxxen
mainsieskonczyl pisze: ↑06 sie 2025, 15:44 1. https://www.cda.pl/video/1418808840
2. https://www.youtube.com/watch?v=9bu6jRg50mM
3. https://youtu.be/LpLIeHAZe0Q?si=Ic0DdwoPoxt7xqQ4&t=726
Więcej bym mógł tego znaleźć ale jak komuś to nie wystarczy to już mu nic nie pomoże bo ten gołąbek pokoju który się tylko martwi że nas politycy wciągną do wojny musi mocno hitować jak się ma poniżej 75 IQ.
Całkowicie normalne że w środku filmiku "7 Patusów Zasługujących Na Trwałe Zbanowanie" znajduje się cały segment który jest filmem z żółtymi napisami oczerniający amerykański rząd i służby XD
Wysrywy wprost propagandowe przepełnione stwierdzeniami prosto z kremla pokroju:
"co im da silna w ich mniemaniu armia skoro za wroga chcą mieć mocarstwo atomowe"
A pod to wstawia zdjęcia putina z pasem judo czy innego taekwondo czy co tam ćwiczy ten pies, ale gdy się wypowiada o Zelenskim to wrzuca oczywiście kompromitujące go klipy i jedzie z szambem prosto od ruskich.
Większość komentarzy pod tymi filmami to jakieś odklejusy od Maciaka którego jako społeczeństwo zbiorowo okrzyknęliśmy zbyt głupim żeby być agentem ale niestety grande connection jest za bardzo wyrafinowany i tak jak braunienko ludziom wystatczy że wyjaśni kalego i śliwe i już mu liżą kurwa stopy i nabijają zasięgi bo geniusz powiedział, że ćpanie jest złe i on chce tylko chronić nasze biedne dzieci. (Ćpanie, też ulubiony temat na kremlu)
Trzeba przyznać że ciekawą legendę mu napisał oficer prowadzący, wielki wyjaśniator raperów, ghostwriter którego nikt nie zna. xD Najlepsza operacja KGB ostatnich lat
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- SieKurwaNieInteresuj
Może nie władzy ale z takimi ogólnymi guidelinami raczej zgodny nie był - no i zero utraty szczerze mówiąc bo to taki stek pierdolenia że skip instant
Według mnie to już ten przeszczep włosów na fuckboya z TikToka typa zdyskwalifikował, ale teraz to już jest rozjebany kompletnie, oczywiście zakładając, że nie jest to jakiś fejur, bo kto wie w w BIG 2026 co w internecie jest prawdziwe, a co nie.
Upadek Grande to powód do świętowania. Od początku mnie dziwiło, że typ zrobił takie zasięgi i zyskał status jakiegoś kultowego rozpierdalacza przygłupich polskich raperów, do którego nikt nie może podskoczyć.
Oczywiście fani zapatrzeni w bożka nie mogą przyjąć do tych głupich łbów, że można jednocześnie jebać polską rap scenę i Grande, także zazwyczaj jakakolwiek krytyka typa kończyła się wyzwaniem od fana jakiegoś Intruza czy Obserwatora.
Aż tu nagle okazuje się, że (ofc ponownie - jeśli to prawda) typ jest tak z dwa razy głupszy od wspomnianych panów wpuszczając losowych typów na chatę i przyznając się do sytuacji konfidenckiej bez zawahania.
Rozumiem, że obrażanie polskich raperów to w internecie nisza, którą wypełnił akurat ten cymbał, ale nigdy nie rozumiałem fenomenu. Zero charyzmy, strasznie cwaniacki vibe, czytanie z kartki, farmazoniarstwo nt. swojej kariery ghostwritera i domniemanej prawilności, czytanie z kartki tych swoich na siłę wymyślanych "śmiesznych" porównań i w końcu nagrywanie tych (pisanych na kolanie, NA KOLANIE, zaznaczam, że w ogóle się nie starałem!!1) kawałków w stylu X z panczami o mitologii jak jakiś kurwa Czeski z 2011 roku... Według mnie aoglądalne.
Lepiej po raperach jebie przeciętny użytkownik ślizgawki i takie są fakty.
ART głos rozsądku w tym temacie, pzdr.
Upadek Grande to powód do świętowania. Od początku mnie dziwiło, że typ zrobił takie zasięgi i zyskał status jakiegoś kultowego rozpierdalacza przygłupich polskich raperów, do którego nikt nie może podskoczyć.
Oczywiście fani zapatrzeni w bożka nie mogą przyjąć do tych głupich łbów, że można jednocześnie jebać polską rap scenę i Grande, także zazwyczaj jakakolwiek krytyka typa kończyła się wyzwaniem od fana jakiegoś Intruza czy Obserwatora.
Aż tu nagle okazuje się, że (ofc ponownie - jeśli to prawda) typ jest tak z dwa razy głupszy od wspomnianych panów wpuszczając losowych typów na chatę i przyznając się do sytuacji konfidenckiej bez zawahania.
Rozumiem, że obrażanie polskich raperów to w internecie nisza, którą wypełnił akurat ten cymbał, ale nigdy nie rozumiałem fenomenu. Zero charyzmy, strasznie cwaniacki vibe, czytanie z kartki, farmazoniarstwo nt. swojej kariery ghostwritera i domniemanej prawilności, czytanie z kartki tych swoich na siłę wymyślanych "śmiesznych" porównań i w końcu nagrywanie tych (pisanych na kolanie, NA KOLANIE, zaznaczam, że w ogóle się nie starałem!!1) kawałków w stylu X z panczami o mitologii jak jakiś kurwa Czeski z 2011 roku... Według mnie aoglądalne.
Lepiej po raperach jebie przeciętny użytkownik ślizgawki i takie są fakty.
ART głos rozsądku w tym temacie, pzdr.
-
kroldzielnicy

Grande czy nie grande
Filmiki takie jak robił grade są dobre dla sceny ale powinien je robić ktoś kto faktycznie nie ma sobie nic do zarzucenia, a takich osób na scenie nie ma
Dodano po 30 sekundach:
^ skąd to zdjęcie?
Dodano po 30 sekundach:
^ skąd to zdjęcie?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- SieKurwaNieInteresuj
Wygląda jak grander
Ale z drugiej strony tak kompresorem na jotpegu dojebane że nawet jak AI to ciężko będzie skminic
Ale z drugiej strony tak kompresorem na jotpegu dojebane że nawet jak AI to ciężko będzie skminic
Ostatnio zmieniony 22 sty 2026, 17:27 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ten z kfc?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
To Grande przed mutacja
Ciekawe czy też narzekał, że nam anglia i francja "nie pomogła" podczas 2ws, jednoczesnie mówiąc, żeby oszczać ukraine, bo to wciąganie do wojny
-
kroldzielnicy