No jest epka dwunumerowa
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Dobrze, że nie jednodissowy longplej.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Ależ niesamowicie rozegrał flakeusza nasz tournament winner. Wymęczył go czekaniem na odpowiedz na ta zalosna diss epke czy chuj wie co to bylo za gowno, a teraz elwgancko przypierdoli mu double shotem prosto w ten glupi ryj.
Po tej zapowiedzi Mes dosc mocno wysunal sie na prowadzenie. Co to bedzie za pogrom po wypuszczeniu dissow
Poki co Pan Mes 7520:1 tas de flakus
Po tej zapowiedzi Mes dosc mocno wysunal sie na prowadzenie. Co to bedzie za pogrom po wypuszczeniu dissow
Chłopie, ale ty byś go wychwalał, cokolwiek by zrobił. Jakby oświadczył, że już nigdy nie nagra żadnego dissu, twój post pewnie wyglądałby mniej więcej tak:
2rzyn pisze: ↑22 sty 2026, 6:56 Ależ niesamowicie rozegrał flakeusza nasz tournament winner. Wymęczył go czekaniem na odpowiedz na ta zalosna diss epke czy chuj wie co to bylo za gowno, a teraz elwgancko oświadczył, że go zlewa prosto w ten glupi ryj.
Po tej rezygnacji z dalszego udziału w beefie Mes dosc mocno wysunal sie na prowadzenie. I tak zrobił pogrom po wypuszczeniu poprzednich dissow
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
forcerfromdesert
Przed legendarną dwubeltówką mesa rekomenduje obejrzeć nowe absurdy w polskim rapie, bo tam jest wszystko z 700 stron i można sobie elegancko odświeżyć 
2rzyn epitafium jest zajebiste...ty to byś na pierdzenie mesa do mikrofonu
tak byś zareagował
Tede już dawno nagrywa nowe kawałki,gra koncerty,sobie pracuje w zero,zewsząd zbiera propsy za rozjebanie tego narcystycznego alkoćpuna...no wymęczony strasznie
Za to mes codziennie na swoim ig czytał jedno pytanie...kiedy diss?
I kto się tu męczy?
Tede już dawno nagrywa nowe kawałki,gra koncerty,sobie pracuje w zero,zewsząd zbiera propsy za rozjebanie tego narcystycznego alkoćpuna...no wymęczony strasznie
Za to mes codziennie na swoim ig czytał jedno pytanie...kiedy diss?
I kto się tu męczy?
no cóż, miłość do jimsonszczyzny i drugiego mężczyznyBane pisze: ↑22 sty 2026, 14:51 Chłopie, ale ty byś go wychwalał, cokolwiek by zrobił. Jakby oświadczył, że już nigdy nie nagra żadnego dissu, twój post pewnie wyglądałby mniej więcej tak:
2rzyn pisze: ↑22 sty 2026, 6:56 Ależ niesamowicie rozegrał flakeusza nasz tournament winner. Wymęczył go czekaniem na odpowiedz na ta zalosna diss epke czy chuj wie co to bylo za gowno, a teraz elwgancko oświadczył, że go zlewa prosto w ten glupi ryj.
Po tej rezygnacji z dalszego udziału w beefie Mes dosc mocno wysunal sie na prowadzenie. I tak zrobił pogrom po wypuszczeniu poprzednich dissow
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ale co z tego ze tede juz dawno gra nowe koncerty i nagrywa nowe nunery czy pracuje u stana nad kolwjnymi odcinkami abaolutnego zera (druga ksywka tedego) , skoro wszystko czego sie dotknal od 15 lat jest chujowe?
Nie dosc ze go numer raz wymeczyl wkrecajac go w rzekomo nadchodzacy diss na plycie przez co tedas spocony czekal z gotowa odpowiedzia, to teraz mes oszczał jego chujowe epitafium sluchalne tylko u glochych gejow, po czym przypierdoli juz totalnie sflaczalemu flakusowi ktory zaliczy dno dna po tym jak oberwie w pysk dubeltowka mesa.
Nie dosc ze go numer raz wymeczyl wkrecajac go w rzekomo nadchodzacy diss na plycie przez co tedas spocony czekal z gotowa odpowiedzia, to teraz mes oszczał jego chujowe epitafium sluchalne tylko u glochych gejow, po czym przypierdoli juz totalnie sflaczalemu flakusowi ktory zaliczy dno dna po tym jak oberwie w pysk dubeltowka mesa.
- scam_sakawa
mój człowiek @2rzyn jak zawsze dowozi w tym temacie, props!
ja już w świetnym nastroju robię sobie odsłuch całego beefu, żeby się jeszcze lepiej nastroić na te bomby od Mesa
liczę na kawał dobrego landlord pyschodissa
ja już w świetnym nastroju robię sobie odsłuch całego beefu, żeby się jeszcze lepiej nastroić na te bomby od Mesa
liczę na kawał dobrego landlord pyschodissa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Licze tez na ciekawostki z zycia rodziny Mesa kilka pokolen wstecz co prawdopodobnie w porownaniu do granieckich potwierdzi tylko wiesniackie pochodzenie flakensa.
Panowie niecała godzina do zakończenia roboty głupoty i niecałe 9h do dissu 

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Myślicie, że tedashi znowu ucieknie z domu żeby nie spotkać się z Mesem w 4 oczy jak ten przyjdzie do niego pod klatkę?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Landlord śle liryczne bomby na Kabaty
Zgliszcza zrasza moczem Numer szczerbaty
Zgliszcza zrasza moczem Numer szczerbaty
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
Tede obsrany obdzwania parobków czy by któryś z nich nie mogl z nim dziś spać bo nie zaśnie sam tak się będzie bał nieobliczalnego psycho landlorda
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Nie ma, za pampersami dla siebie po Warszawie lata taki obsrany będzie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Dobry przekaz prosto z wora, w którym leży spakowany
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
Jest kilka opcji:
1. Flakus bedzie udawal ze nie slyszal dissow (wiec kolejny punkt dla Mesa)
2. Flakens powie ze beef is over (kolejne 5 punktow za obsranie zbroi)
3. Flakinho nagra jakas chujowizne solo albo z jakims festyniarzem disco (10 punktow dla Mesa)
Nierealny scenariusz:
1. Łaki flaki nagra dobry diss
1. Flakus bedzie udawal ze nie slyszal dissow (wiec kolejny punkt dla Mesa)
2. Flakens powie ze beef is over (kolejne 5 punktow za obsranie zbroi)
3. Flakinho nagra jakas chujowizne solo albo z jakims festyniarzem disco (10 punktow dla Mesa)
Nierealny scenariusz:
1. Łaki flaki nagra dobry diss
Nie ma innej opcji niż to że Mes będzie na górze, a Tede na dole
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE