[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Swoją drogą to tam grande pierdolnik na tej chacie ma. YT i ghostwriting zajmuje sporo czasu i brakuje go na sprzątanie.
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- scam_sakawa
głos rozsądku Suja
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Amen.
Beka, że ludzie traktowali te jego gadaninę jako prawdę objawioną, a każdy kto umie samodzielnie myśleć raczej nie był zaskoczony, że raper A jest hipokrytą bo to się opłaca, a raper B jednak nie żyje z wymuszeń, haraczy, rozbojów i handlu narkotykami, tylko z kręcenia pizzy w knajpie.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
-
WladcaSlimakow
co by sie nie dzialo, ten diss jest kurwa lepszy z każdym przesłuchaniem
"ślizga się jak wąż, oczerniając ludzi których nawet nie zna
TOĆ TO DOPIERO CECHA KUREWSKA"
"ślizga się jak wąż, oczerniając ludzi których nawet nie zna
TOĆ TO DOPIERO CECHA KUREWSKA"
Grande to najlepsze co PLHH dostał w ostatnich latach, dzięki niemu być może nastąpi/ł zwrot od patusów i innych cymbałów. Z drugiej strony mamy czasy, gdzie byle kto zarabia krocie na muzie, więc chyba jeszcze sporo do zrobienia.
mocno liczyłem na zdanie dareczka w tej sprawie i się nie zawiodłem. myślę że wypowiedź wiceprzewodniczącego slang records pozamyka mordy niektórym
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
a zaraz po exspose eleganckie zapiekansy wleciały. tak się bawi król gocławia
dziwki basen i machanie kutasem
Sujbitron kiedyś o Grande na łamach prasy
Dokładnie a to pizda bez adresu. Bo by wjeb dostał potworny za te bzdety z tych odcineczków. To samo zrobił z karierą Śliwy kiedyś. Ogólnie przypierdala sie o linijki a zna sie na rapie jak łysy na grzebieniu. Zjebany zjeb to jest. Down connection. Dobry to on ma moze montaż ale merytorycznie to jest nic nie warte
-
kroldzielnicy
Bonus niby taki git zasadowości, a wykonywał pracę w zakładzie karnym. W nomenklaturze gwary więziennej byłby nazwany zwykłym frajerem, a kreuje się na hita zasadowca.
sujbit prezentuje dialektyczna ambiwalencje, jesli ktos uwaza ze rzeczywistosc mozna zamknac w jednej gladkiej tezie to pozdro, ale Ksiaze Goclawia jest ponad tym
- FruitOffTheWall
ale że ci detektywi to byli policjanci, to dareczek dobrze powiedział + props za bit w tle WDECH WYDECH WDECH
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
zasady ewoluowały, teraz wystarczy że się nie rozjebiesz i już masz pozwolenie na dziaranie GiTakroldzielnicy pisze: ↑22 sty 2026, 13:25 Bonus niby taki git zasadowości, a wykonywał pracę w zakładzie karnym. W nomenklaturze gwary więziennej byłby nazwany zwykłym frajerem, a kreuje się na hita zasadowca.
Śnieg Garbatym Nosom
- Oportunistycznyebaka
Tylko w polskim uniwersum rapowym możliwe było takie coś 
nie istotne w tych czasach już.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Tak jak pan Darek powiedział
- gods bidness
Co ten Suja pierdoli za głupoty z tym nakazem, przecież się typ spytał czy może wejść, a Grande go potulnie zaprosił. Jeszcze mu się na łóżku rozsiadł, co mnie wkurwiło i straciłem wiarę w ludzkość, że ten Grande tak się dał zgnoić w minutę potulnie.
- Oportunistycznyebaka
Już chuj z tym rozsiadaniem się, co przyznaje, i tak wygląda komicznie, ale jak potulnie poleciał po dowód aby okazać Panu detektywowi. Kurwa, no chyba, że to faktycznie fejur. Bo mi się wierzyć nie chce w to:rotfl:gods bidness pisze: ↑22 sty 2026, 13:48 Co ten Suja pierdoli za głupoty z tym nakazem, przecież się typ spytał czy może wejść, a Grande go potulnie zaprosił. Jeszcze mu się na łóżku rozsiadł, co mnie wkurwiło i straciłem wiarę w ludzkość, że ten Grande tak się dał zgnoić w minutę potulnie.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2026, 13:51 przez Oportunistycznyebaka, łącznie zmieniany 1 raz.
rozjebal go ponadczasowo, mariusze z komentarzy na fb niedlugo wymra a prawda bedzie sie bronic zawsze
@ART xD
If the streets were a coin won't be head or tails