ja, aria aurelia
Re: ja, aria aurelia
Próbuje się wkręcić w nowe uniwersum, ale chyba za gruby psychiatryk tutaj, bez urazy
psychiatryk w s02 dopiero dropnie
Nowy sezon już zamówiony
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
euforia wersja polska
Psujecie tymi dyskusjami tutaj a niektóre posty obleśne, to jest temad klasyk i nie zaśmiecajcie koorwy
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
- FruitOffTheWall
bardziej od tego czy jest po tranzycji, ciekawi mnie co robi teraz. Aurelia jest pod mostem, czy jaki chuj?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Może ustalmy wspólnie jakiś stały termin postów, żebyśmy widzieli że wszystko ok, a jak nic nie dropnie w umówionym terminie, to dzwonimy na policję do detektywa?
Normalnie na kanał nowe gameplaye z ligi legend wpadają, nowy track z tego co widzę odliczany do premiery.FruitOffTheWall pisze: ↑22 sty 2026, 8:37 bardziej od tego czy jest po tranzycji, ciekawi mnie co robi teraz. Aurelia jest pod mostem, czy jaki chuj?
Wygląda na to że kukold przyniósł jedzenie i sytuacja opanowana.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
slizgawkerzy gdy ktos nie spedza calego zycia na slizgawka.eu
- marmolad_k2
Odpoczywa od nas.
No tak a co
- duch_swiety
rozkmina czy jest transem, co ma w gaciach i za kogo się uważa jak dla mnie nie ma sensu
im mniej o niej wiadomo, tym lepiej dla jej twórczości (vide hewra)
jestem szczerze w chuj zajawiony i mam giga nadzieję że arusia zablokuje się (ang. locked in) na robieniu muzy i pojawi się polskie gecs, sewerslvt, czy inny fantazmat, im bardziej oryginalny i polski tym lepiej

im mniej o niej wiadomo, tym lepiej dla jej twórczości (vide hewra)
jestem szczerze w chuj zajawiony i mam giga nadzieję że arusia zablokuje się (ang. locked in) na robieniu muzy i pojawi się polskie gecs, sewerslvt, czy inny fantazmat, im bardziej oryginalny i polski tym lepiej
jak patrzę po dawnych kolegach ze szkoły to wielu rodziców nie ma z tym problemu
Od razu widać że to pisał Duch Święty, co rozumie ocb
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Ehhh czyli jednak duza czesc odbioru tworczosci jest podyktowana wizerunkiem czy nie? Bo juz sie pogubilem w prawdzie objawionej
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- duch_swiety
no dosłownie jest, tajemniczość to też wizerunek
stąd odniesienie do hewry, jak wrzucali te tajemnicze tytuły, nie było jasne kto jest w składzie, vibe hardcore graffiti pierdu pierdu, to był ten smak przygody, powiew świeżości, zainteresowanie, rozkminka
a jak wyszło kto jest kim, rozwiązanie zagadki, banany i ćpuny bełkoczące coś tam pod nosem w aucie u winiego to zajawka poleciała na łeb, na szyję
tak długo jak jest rozkmina kim jest tajemnicza ariusia, tak długo trwa zabawa
jakby się okazało że jest najzwyklejszym cwelem od linijki to koniec, zamknięte wieko, umysł zaspokojony, można już na spokojnie puścić palucha
stąd odniesienie do hewry, jak wrzucali te tajemnicze tytuły, nie było jasne kto jest w składzie, vibe hardcore graffiti pierdu pierdu, to był ten smak przygody, powiew świeżości, zainteresowanie, rozkminka
a jak wyszło kto jest kim, rozwiązanie zagadki, banany i ćpuny bełkoczące coś tam pod nosem w aucie u winiego to zajawka poleciała na łeb, na szyję
tak długo jak jest rozkmina kim jest tajemnicza ariusia, tak długo trwa zabawa
jakby się okazało że jest najzwyklejszym cwelem od linijki to koniec, zamknięte wieko, umysł zaspokojony, można już na spokojnie puścić palucha
dla mnie hewra od zawsze byla asluchalna niezaleznie od tego czy wiedzialem co za cymbaly za nia staly
(w sumie od kiedy wiem co za cymbaly tam spiewaja to w sumie nawet lepiej mi sie tego slucha nawet
)
A wracajac do bohatera(rki?) tematu to niech odkrywa co tam chce ze swojego zycia, moze i jakis maciek ze slizgawki zamknie wieko i zaspokoi umysl i przestanie sluchac ale za to 100 innych zacznie sluchac bo o niej uslysza albo beda sie utozsamiac albo beda beke krecic
Nie wiadomo co sie stanie i to najfajniesze w tym przedstawieniu
A wracajac do bohatera(rki?) tematu to niech odkrywa co tam chce ze swojego zycia, moze i jakis maciek ze slizgawki zamknie wieko i zaspokoi umysl i przestanie sluchac ale za to 100 innych zacznie sluchac bo o niej uslysza albo beda sie utozsamiac albo beda beke krecic
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Koniec uniwersum? Co się stało @ariusia666
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu