[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
wariacie, ja tylko napisałem co ludzie mówią. nie stawiam się po żadnej stronie, czekam na rozwój sytuacji. po prostu nie można niczego brać za pewnik w tej pojebanej sytuacji
dziwki basen i machanie kutasem
-
resurrection
Wariacie, ja nie napisałem, że to ty napisałeś - odniosłem się do komentarzy, o których wspominasz
wariacie, to wszystko jasne. źle to odebrałem
dziwki basen i machanie kutasem
-
kroldzielnicy
przydupas bonusa czerwin, piszacy do kogos, zeby ciagnal kiche, chlop ma 170cm i 60kg
Mordziu to jest sztywny chlopak i napewno nie wazy 60tki. 59,5
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- rozklad_gaussa
najwieksza ustawka z tego filmu jest to, ze grande ma wycieraczke do butow wewnatrz chaty
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Spoiler

Śnieg Garbatym Nosom
nie no rozpierdala mnie to, że Bony najął jakiegoś Sherlocka Holmesa zamiast prawilnie rozwiązać konflikt 
-
nescafeklasyg
Co by nie gadać to nikt by nie robił takich ruchów gdyby miał wyjebane na grande i jego gdakanie.Ktokolwiek to zrobił to zwyczajnie poczuł ból dupy.Zbyt precyzyjny był ten goguś ze swymi ocenami bez względu na to kim sam był i jak się nie zachował.
- scam_sakawa
cała historia jest iście absurdalna
ciekawe czy prawdziwi ludzieTM pochwalają skorzystanie z usług detektywa, który współpracuje z policją
ciekawe czy prawdziwi ludzieTM pochwalają skorzystanie z usług detektywa, który współpracuje z policją
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
boni zawsze może powiedzieć że nie maczał w tym paluchów heh
chuj w dupę grande oczywiście za rozjebanie się na wspólników ale to nie oznacza że to co nagrywał na pseudo raperów prawilniaków to jakaś fikcja
bo jeżeli jedynym argumentem na odbicie piłeczki jest to że grande to konfident i nie powinien mieć prawa głosu to xD
chuj w dupę grande oczywiście za rozjebanie się na wspólników ale to nie oznacza że to co nagrywał na pseudo raperów prawilniaków to jakaś fikcja
bo jeżeli jedynym argumentem na odbicie piłeczki jest to że grande to konfident i nie powinien mieć prawa głosu to xD
Śnieg Garbatym Nosom
- marco_pantani
Dobrze że film z sentino nie wyszedł bo zamiast detektywów RPK to grande miałby 30 płatnych zabójców z Marbelli/Maroka
zwracam honor
Tych samych, o których sentino nawinął w swoim hicie, przed milionami słuchaczy, ze ruchają palucha w czterech, a ten nic z tym nie zrobił?
Ta jasne już widzę jak ktokolwiek otwiera drzwi dwóm zakapiorom w kominiarkach. Przedstawiających się za detektywów. Nie przedstawiających się (detektywów!!!).
Żałosne. Kompromitacja obu stron niezależnie od wyniku.
Nikt z was chyba nie miał kontaktu z policją w sprawie przestepstw, skoro wierzycie że tak to moze wyglądać xD
Żałosne. Kompromitacja obu stron niezależnie od wyniku.
Nikt z was chyba nie miał kontaktu z policją w sprawie przestepstw, skoro wierzycie że tak to moze wyglądać xD
Dosłownie tak może wyglądać wizyta cbsp tyle ze bez kominiarek to co ty pierdolisz
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- Moltisanti
Przeciez w tym filmie rolę pizdy nr 1 gra ten detektyw, chlop stresuje sie jakby zobaczył swojego idola.
No I hajlajt
-to ja dzwonię na policję
-na poliiicjee? A co złego zrobilem??

No I hajlajt
-to ja dzwonię na policję
-na poliiicjee? A co złego zrobilem??
No a Bonus od wyjścia nie musi prowadzić życia wzorowego obywatela i choćby najmniejsze podejrzenie jakiegoś zastraszenia/pobicia/czegokolwiek co macie na myśli prawilnego byłoby proszeniem się o przypał?
Pamiętam wręcz, że latały teorie że cała ta przemiana, nagrywanie z Januszami Walczukami i vlogi ze spacerów z rodzinką to właśnie zaplanowana podkładka żeby pokazać sędziemu proszę zobaczyć jaki jestem już grzeczny.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
oby sedzia nie sluchal piosenki “wielbladzie kopyto” zatem