Ale co to zmienia? Grande od początku był farmazoniarzem, każdy kto nie ma 16 lat od początku to wiedział.
Ghostwriter sprzedający, że jest ghostwriterem? Niewieścia, kamienna twarz mówiąca że grypsowała? Ziutki, ogarnijcie że w internecie on może robić sobie imydż twardego, a ja moge udawać chudego. Znaczy, wiadomo, zachowanie podłe, ale chuj w to w tym wypadku.
Tak, ewidentnie od początku chciał zaspokoić swoje ego i fantazje o byciu wyjaśniaczem. Nie zmienia to faktu, że wolę taką pizdę, niż złodzieja torebek, dawida masturbatora czy bonusa, który się chwali swoimi naziolskimi kolegami. W najlepszym wypadku stawia to małego pizdowatego grande płaczącego przed "prywatnym detektywem" na równi z charakternym bonusem rpk ciemna strefa żadne dicho płaczącego przed prezydentem o ułaskawienie. A przynajmniej grande nie musi się tłumaczyć z głaskania kolegów ze swastą na brodzie.
DjPendzel pisze: ↑21 sty 2026, 18:31
To jest real or fake bo ciężko ocenić. Autysta jakiś potrzebny co obejrzy film grande i znajdzie punkty wspólne tego jubla. Fakt, że nie ma kanapy skórzanej coś mi nie gra
autysta here:
Firany inne, ale kurwa, kto nie zmienia firanek. No ja, ale ja nie mam w przedpokoju sanek, i w porównaniu do mnie, prawdopodobnie z kimś wychowuje dziecko. Na filmiku sprzed 5 miechów nie widzę skórzanej kanapy, za to tę samą lampę i idealnie taką samą "roślinę". Kolory mieszkania też pasują. Sam fakt, że przy kanapie znajduje się lampa, żeby nie musieć się bawić jakimś ISO w kamerze jest w dobrym miejscu, bo cień pada jak powinien.