O to to, właśnie
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Bałagane powinien mieć się na baczności jak Mes będzie szukał kolejnej ofiary
Z kanału nadawczego
Spoiler

Spoiler

Mocno raperski słeg w Zamku Królewskim
Król: A tutaj, za fotelem, damy siedzemdziesiąt cztery platynowe orły, suuuki!!
Podczaszy: Ależ wasza królewska mość.. czy to przystoi? Czy nie skromnymi ozdobami raczej należałoby witać gości na tronie?
Król: tssso..? Poebao? Dziwko, u nich są szare gołębie u nas platynowe ORŁY! Niech czują styl jaśniepana! Kurwa. O czym to convo w ogóle?! Chcesz, nie wiem.. żyć, dziwko?
Podczaszy: Waszmość wybaczy, ale Rzeczpospolita...
Król: ..do tej pory może i była "pospolita", ale teraz będzie DOJEBANA! Rzecz dojebana, mordo! Orły, orły, ORŁY! Siedemdziesiąt cztery orły!!
Podczaszy: ...
Król: I pyk, mamy refren! Nuć to, szmato!Orły, orły, platynowe śmieciu ORŁY
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
Bizon Twoja Strata
Słuchałem tego, jak to zwykle bywa z takimi, jak nie mogłem zasnąć i tam pada śmiała teza psychologiczna, freudowska wręcz, z ust Tedego, że Mes go nienawidzi i zdissował, bo... ma na imię JacekWskazał, że zawsze jak Mes o nim mówi, to nie mówi "ta kurwa", "wieprz", tylko używa imienia - Jacek. Zauważcie też, że Mezo ma na imię... JACEK! Przypadek? Otóż nie, Freud Tede wie, że ojciec Mesa też ma na imię Jacek. Sugestia jest jasna - beef Mesa z Tede, to tak naprawdę beef Mesa z jego ojcem.
Przypomniało mi to, że te kilka(naście) tygodni temu Tede w tej swojej noweli na żywo opowiadał, że on rozkminił tego całego Mesa i zna jego tajemnice i motywacje. I wychodzi na to, że to właśnie chodziło o to. Niezłe rozpracowanie psychologiczne. Może Tede powinien być terapeutą Mesa?
Co o tym sądzicie, kochani?
No ja tam sądzę, że to miecz obosieczny takie psycho gryzu-gryzu.
Dede powiedział kiedyś o ojcu ciepło, że jest idealistą, w przeciwieństwie do matki, której w głowie tylko hajs, hajs, hajs.
Edyp bezwiednie zabił ojca i poślubił matkę. „Wyścig szczurów” czyli idealizm/przekaz - kontra ostry zwrot w hajs, hajs, hajs.
Beef z Pejo miał być zainicjowany telefonem od matki. Nie ma takiego linczowania. To ma być ten twój tip top? Tedyp stał się - według własnej relacji - mieczem maminego oburzenia, z finałem godnym greckiej tragedii.
I wreszcie wisienka na torcie, erotyzacja rodzicielki w kawałku „Tomasz”, sugestia wiadomego napięcia, flirtu z kolegą syna.
„Ludzie po domach, wpada Tomasz, mama zachwycona
Rap pierwszy sort, najlepszy towar
A sport dopiero zaczynałem planować
Wpadał do nas na plantację bananów, całował dłoń matce
Dzień dobry panu
Szarmanckie gesty, pełna kultura
Eleganckie dresy, woń perfuma”
„Pani Graniecka lubiła Tomeczka”.
Więc jeśli Mes ma mieć kompleks ojca, to jin jang domyka się smakowicie.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2026, 9:43 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
-
forcerfromdesert
Lecz choćby przyszło tysiąc atletówgods bidness pisze: ↑17 sty 2026, 21:45Słuchałem tego, jak to zwykle bywa z takimi, jak nie mogłem zasnąć i tam pada śmiała teza psychologiczna, freudowska wręcz, z ust Tedego, że Mes go nienawidzi i zdissował, bo... ma na imię JacekWskazał, że zawsze jak Mes o nim mówi, to nie mówi "ta kurwa", "wieprz", tylko używa imienia - Jacek. Zauważcie też, że Mezo ma na imię... JACEK! Przypadek? Otóż nie, Freud Tede wie, że ojciec Mesa też ma na imię Jacek. Sugestia jest jasna - beef Mesa z Tede, to tak naprawdę beef Mesa z jego ojcem.
Przypomniało mi to, że te kilka(naście) tygodni temu Tede w tej swojej noweli na żywo opowiadał, że on rozkminił tego całego Mesa i zna jego tajemnice i motywacje. I wychodzi na to, że to właśnie chodziło o to. Niezłe rozpracowanie psychologiczne. Może Tede powinien być terapeutą Mesa?
Co o tym sądzicie, kochani?
I każdy zjadłby tysiąc kotletów,
I każdy nie wiem jak się wytężał...
Nie wymyśliłby tego co Jacek.
Myślę, że ten beef dopiero się zaczyna.
- gods bidness
glamrap.plBizon Twoja Strata pisze: ↑18 sty 2026, 2:01
I wreszcie wisienka na torcie, erotyzacja rodzicielki w kawałku „Tomasz”, sugestia wiadomego napięcia, flirtu z kolegą syna.
„Ludzie po domach, wpada Tomasz, mama zachwycona
Rap pierwszy sort, najlepszy towar
A sport dopiero zaczynałem planować
Wpadał do nas na plantację bananów, całował dłoń matce
Dzień dobry panu
Szarmanckie gesty, pełna kultura
Eleganckie dresy, woń perfuma”
„Pani Graniecka lubiła Tomeczka”.
Dawid niezły Obserwator, świadom inspirator.18 godz.
Po dwóch dniach od premiery, management Majki Jeżowskiej zablokował numer Bajorsona i Dawida Obserwatora "Wolę twoją mamę", który nawiązywał do wielkiego przeboju piosenkarki.
Numer musi zostać usunięty.
Dzisiaj nie będzie bo jak zwykle hustling z artystkami
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
śledzę ten wątek już tylko po to żeby napisać posta na 700 stronie
admin powinien zrobić żart i zamknąć na 699 ale byłoby zabawnie prawie jak na kanale nadawczym
- scam_sakawa
no i 699, wiecie seks ruchanie 69 Ten Typ Ruchacz
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
sami z siebie powinniscie dac spokoj, przeciez tego typa (hehe) pewnie tylko nakreca i bawi jak ludzie dopytuja i czekaja na ten jego wysryw ktorego nie ma w planach puszczac i jest to bolesnie oczywiste
niech siedzi na tej swojej grupce i wrzuca zdjecia co jadl na obiad dla 8 zainteresowanych oceniajac po liczbie reakcji 
-
Bizon Twoja Strata
Pomyśl o tym inaczej.
Najlepszy Pływak Świata samozwaniec wskakuje do bezdennego jeziora, a przedtem daje uroczyste słowo skilla, że wróci z garścią piasku. Gromadzi się tłum. Mija minut 5, 10, 15 i nic, niezmącona tafla. Mnożą się fantastyczne teorie. Może ma na dnie ukryty worek z tlenem, podwodną jaskinię, może jest syrenem. Taki pewny był. Mijają minuty, godziny, tłum topnieje, zostaje garstka. Najlepszy Pływak Świata wypływa dupą do góry. Garstka najwytrwalszych gromadzi się co dzień i patrzy na topielca. „Patrz, ręką ruszył”, „Węgorz, węgorz z dupy wylazł”.
Wtedy przychodzisz Ty i mówisz, żeby się rozejść, bo on już nie wstanie. Zupełnie nie rozumiejąc, że istnieją ludzie, którzy lubią popatrzeć na puchnięcie trupa i mruczeć pod nosem „no to niezły kurwa skill”.
Najlepszy Pływak Świata samozwaniec wskakuje do bezdennego jeziora, a przedtem daje uroczyste słowo skilla, że wróci z garścią piasku. Gromadzi się tłum. Mija minut 5, 10, 15 i nic, niezmącona tafla. Mnożą się fantastyczne teorie. Może ma na dnie ukryty worek z tlenem, podwodną jaskinię, może jest syrenem. Taki pewny był. Mijają minuty, godziny, tłum topnieje, zostaje garstka. Najlepszy Pływak Świata wypływa dupą do góry. Garstka najwytrwalszych gromadzi się co dzień i patrzy na topielca. „Patrz, ręką ruszył”, „Węgorz, węgorz z dupy wylazł”.
Wtedy przychodzisz Ty i mówisz, żeby się rozejść, bo on już nie wstanie. Zupełnie nie rozumiejąc, że istnieją ludzie, którzy lubią popatrzeć na puchnięcie trupa i mruczeć pod nosem „no to niezły kurwa skill”.
Dzisiaj ma być więc nie pierdolDamianero pisze: ↑19 sty 2026, 14:08 sami z siebie powinniscie dac spokoj, przeciez tego typa (hehe) pewnie tylko nakreca i bawi jak ludzie dopytuja i czekaja na ten jego wysryw ktorego nie ma w planach puszczac i jest to bolesnie oczywisteniech siedzi na tej swojej grupce i wrzuca zdjecia co jadl na obiad dla 8 zainteresowanych oceniajac po liczbie reakcji
![]()
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:32 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
Prawilnie przypominam, że gruby nagrał sobie dissa, który zamknął beef i poszedł w pizdu
ja pierdoleBurak pisze: ↑18 sty 2026, 1:33 Król: A tutaj, za fotelem, damy siedzemdziesiąt cztery platynowe orły, suuuki!!
Podczaszy: Ależ wasza królewska mość.. czy to przystoi? Czy nie skromnymi ozdobami raczej należałoby witać gości na tronie?
Król: tssso..? Poebao? Dziwko, u nich są szare gołębie u nas platynowe ORŁY! Niech czują styl jaśniepana! Kurwa. O czym to convo w ogóle?! Chcesz, nie wiem.. żyć, dziwko?
Podczaszy: Waszmość wybaczy, ale Rzeczpospolita...
Król: ..do tej pory może i była "pospolita", ale teraz będzie DOJEBANA! Rzecz dojebana, mordo! Orły, orły, ORŁY! Siedemdziesiąt cztery orły!!
- SieKurwaNieInteresuj
weź nie bezbecz z tym zapoconym swiniakiemHaczapurjan pisze: ↑19 sty 2026, 18:05 Prawilnie przypominam, że gruby nagrał sobie dissa, który zamknął beef i poszedł w pizdu
-
VerminatorX
A potem nagrał drugiego o którym lepiej zapomnieć.
- marmolad_k2
Nie wierzę, że ktoś przesłuchał tego więcej, niż dwa razy.
- TooMuchSmoke
O czym te convo w ogóle
wyobraźcie sobie rozmowę mesa z vnmem xD to musi być kurwa komiczne jak się przerzucają anglicyzmami
wyobraźcie sobie rozmowę mesa z vnmem xD to musi być kurwa komiczne jak się przerzucają anglicyzmami