[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

2rzyn pisze: 17 sty 2026, 22:45 Resortową córką*
O to to, właśnie
edenmar

Post autor: edenmar »

Bałagane powinien mieć się na baczności jak Mes będzie szukał kolejnej ofiary
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Z kanału nadawczego
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Mocno raperski słeg w Zamku Królewskim

Król: A tutaj, za fotelem, damy siedzemdziesiąt cztery platynowe orły, suuuki!!

Podczaszy: Ależ wasza królewska mość.. czy to przystoi? Czy nie skromnymi ozdobami raczej należałoby witać gości na tronie?

Król: tssso..? Poebao? Dziwko, u nich są szare gołębie u nas platynowe ORŁY! Niech czują styl jaśniepana! Kurwa. O czym to convo w ogóle?! Chcesz, nie wiem.. żyć, dziwko?

Podczaszy: Waszmość wybaczy, ale Rzeczpospolita...

Król: ..do tej pory może i była "pospolita", ale teraz będzie DOJEBANA! Rzecz dojebana, mordo! Orły, orły, ORŁY! Siedemdziesiąt cztery orły!!

Podczaszy: ...

Król: I pyk, mamy refren! Nuć to, szmato! 🎶Orły, orły, platynowe śmieciu ORŁY🎵
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Słuchałem tego, jak to zwykle bywa z takimi, jak nie mogłem zasnąć i tam pada śmiała teza psychologiczna, freudowska wręcz, z ust Tedego, że Mes go nienawidzi i zdissował, bo... ma na imię Jacek :bag: Wskazał, że zawsze jak Mes o nim mówi, to nie mówi "ta kurwa", "wieprz", tylko używa imienia - Jacek. Zauważcie też, że Mezo ma na imię... JACEK! Przypadek? Otóż nie, Freud Tede wie, że ojciec Mesa też ma na imię Jacek. Sugestia jest jasna - beef Mesa z Tede, to tak naprawdę beef Mesa z jego ojcem.

Przypomniało mi to, że te kilka(naście) tygodni temu Tede w tej swojej noweli na żywo opowiadał, że on rozkminił tego całego Mesa i zna jego tajemnice i motywacje. I wychodzi na to, że to właśnie chodziło o to. Niezłe rozpracowanie psychologiczne. Może Tede powinien być terapeutą Mesa?

Co o tym sądzicie, kochani?

No ja tam sądzę, że to miecz obosieczny takie psycho gryzu-gryzu.

Dede powiedział kiedyś o ojcu ciepło, że jest idealistą, w przeciwieństwie do matki, której w głowie tylko hajs, hajs, hajs.

Edyp bezwiednie zabił ojca i poślubił matkę. „Wyścig szczurów” czyli idealizm/przekaz - kontra ostry zwrot w hajs, hajs, hajs.

Beef z Pejo miał być zainicjowany telefonem od matki. Nie ma takiego linczowania. To ma być ten twój tip top? Tedyp stał się - według własnej relacji - mieczem maminego oburzenia, z finałem godnym greckiej tragedii.

I wreszcie wisienka na torcie, erotyzacja rodzicielki w kawałku „Tomasz”, sugestia wiadomego napięcia, flirtu z kolegą syna.
„Ludzie po domach, wpada Tomasz, mama zachwycona
Rap pierwszy sort, najlepszy towar
A sport dopiero zaczynałem planować
Wpadał do nas na plantację bananów, całował dłoń matce
Dzień dobry panu
Szarmanckie gesty, pełna kultura
Eleganckie dresy, woń perfuma”

„Pani Graniecka lubiła Tomeczka”.

Więc jeśli Mes ma mieć kompleks ojca, to jin jang domyka się smakowicie.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2026, 9:43 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
forcerfromdesert

Post autor: forcerfromdesert »

gods bidness pisze: 17 sty 2026, 21:45
Haczapurjan pisze: 15 sty 2026, 22:30
gods bidness pisze: 15 sty 2026, 21:39
Wywiadów z Tedzikiem zawsze dobrze się słucha
Słuchałem tego, jak to zwykle bywa z takimi, jak nie mogłem zasnąć i tam pada śmiała teza psychologiczna, freudowska wręcz, z ust Tedego, że Mes go nienawidzi i zdissował, bo... ma na imię Jacek :bag: Wskazał, że zawsze jak Mes o nim mówi, to nie mówi "ta kurwa", "wieprz", tylko używa imienia - Jacek. Zauważcie też, że Mezo ma na imię... JACEK! Przypadek? Otóż nie, Freud Tede wie, że ojciec Mesa też ma na imię Jacek. Sugestia jest jasna - beef Mesa z Tede, to tak naprawdę beef Mesa z jego ojcem.

Przypomniało mi to, że te kilka(naście) tygodni temu Tede w tej swojej noweli na żywo opowiadał, że on rozkminił tego całego Mesa i zna jego tajemnice i motywacje. I wychodzi na to, że to właśnie chodziło o to. Niezłe rozpracowanie psychologiczne. Może Tede powinien być terapeutą Mesa?

Co o tym sądzicie, kochani?
Lecz choćby przyszło tysiąc atletów
I każdy zjadłby tysiąc kotletów,
I każdy nie wiem jak się wytężał...
Nie wymyśliłby tego co Jacek.

Myślę, że ten beef dopiero się zaczyna.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Bizon Twoja Strata pisze: 18 sty 2026, 2:01
I wreszcie wisienka na torcie, erotyzacja rodzicielki w kawałku „Tomasz”, sugestia wiadomego napięcia, flirtu z kolegą syna.
„Ludzie po domach, wpada Tomasz, mama zachwycona
Rap pierwszy sort, najlepszy towar
A sport dopiero zaczynałem planować
Wpadał do nas na plantację bananów, całował dłoń matce
Dzień dobry panu
Szarmanckie gesty, pełna kultura
Eleganckie dresy, woń perfuma”

„Pani Graniecka lubiła Tomeczka”.
glamrap.pl
18 godz.
Po dwóch dniach od premiery, management Majki Jeżowskiej zablokował numer Bajorsona i Dawida Obserwatora "Wolę twoją mamę", który nawiązywał do wielkiego przeboju piosenkarki.
🌎 Numer musi zostać usunięty.
Dawid niezły Obserwator, świadom inspirator.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Burak pisze: 18 sty 2026, 21:46
Spoiler
Obrazek
Ciekawe kto robił to zdjęcie ;) Myślicie że będzie dzisiaj coś tego? ;)
Dzisiaj nie będzie bo jak zwykle hustling z artystkami
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

śledzę ten wątek już tylko po to żeby napisać posta na 700 stronie
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

admin powinien zrobić żart i zamknąć na 699 ale byłoby zabawnie prawie jak na kanale nadawczym
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

no i 699, wiecie seks ruchanie 69 Ten Typ Ruchacz
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Damianero

Post autor: Damianero »

sami z siebie powinniscie dac spokoj, przeciez tego typa (hehe) pewnie tylko nakreca i bawi jak ludzie dopytuja i czekaja na ten jego wysryw ktorego nie ma w planach puszczac i jest to bolesnie oczywiste :dunno: niech siedzi na tej swojej grupce i wrzuca zdjecia co jadl na obiad dla 8 zainteresowanych oceniajac po liczbie reakcji :lol:
Bizon Twoja Strata

Pomyśl o tym inaczej.

Najlepszy Pływak Świata samozwaniec wskakuje do bezdennego jeziora, a przedtem daje uroczyste słowo skilla, że wróci z garścią piasku. Gromadzi się tłum. Mija minut 5, 10, 15 i nic, niezmącona tafla. Mnożą się fantastyczne teorie. Może ma na dnie ukryty worek z tlenem, podwodną jaskinię, może jest syrenem. Taki pewny był. Mijają minuty, godziny, tłum topnieje, zostaje garstka. Najlepszy Pływak Świata wypływa dupą do góry. Garstka najwytrwalszych gromadzi się co dzień i patrzy na topielca. „Patrz, ręką ruszył”, „Węgorz, węgorz z dupy wylazł”.

Wtedy przychodzisz Ty i mówisz, żeby się rozejść, bo on już nie wstanie. Zupełnie nie rozumiejąc, że istnieją ludzie, którzy lubią popatrzeć na puchnięcie trupa i mruczeć pod nosem „no to niezły kurwa skill”.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Damianero pisze: 19 sty 2026, 14:08 sami z siebie powinniscie dac spokoj, przeciez tego typa (hehe) pewnie tylko nakreca i bawi jak ludzie dopytuja i czekaja na ten jego wysryw ktorego nie ma w planach puszczac i jest to bolesnie oczywiste :dunno: niech siedzi na tej swojej grupce i wrzuca zdjecia co jadl na obiad dla 8 zainteresowanych oceniajac po liczbie reakcji :lol:
Dzisiaj ma być więc nie pierdol
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Bizon Twoja Strata

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:32 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Prawilnie przypominam, że gruby nagrał sobie dissa, który zamknął beef i poszedł w pizdu

Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Burak pisze: 18 sty 2026, 1:33 Król: A tutaj, za fotelem, damy siedzemdziesiąt cztery platynowe orły, suuuki!!

Podczaszy: Ależ wasza królewska mość.. czy to przystoi? Czy nie skromnymi ozdobami raczej należałoby witać gości na tronie?

Król: tssso..? Poebao? Dziwko, u nich są szare gołębie u nas platynowe ORŁY! Niech czują styl jaśniepana! Kurwa. O czym to convo w ogóle?! Chcesz, nie wiem.. żyć, dziwko?

Podczaszy: Waszmość wybaczy, ale Rzeczpospolita...

Król: ..do tej pory może i była "pospolita", ale teraz będzie DOJEBANA! Rzecz dojebana, mordo! Orły, orły, ORŁY! Siedemdziesiąt cztery orły!!
ja pierdole :lol: :lol:
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Haczapurjan pisze: 19 sty 2026, 18:05 Prawilnie przypominam, że gruby nagrał sobie dissa, który zamknął beef i poszedł w pizdu

weź nie bezbecz z tym zapoconym swiniakiem
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

A potem nagrał drugiego o którym lepiej zapomnieć.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Nie wierzę, że ktoś przesłuchał tego więcej, niż dwa razy.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

O czym te convo w ogóle :bag:

wyobraźcie sobie rozmowę mesa z vnmem xD to musi być kurwa komiczne jak się przerzucają anglicyzmami
ODPOWIEDZ