Najbardziej bezpłciowy polski raper?
Re: Najbardziej bezpłciowy polski raper?
Dziwne, że nikt nie wspomniał jeszcze Otsochodzi
Sarius dobry nie jest, ale bezpłciowy też odpada
Ras mój faworyt
Ras mój faworyt
cztery żubry i dwie kurwy
- SieKurwaNieInteresuj
Obi - nie mylić z sklepem budowlanym
Zniewieściały kosmita
Zniewieściały kosmita
To mamy takiego rapera czy wrzuciłeś coś z generatora ksywek i nas testujesz ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Pomiot_Liryczny
Bober? no nawet spoko ma te teksty ale kurwa tego tak bardzo się nie chce słuchać
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Nie wiem czy nie ma jakiegos bledu w matrixie bo za kazdym razem jak wymieniacie kogos kto (jezeli dobrze rozumiem tytul tematu) powinien byc po prostu przezroczysty, nijaki, nie wyrozniac sie niczym to od razu leci usprawiedliwienie ze chlop wam sie kojarzy z X i Y (czyli pamietacie jakies jego charakterystyki, no moze negatywne wg was charakterystyki ale pamietacie ze sie tym wyroznial od innych co nie czyni typa przezroczystym)
(przepraszam ze zepsulem zabawe w napluj na rapera ktorego nie lubisz czelendz)
(przepraszam ze zepsulem zabawe w napluj na rapera ktorego nie lubisz czelendz)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Bober akurat jest płci tego ziomka który przykleił się do Ciebie na juwenaliach w 2011 roku
Wymień, bo wiele picków poleciało (Ras, Solar, Otschodzi, Sulin, Młd itd.) których nikt nie uzasadniał, że im się kojarzy z xxx, ale jak zwykle Bronek musi przyjąć rolę estrogenowego obrońcy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
hahahaha role kogo?? 
Dodano po 12 minutach 49 sekundach:
Ale faktycznie pojawil sie blad w matrixie bo nie kazde picki byly uzasadniane, mimo ze pewnie moglyby byc. Bo jednak zapamietali ich ci ludzie, wiekszosc byla tez dosyc popularna w pewnym momencie i by sie znalazly jakies "charakterystyczne" rzeczy przynajmniej w jakims tam momencie/kontekscie jakby sie poszukalo, no ale to byloby mniej fancy i mniej smieszne niz wymyslenie poraz 1000 panczu o tym jacy oni nie sa zalosni/bezplciowi/costamjeszczeodrazajacego, to fakt
Dodano po 12 minutach 49 sekundach:
Ale faktycznie pojawil sie blad w matrixie bo nie kazde picki byly uzasadniane, mimo ze pewnie moglyby byc. Bo jednak zapamietali ich ci ludzie, wiekszosc byla tez dosyc popularna w pewnym momencie i by sie znalazly jakies "charakterystyczne" rzeczy przynajmniej w jakims tam momencie/kontekscie jakby sie poszukalo, no ale to byloby mniej fancy i mniej smieszne niz wymyslenie poraz 1000 panczu o tym jacy oni nie sa zalosni/bezplciowi/costamjeszczeodrazajacego, to fakt
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Po prostu są tak bezpłciowi, ze Bronek juz zapomnial ze ich wymieniono
*juz zapomnial ze istnieli w ogole gdyby nie przypomnial o nich oldschool
- SieKurwaNieInteresuj
Vixen jest tak bezpłciowy, że nawet nie padł w tym temacie. 8 płyt nagranych i setki zrobionych kanapek zanim fartem poszedł viralem
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- TooMuchSmoke
Vixen to tera Vix.N co robi pop radiowy czy to inne osoby?
Co do tematu: Mor Wa, Ras, całe ZIP poza uszatym, pono i fusznikiem grzechotnikiem
Co do tematu: Mor Wa, Ras, całe ZIP poza uszatym, pono i fusznikiem grzechotnikiem
To ta sama osoba (która promując swoją płytę udawała zawinięcie przez karetkę i hospitalizację z powodów kardiologicznych, ha tfu!)
Solar i Quebo i to się niestety koreluje ze skutecznością komercyjną, bo zaraz potem Filip
Quebo - dał radę w kilkugodzinnym wywiadzie u Stano nie zająć żadnego stanowiska na żaden temat i takie też są jego teksty, szczególnie nowsze. Bystry i dobrze czyta trend ale jak go zobaczysz na schodach to nie wiesz czy wchodzi czy schodzi.
Solar - każda linijka do zapomnienia, wyróżnia się tym że nawet na tych grupowych nagraniach sbm jest szczególnie miałki
Quebo - dał radę w kilkugodzinnym wywiadzie u Stano nie zająć żadnego stanowiska na żaden temat i takie też są jego teksty, szczególnie nowsze. Bystry i dobrze czyta trend ale jak go zobaczysz na schodach to nie wiesz czy wchodzi czy schodzi.
Solar - każda linijka do zapomnienia, wyróżnia się tym że nawet na tych grupowych nagraniach sbm jest szczególnie miałki
solar to strzał w 10 moim zdaniem.
Samo to, że połowa postów w tym temacie jest o quebo świadczy o tym, że nie jest bezpłciowy.
Samo to, że połowa postów w tym temacie jest o quebo świadczy o tym, że nie jest bezpłciowy.