Najbardziej bezpłciowy polski raper?
- Haczapurjan
Najbardziej bezpłciowy polski raper?
Do założenia tematu (mam nadzieję, że bliźniaczo podobny nie istnieje, jak tak - chuj mi w dupę) zainspirował mnie ostatni album Numer Raza jak i cała jego postać.
Gość poza sukcesywnym włażeniem w cudzą sempiternę przez całą swoją „karierę”, niczym się nigdy nie wyróżniał. Ani tu jakichś dojebanych rozkmin, techniki/flow, panczy, beef z Mezo też przejebany do wiwatu. Ogólnie vibe takiej safanduły życiowej, mamei/ciapy/fajtłapy, struchlał przed Wilkiem Dwa Zęby i Tedzik musiał wyasygnować za niego pengę za „uliczny ZAiKS”, teraz musi przepracować toksyczną znajomość z zadufanym w sobie Jackiem i próbuje go nieudolnie kąsać po nogawkach czy to w wywiadach czy na płycie jakimiś kryptoszpileczkami, ale na więcej sobie nie pozwoli, bo boi się, że mu się Wieprz odwinie.
Znacie więcej takich raperów? Niekoniecznie o takim rysie psychologicznym jak Numer Raz, ale po prostu - bezpłciowych?
Gość poza sukcesywnym włażeniem w cudzą sempiternę przez całą swoją „karierę”, niczym się nigdy nie wyróżniał. Ani tu jakichś dojebanych rozkmin, techniki/flow, panczy, beef z Mezo też przejebany do wiwatu. Ogólnie vibe takiej safanduły życiowej, mamei/ciapy/fajtłapy, struchlał przed Wilkiem Dwa Zęby i Tedzik musiał wyasygnować za niego pengę za „uliczny ZAiKS”, teraz musi przepracować toksyczną znajomość z zadufanym w sobie Jackiem i próbuje go nieudolnie kąsać po nogawkach czy to w wywiadach czy na płycie jakimiś kryptoszpileczkami, ale na więcej sobie nie pozwoli, bo boi się, że mu się Wieprz odwinie.
Znacie więcej takich raperów? Niekoniecznie o takim rysie psychologicznym jak Numer Raz, ale po prostu - bezpłciowych?
Re: Najbardziej bezpłciowy polski raper?
Jan-rapowanie
Przyłu
Wiatr
Przyłu
Wiatr
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Fiucina Rusina, zniewieściały ziomeczek, raczej męskich wzorców nie promuje to można powiedzieć, że bezpłciowy
Popi.jaku
- gods bidness
Z mainstreamowego topu to Paluch zdecydowanie. Mimo tych swoich gniewnych pokrzykiwań dresiarskim głosem.
Ta Cipa z Gdyni co na slizgu pisala chyba huczuhucz
Nie rozumiem picków:
Rusina
HuczuHucz
Dlaczego bezpłciowość kojarzy Wam się z brakiem standardowo określanej męskości? Mi bezpłciowość kojarzy się z nijakością. Z raperami, których usunąć można z historii PL rapu i nie zmieni się totalnie nic.
Idealnym pickiem jest Solar (jako raper). Gość bez dobrego kawałka, a może i zwrotki. Zero charakteru, zero ciekawych przemyśleń, zero ciekawych konceptów na kawałki.
HuczuHucz był pizdowaty, ale przez to był "jakiś". A Rusina to już w ogóle, gość po debiucie mógł nagrać jeszcze raz to samo, a postanowił nagrać sobie płytę jaką chce i choćby przez same kombinacje z flow bezpłciowym bym go nie nazwał. Do tego w jego przypadku ta "niemęskość" nie przeszkodziła mu pewnie rżnąć małolaty jak deski w tartaku, bo swego czasu wszystkie Julki z TikToka były w nim zakochane.
Rusina
HuczuHucz
Dlaczego bezpłciowość kojarzy Wam się z brakiem standardowo określanej męskości? Mi bezpłciowość kojarzy się z nijakością. Z raperami, których usunąć można z historii PL rapu i nie zmieni się totalnie nic.
Idealnym pickiem jest Solar (jako raper). Gość bez dobrego kawałka, a może i zwrotki. Zero charakteru, zero ciekawych przemyśleń, zero ciekawych konceptów na kawałki.
HuczuHucz był pizdowaty, ale przez to był "jakiś". A Rusina to już w ogóle, gość po debiucie mógł nagrać jeszcze raz to samo, a postanowił nagrać sobie płytę jaką chce i choćby przez same kombinacje z flow bezpłciowym bym go nie nazwał. Do tego w jego przypadku ta "niemęskość" nie przeszkodziła mu pewnie rżnąć małolaty jak deski w tartaku, bo swego czasu wszystkie Julki z TikToka były w nim zakochane.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Rahim bezapelacyjnie
Wg interpretacji odskula to wlasnie pierwszy na mysl Rahim, Pele i Wudoe
- marmolad_k2
Nie no, Taco miał pomysł na siebie kiedyś 
- marmolad_k2
Pezet od wydania Komercyjnej
Dodano po 31 sekundach:
Dodano po 31 sekundach:
Ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam.
solar jest tak nijaki, ze nawet jak otworzył ramenownie w wwa to żarcie tam bylo kompletnie bez smaku
Nie no, byciem chujowym to nie to samo co bezpłciowość, o Quebo wiele można napisać, ale nie jest bezpłciowy, świeżo wjechał na Eklektyce, potem te kawałki typu jakiś Meksyk, Rio, Madagaskar, te całe pierdolenie o byciu Jakubem z Ciechanowa, no chujnia, ale jest to jakieś. Huczu tak samo, smuty straszne, ale też było to jakieś.
U mnie również głos na Solara, w tych pierwszych płytach z Białasem był znośny i całkiem dobrze się uzupełniali, ale nigdy nie puściłem sobie jego solowego kawałka dla przyjemności i kojarzą mi się z nimi tylko chujowe akcje promocyjne.
Łona - niektóre materiały świetne, ale jako postać - jest po prostu do bólu nudny, zupełnie obok tej kultury, nagra swoje mądrości i znika na lata dając pole do popisu dla osób od "nie no ja rapu nie słucham, rap dla idiotów, ale jest taki Łona on ma bardzo mądre teksty"
U mnie również głos na Solara, w tych pierwszych płytach z Białasem był znośny i całkiem dobrze się uzupełniali, ale nigdy nie puściłem sobie jego solowego kawałka dla przyjemności i kojarzą mi się z nimi tylko chujowe akcje promocyjne.
Łona - niektóre materiały świetne, ale jako postać - jest po prostu do bólu nudny, zupełnie obok tej kultury, nagra swoje mądrości i znika na lata dając pole do popisu dla osób od "nie no ja rapu nie słucham, rap dla idiotów, ale jest taki Łona on ma bardzo mądre teksty"
MalinowyJogurt 2
sam pomysł na siebie nie jest żadnym wyznacznikiem, quebo mógłby wytatuować sobie ryj jeszcze bardziej i nagrać kolejny koncept album, tym razem o podróżach międzyplanetarnych niczym deltron, ale jego styl rapowania wciąż będzie nijaki, więc moim zdaniem słuszny take - stawiam na kubę
no ale jakis styl ma, w przeciwienstwie do solara ktorego solowej piosenki nie potrafie wymienic, a co dopiero tekstu.
raperem jest bezpłciowy więc wymysla chuje muje pozamuzyczne zeby odwrócić od tego uwage, ja nie pamiętam żadnego jego wersu (poza moze "mam małego a rapuje jakbym miał duzego"), wszystko wylatuje drugim uchem, ale tatuaże, wiszenie na linie, wymyślanie choroby psychicznej tylko nie potrafi sie zdecydować jakiej to faktycznie ma opanowaneCL500 pisze: ↑17 sty 2026, 22:10 Nie no, byciem chujowym to nie to samo co bezpłciowość, o Quebo wiele można napisać, ale nie jest bezpłciowy, świeżo wjechał na Eklektyce, potem te kawałki typu jakiś Meksyk, Rio, Madagaskar, te całe pierdolenie o byciu Jakubem z Ciechanowa, no chujnia, ale jest to jakieś. Huczu tak samo, smuty straszne, ale też było to jakieś.