Najbardziej bezpłciowy polski raper?

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Najbardziej bezpłciowy polski raper?

Post autor: Haczapurjan »

Do założenia tematu (mam nadzieję, że bliźniaczo podobny nie istnieje, jak tak - chuj mi w dupę) zainspirował mnie ostatni album Numer Raza jak i cała jego postać.

Gość poza sukcesywnym włażeniem w cudzą sempiternę przez całą swoją „karierę”, niczym się nigdy nie wyróżniał. Ani tu jakichś dojebanych rozkmin, techniki/flow, panczy, beef z Mezo też przejebany do wiwatu. Ogólnie vibe takiej safanduły życiowej, mamei/ciapy/fajtłapy, struchlał przed Wilkiem Dwa Zęby i Tedzik musiał wyasygnować za niego pengę za „uliczny ZAiKS”, teraz musi przepracować toksyczną znajomość z zadufanym w sobie Jackiem i próbuje go nieudolnie kąsać po nogawkach czy to w wywiadach czy na płycie jakimiś kryptoszpileczkami, ale na więcej sobie nie pozwoli, bo boi się, że mu się Wieprz odwinie.

Znacie więcej takich raperów? Niekoniecznie o takim rysie psychologicznym jak Numer Raz, ale po prostu - bezpłciowych?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Najbardziej bezpłciowy polski raper?

Post autor: oldschool »

Jan-rapowanie
Przyłu
Wiatr
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Fiucina Rusina, zniewieściały ziomeczek, raczej męskich wzorców nie promuje to można powiedzieć, że bezpłciowy
Popi.jaku
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Z mainstreamowego topu to Paluch zdecydowanie. Mimo tych swoich gniewnych pokrzykiwań dresiarskim głosem.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Solar, quebonafide
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Ta Cipa z Gdyni co na slizgu pisala chyba huczuhucz
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nie rozumiem picków:

Rusina
HuczuHucz

Dlaczego bezpłciowość kojarzy Wam się z brakiem standardowo określanej męskości? Mi bezpłciowość kojarzy się z nijakością. Z raperami, których usunąć można z historii PL rapu i nie zmieni się totalnie nic.

Idealnym pickiem jest Solar (jako raper). Gość bez dobrego kawałka, a może i zwrotki. Zero charakteru, zero ciekawych przemyśleń, zero ciekawych konceptów na kawałki.

HuczuHucz był pizdowaty, ale przez to był "jakiś". A Rusina to już w ogóle, gość po debiucie mógł nagrać jeszcze raz to samo, a postanowił nagrać sobie płytę jaką chce i choćby przez same kombinacje z flow bezpłciowym bym go nie nazwał. Do tego w jego przypadku ta "niemęskość" nie przeszkodziła mu pewnie rżnąć małolaty jak deski w tartaku, bo swego czasu wszystkie Julki z TikToka były w nim zakochane.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Rahim bezapelacyjnie
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Wg interpretacji odskula to wlasnie pierwszy na mysl Rahim, Pele i Wudoe
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Quebonafide
Taco
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Nie no, Taco miał pomysł na siebie kiedyś :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
2rzyn

Pomyslem byla bezplciowosc
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Pezet od wydania Komercyjnej

Dodano po 31 sekundach:
2rzyn pisze: 17 sty 2026, 20:50 Pomyslem byla bezplciowosc
Ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
jajca

oldschool pisze: 17 sty 2026, 19:58 Idealnym pickiem jest Solar
solar jest tak nijaki, ze nawet jak otworzył ramenownie w wwa to żarcie tam bylo kompletnie bez smaku
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Nie no, byciem chujowym to nie to samo co bezpłciowość, o Quebo wiele można napisać, ale nie jest bezpłciowy, świeżo wjechał na Eklektyce, potem te kawałki typu jakiś Meksyk, Rio, Madagaskar, te całe pierdolenie o byciu Jakubem z Ciechanowa, no chujnia, ale jest to jakieś. Huczu tak samo, smuty straszne, ale też było to jakieś.

U mnie również głos na Solara, w tych pierwszych płytach z Białasem był znośny i całkiem dobrze się uzupełniali, ale nigdy nie puściłem sobie jego solowego kawałka dla przyjemności i kojarzą mi się z nimi tylko chujowe akcje promocyjne.

Łona - niektóre materiały świetne, ale jako postać - jest po prostu do bólu nudny, zupełnie obok tej kultury, nagra swoje mądrości i znika na lata dając pole do popisu dla osób od "nie no ja rapu nie słucham, rap dla idiotów, ale jest taki Łona on ma bardzo mądre teksty"
MalinowyJogurt 2
2do5

Post autor: 2do5 »

sam pomysł na siebie nie jest żadnym wyznacznikiem, quebo mógłby wytatuować sobie ryj jeszcze bardziej i nagrać kolejny koncept album, tym razem o podróżach międzyplanetarnych niczym deltron, ale jego styl rapowania wciąż będzie nijaki, więc moim zdaniem słuszny take - stawiam na kubę
Awatar użytkownika
2rzyn

Dokladnie tak, mozna byc jakims - np bezplciowym i taki jest wlasnie quebonafide
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

no ale jakis styl ma, w przeciwienstwie do solara ktorego solowej piosenki nie potrafie wymienic, a co dopiero tekstu.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
2rzyn

Jedyny props dla taco za to ze dzieki niemu dostalismy smarki smark - kocham pozdrawiam
Awatar użytkownika
jajca

CL500 pisze: 17 sty 2026, 22:10 Nie no, byciem chujowym to nie to samo co bezpłciowość, o Quebo wiele można napisać, ale nie jest bezpłciowy, świeżo wjechał na Eklektyce, potem te kawałki typu jakiś Meksyk, Rio, Madagaskar, te całe pierdolenie o byciu Jakubem z Ciechanowa, no chujnia, ale jest to jakieś. Huczu tak samo, smuty straszne, ale też było to jakieś.
raperem jest bezpłciowy więc wymysla chuje muje pozamuzyczne zeby odwrócić od tego uwage, ja nie pamiętam żadnego jego wersu (poza moze "mam małego a rapuje jakbym miał duzego"), wszystko wylatuje drugim uchem, ale tatuaże, wiszenie na linie, wymyślanie choroby psychicznej tylko nie potrafi sie zdecydować jakiej to faktycznie ma opanowane
ODPOWIEDZ