[serial][HBO] Euforia / Euphoria (2019 -)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Euphoria (2019)
jakies 3 lata temu bym bardziej czekal, brak zamulonego wariata w polo hitech mnie zniecheca 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Re: [serial] Euphoria (2019)
Te drugi sezon spoko bo nigdy nie obejrzałem?
Re: [serial][HBO] Euforia / Euphoria (2019 -)
ile za ofa sydney
- francocarlos
zapomnialem, ale dziekuje za przypominenie. pamietam jak jaralem sie niesomiwicie, nie tylko hisotria, ale i muzyka tu byla fajna i realizacja zajebista; byly tam zajebiscie zrobione ujecia z lustrem i bieganiem po schodach
poza tym pierwsze co mi sie przypomina to ten odcienk specjalny ze sponsorem i opis przepelniajacego sie pecherza bo nie jestes sie w stanie zdobyc na wysilek pojscia do kibla... cos pieknego
no i ujezdzanie konia przez sydney wiadomo
w sumie ciesze sie, ze minelo tyle czasu, ze ogladajac ponownie bedzie prawie jak za pierwszym razem. a ten zwiastun to tez taki, ze nie wiem co sie dzieje
klasyczne lepsze wrogiem dobrego, będzie chujnia max, szczelaniny pościgi to nie film
Tak wygląda życie w Ameryce. Młodość to seks i narkotyki, a potem dochodzą in gunz we trust, burdele, czarni kowboje, helikoptery i szybcy za wściekli.
Kurwa... źle to wygląda.
Kurwa... źle to wygląda.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Oglądałem głównie drugi sezon przez ramię mojej partnerki i bardzo mi się podobało, szczególnie zakończenie które wtedy rozumiałem że
Więc nawet jeżeli źle to wtedy rozumiałem, to zakończyło się tak, że nie przyszło mi do głowy że będą to jakkolwiek kontynuować i w sumie po tym trailerze widać jakby nie było takich planów specjalnie, ale trzeba robić ten hajs no
Spoiler
Rue się zabiła/zabije
Definicja fanservice 
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Nigdy nie zapomnę dnia, kiedy odkryłem ten serial. Skakałem sobie po kanałach i trafiłem na HBO, a tam:francocarlos pisze: ↑14 sty 2026, 22:33zapomnialem, ale dziekuje za przypominenie. pamietam jak jaralem sie niesomiwicie, nie tylko hisotria, ale i muzyka tu byla fajna i realizacja zajebista
Spoiler
Zakochałem się od pierwszego wejrzenia w Rue i całym serialu. Dziwne, bo niektóre postacie mnie serio wkurwiają, a czasem całe odcinki są chujowe, ale dla mnie to i tak jest 10/10 i chuj, bo postać Zendayi jest zagrana i napisana perfekcyjnie. Ten wstyd, ten ból, to poczucie beznadziei i popełnianie ciągle tych samych błędów, kiedy ludzie nie rozumieją o co ci chodzi i patrzą na ciebie jak na kretyna... A sprawy stają się naprawdę pojebane, kiedy Rue wypowiada moje myśli, których nigdy nikomu nie mówiłem. Albo takie głupoty, że zrezygnowała z wracania do domu rowerem, bo na piździe zawsze wypierdalała się w krzaki
Zdarza się, że odpalam sobie ten klip i chcę mi się płakać. Wtedy wstyd mi, że jestem taką pizdą, ale Rue też taka jest i okazuje się, że można i to nie jest nic złego.
Ciekawe co u starego Nate'a. Nie widziałem go w trailerze. Chociaż z nim się akurat nie utożsamiam :P
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
@aleksy
Stwardnienie zanikowe boczne, niestetyCiekawe co u starego Nate'a. Nie widziałem go w trailerze.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Szkoda, bo ten to się nadawał.
ale będzie w 3 sezonie
Fajnie, bo ten to się nadaje.
Miałam taką ochotę zobaczyć serial, ale ten mem z Sydney Sweeney w kostiumie psa z brązowym ogononem wyglądającym jak
Chyba na tą chwilę obejrzę coś innego.
stary Nate'a wczoraj umarł