[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ja zagłosowałem na Tedego, ale codziennie sprawdzam czy nie wyszedł ten trzeci diss Mesa, bo wtedy będę mógł zmienić na Tego Typa.
- gods bidness
Beka, że on się z tych kombosów tłumaczył, że nie jest pedałem na jakimś kawałku, tylko nie pamiętam, na którym. Chyba na Hajs Hajs Hajs jakiś, zwróciło to moją uwagę, jak ostatnio się katowałem jego twórczością.
Proponuję uroczyste zamknięcie tematu na 700 stronie, tu i tak nic więcej się nie wydarzy.
Proponuję nigdy nie zamykać tematu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ja dalej wierzę, że Mesiwo tworzy największy, najbardziej dopracowany, monumentalny, wiekopomny diss w historii nie tylko polskiego, ale i światowego rapu. Może to będzie nawet cała płyta z dissami nie tylko na Tedzie, ale każdego rapera, który kiedyś zaszedł mu za skórę 
Jedno jest pewne. Bedzie to dojebany diss, pelen wgryzajacych sie w glowe wersow, przesmiewczych panczy, upodlenia tedego a przy tym po prostu bedzie to zajebisty numer do zapetlania.
Tak będzie. Kto teraz odwrócił się od Mesa ten nie będzie zasługiwał na odsłuch tego arcydzieła
- Haczapurjan
Oczywiscie.
Team Tournament winner to znow Pan Mes 4ever
T.w.t.z.P.M.
Przeciez to nawet samo sie uklada w
Teraz
was
tu
zaszokuje
Potężnym
Majstersztykiem
Team Tournament winner to znow Pan Mes 4ever
T.w.t.z.P.M.
Przeciez to nawet samo sie uklada w
Teraz
was
tu
zaszokuje
Potężnym
Majstersztykiem
Oczywiście dołączam do teamu i wiernie czekam na ostateczne rozwiązanie kwestii flejtuchowskiej
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Ja tylko czekam na siedemsetną, żeby wkleić moje proroctwo z sześćsetnej, a potem już tylko do grobu
Czekamy na potężne pancze o waleniu konia na kołdrę i waleniu konia u terapeuty
Poprze mnie artur i poprze mnie karciu
Poprze mnie artur i poprze mnie karciu
gods bidness pisze: ↑15 sty 2026, 20:09 Beka, że on się z tych kombosów tłumaczył, że nie jest pedałem na jakimś kawałku, tylko nie pamiętam, na którym. Chyba na Hajs Hajs Hajs jakiś, zwróciło to moją uwagę, jak ostatnio się katowałem jego twórczością.
A oni eee, TDF się sprzedał
A oni eee, TDF to pedał
Sam w "Kombosach" tak powiedział
Odpierdolcie się od Tedzika, Tedzia, Tedego
Odpierdolcie się od niego
Bo co złego jest z kombosami?
Wyluzować się z chłopakami...
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Dzisiaj wychodzi diss?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
czyj i na kogo?
bo ja już zdążyłem zapomnieć o co chodziło
bo ja już zdążyłem zapomnieć o co chodziło
Chodziło o to, że Mes to dojrzały artysta dla wyrobionego słuchacza porządnej muzyki, który w ramach swoich genialnych wersów formatu niedostępnego dla plebsu zarzuca oponentowi, że chuja wie o żarciu, a w wywiadach i na Instagramie nazywa go Tedzią.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Akurat wers "chuja wiesz o żarciu" to najmocniejsze co wyszło od mesa w tym beefie
Mnie by coś takiego uraziło
Mnie by coś takiego uraziło
Jakkolwiek bym nie uważał numerów Mesa w tym beefie za groteskowe i poniżej jego skilla (którego słowo dał), to w wersie "chuja wiesz o żarciu", nie chodzi raczej o kulinaria, jak część osób na lamach tych 700 stron zdaje się uważać, tylko o narkotyki, gdyż przyjęło się mówić o ćpaniu jakiegoś narkotyku, że się go żre.
Co jest jeszcze głupsze niż jakby chodziło o kulinaria, bo Tedas przeżarł więcej mieszkań niż Mes przepisał na syna. I jeszcze Artura i Karcia sprzedał, że się znają na ćpaniu.
Co jest jeszcze głupsze niż jakby chodziło o kulinaria, bo Tedas przeżarł więcej mieszkań niż Mes przepisał na syna. I jeszcze Artura i Karcia sprzedał, że się znają na ćpaniu.
Nie dziwię się, w końcu powiedzenie "nażarł się jak świnia" nie wzięło się znikąd. Natomiast nie projektowałbym swych świńskich uczuć na wieprza.
Żarciu może byc rowniez osoba zamieszana w jakis wątek ktory poki co jest formatu niedostepnego dla nas.
Żarciu normalna ksywa jak Karciu
Żarciu normalna ksywa jak Karciu