Kaz Bałagane - Radio Gruz (2016)
Re: Kaz Bałagane - Radio Gruz (2016)
Jak słucham to zawsze od początku do końca. Kupiłbym winyl z sentymentu.
- rozklad_gaussa
z jakies pol roku temu widzialem typa w koszulce z tym logo na stolowce/przestrzeni jadalnej w biurze, dałem mu uznanie oczami
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
nescafeklasyg
Jak na stołówce jak to nie rap dla korposamców, koniowalców.
Opierdoliłem jakiś czas temu nówke w folii za kafla bo i tak sie kurzyła na półce, dziękuje pan Kaz
Ale no klasyczek, pojebane że stuknie niedługo 10 lat - po czasie chyba dalej wole Lot bo bardziej mi własnie siedzi ten skrzeczący Bałagan a i bity cudowne, ale Radio Gruz co najwyżej lekko w dół, piękna płyta, piekna dyskografia do Narkopopu włącznie
Ale no klasyczek, pojebane że stuknie niedługo 10 lat - po czasie chyba dalej wole Lot bo bardziej mi własnie siedzi ten skrzeczący Bałagan a i bity cudowne, ale Radio Gruz co najwyżej lekko w dół, piękna płyta, piekna dyskografia do Narkopopu włącznie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
zdecydowanie moja ulubiona płyta nie tylko bałagana, ale i pl rapu, klasyk w chuj
ogólnie kazek z tego czasu to bylo cudo.
niemniej ja najwiekszy sentyment mam to scib.
niemniej ja najwiekszy sentyment mam to scib.
Raz wódzina, raz na witaminach
- scam_sakawa
a dla kogo?nescafeklasyg pisze: ↑13 sty 2026, 23:36 Jak na stołówce jak to nie rap dla korposamców, koniowalców.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tego chyba nigdy nie powiedział
- Pomiot_Liryczny
dla wychudzonych mefedroniar i wychudzonych mefedroniarzy
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

scam_sakawa pisze: ↑14 sty 2026, 10:24a dla kogo?nescafeklasyg pisze: ↑13 sty 2026, 23:36 Jak na stołówce jak to nie rap dla korposamców, koniowalców.
To dla dup, dobrych ziomków i szpontów
dla obrotnych, gramotnych, kumatych
ogólnie ja o kazku mam taką opinię, że to jedyny jego album, który jest dobry. tej fazy na lot, narkopop a tym bardziej scib nigdy chyba nie skumam, fatalnie się tego słucha. tutaj faktycznie słychać, że ma na plecach oddech zjawiska H&M i staje na huju, żeby nagrać jebany klasyk, a nie wypierdziane bzdety na kolanie.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ta muzyka jest dla wszystkich
Szkoda ze niektore kawalki wkurwiaja ale fajnie sie slucha jako calosc, potezne biciory tutaj sa i dobre wspomnienia z nia mam. Ktory kawalek najbardziej wam sie podoba?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
które wkurwiają? to jest dla mnie jedna z niewielu płyt, gdzie nie ma żadnego skip numeru, całość wjeżdża elegancko od samego początku do ostatniego dźwięku
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Poka fejs, co tam no i nie zobaczysz po pieknym talerzowe love zawsze wylaczam. Ewentualnie mordziaty bym dorzucil do tej listy ale no ok chyba najbardziej sluchalny z tej listy kawalek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Co tam i linijki moje ulubione z płyty
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- scam_sakawa
Nudna płyta, tylko Talerzowe Love na playliście zostało
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
w takim razie, cyniu, czy kaz wg ciebie ma jakąś dobrą płytkę w dyskografii?
Spoiler
dzifko jestem nowym nasem, pokaż kto ma lepszą dyskografię
Spoiler
np. firma, zamykam
- scam_sakawa
Lot022
poza tym, ma dużo kawałków spoko, ale całe płyty zawierają masę nieefektownej muzyki
ale ja nie lubię muzyki typu "ty kurwo na umowie o pracę, ja to jestem szpont i obrotny kumaty gość z Warszawy"
poza tym, ma dużo kawałków spoko, ale całe płyty zawierają masę nieefektownej muzyki
ale ja nie lubię muzyki typu "ty kurwo na umowie o pracę, ja to jestem szpont i obrotny kumaty gość z Warszawy"
- zemsta1camzata
cyniu dalej z tych co myślą, że gruz to nie jest najlepsza płyta

jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- scam_sakawa
tak, uważam Lot za najlepszy, bo najbardziej spójny i najkrótszy, Kaz to raper singli, a nie całych albumów