Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: Kartky

Post autor: przedszkolanek »

sugarhill_notausgang pisze: 16 lis 2019, 22:52 A ten przyłu czy przylu to on ma być w tym roku Młodym wilkiem popkillera tak? Ty się weź Natali zastanów może.
już jest od dawna, nawet singiel tydzień temu wypuścił z tej okazji, pewnie płyty oddane do wytłoczenia, jak nie wytłuczone już
tegoroczna edycja wilków za chuj nie ma szczęścia :lol:
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

i jeszcze to:
Piters pisze: 16 lis 2019, 22:42 Przyłu ma styl pisania jak dupeczka
no bez kitu xD

a ugułem to ciężko powiedzieć jak to się dokładnie zaczęło(chociaż raczej to on zaczął ją tyrać no ale rzeczywiście u niego więcej widocznych śladów bycia napierdalanym, może on korzystał z tego poradnika z jakiegoś tam forumka), ale w każdym wypadku Kartky na odwyk i do leczenia, psychol jak chuj

p.s. a QQ do pieca za brak ruchów w związku z tym syfem co wypłynął, zresztą i tak nic dobrego od nich nie wychodzi
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 23:12 przez Mystair, łącznie zmieniany 2 razy.
MOB
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Najpiękniejsze w tym wilkowym poście że ktoś kurwa w końcu podał telefony na niebieską linie i ten drugi :bowdown:
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

checix69 pisze:
zemsta1kadluba pisze: 16 lis 2019, 22:43 Albo Kartky jest gejem który nienawidzi kobiet więc wchodzi z nimi w związki żeby je napierdalac, a rucha się na boku z Przyłu
:rotfl:
Śmiejesz a to by tłumaczyło konflikt z Victoria o rapera Żabson.
Kartky po prostu był zazdrosny, nie bez powodu na nagraniu mówi specyficznie o seksie analnym

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
jamesb0nd
Zbanowany

Post autor: jamesb0nd »

Beka z typów co bronią kartkiego, przecież on jest chory psychicznie i to słychać w tym wczorajszym nagraniu, co nie zmienia faktu ze ona tez xD ze mu nikt nie wyjebal na tym koncercie :bowdown:
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Poza Ślizgawką na każdym filmiku/poście dot. tej sytuacji każdy broni rapera - jesteśmy starzy, czy normalni?
andrzej

Post autor: andrzej »

Też go na początku broniłem bo nie było dowodów, ale jeśli teraz dalej ktoś w to brnie i trzyma jego strone to można z cała pewnoscia uznac ze jest idiotą, pozdrawiam.
ljzr96

Post autor: ljzr96 »

andrzej pisze: 17 lis 2019, 0:06 Też go na początku broniłem bo nie było dowodów, ale jeśli teraz dalej ktoś w to brnie i trzyma jego strone to można z cała pewnoscia uznac ze jest idiotą, pozdrawiam.
Nah. Mam takiego typa na roku, co brnie nadal w bronienie tego psychola, bo przecież jak to, ona go nożem dźgnęła - twardy dowód w sprawie, a na pytanie czemu to drugie is zostało wyciszone, to nie potrafił mi odpowiedzieć. No, jeszcze tam pierdoli (i to nie prowo), że ten filmik co wrzuciła tamta, ten 13 minutowy, to jeena wielka manipulacja i rozumie Pana z Bytomia, że mógł się wkurwić, skoro prosił, "prosił". Co tam, że słychać ewidentnie, że ciśnie ją od kurew i puszczalskich. No, prowokacja udana - efekt zamierzony przecież. Bo przecież jej nie uderzył.

Swoją drogą ci obrońcy tego kogoś nie rozumieją prostej rzeczy: on się wciąż nie odniósł do tego jedynego zarzutu - czy ją bił, czy bił inne kobiety, tylko robi z siebie ofiarę nadal. Ten jego komentarz na Glamrapie, gdzie go Sentino pobił - no. Współczuję.

Niemniej śmiesznie się czyta bronienie tej osoby przez jego sajko.

Ja tam mogę być tym biało-rycerzykiem w tym sporze, pomimo tego, iż uważam, że ona ma nierówno pod kopułą.
Awatar użytkownika
JKG

Post autor: JKG »

https://www.instagram.com/p/B48EhEsJ-n- ... mu6d560xvo

Jest relacja drugiej dziewczyny.

Edit. Sorry, nie zauważyłem, że było.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 17 lis 2019, 1:16 przez JKG, łącznie zmieniany 3 razy.
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Queen

Post autor: Queen »

ljzr96 pisze: 17 lis 2019, 0:49
andrzej pisze: 17 lis 2019, 0:06 Też go na początku broniłem bo nie było dowodów, ale jeśli teraz dalej ktoś w to brnie i trzyma jego strone to można z cała pewnoscia uznac ze jest idiotą, pozdrawiam.
Nah. Mam takiego typa na roku, co brnie nadal w bronienie tego psychola, bo przecież jak to, ona go nożem dźgnęła - twardy dowód w sprawie, a na pytanie czemu to drugie is zostało wyciszone, to nie potrafił mi odpowiedzieć. No, jeszcze tam pierdoli (i to nie prowo), że ten filmik co wrzuciła tamta, ten 13 minutowy, to jeena wielka manipulacja i rozumie Pana z Bytomia, że mógł się wkurwić, skoro prosił, "prosił". Co tam, że słychać ewidentnie, że ciśnie ją od kurew i puszczalskich. No, prowokacja udana - efekt zamierzony przecież. Bo przecież jej nie uderzył.

Swoją drogą ci obrońcy tego kogoś nie rozumieją prostej rzeczy: on się wciąż nie odniósł do tego jedynego zarzutu - czy ją bił, czy bił inne kobiety, tylko robi z siebie ofiarę nadal. Ten jego komentarz na Glamrapie, gdzie go Sentino pobił - no. Współczuję.

Niemniej śmiesznie się czyta bronienie tej osoby przez jego sajko.

Ja tam mogę być tym biało-rycerzykiem w tym sporze, pomimo tego, iż uważam, że ona ma nierówno pod kopułą.
Ahh kolejny spermiarz by bronil tej kobiety tylko dlatego spadnie z niego okruszek cipki XDDD. Nie bronie nikogo ale te ich toksyczne zwiazki to jakas parodia, chyba ze obaj cierpia na osobowosc typu borderline, to powinno sie ich zamknac w szpitalu psychiastrycznym. :mad:
Awatar użytkownika
Iskra

Post autor: Iskra »

joey pisze: 16 lis 2019, 9:51
Jose pisze: 16 lis 2019, 7:33 Wczoraj w nocy dostałem jakiegoś anonimowego maila z konta "dziwneznaczki"@guerrillamail.com. To 8 wycinków z maili Kartky'ego vs NieWiadomoKim. Maile dot. lat 2013-2016 (zatem chyba przed V), sporo podkreśleń i zamazań, co tłumaczone jest troską o prywatność ofiar, a w ogóle część z nich do czyjeś maile do Kartky'ego (a w nich zarzuty o agresję).

Nie wiem, na ile to wiarygodne, ale łapcie jeden fragment i oceńcie sami.
Spoiler
Obrazek
Jest nawet wątek FormySzczytu - "Nie mów mi o Formie, wiem jaka jest".
dramat, typowa manipulacja, argumentowanie wszystkiego rzekomymi uczuciami, gdy tak naprawdę wylewa się z tego jad i skurwysyństwo. nie wiem, na ile to jest wiarygodne, ale jeśli już 5 lat temu był takim śmieciem, to w sumie nic dziwnego, że mógł się zacząć posuwać dalej i od dręczenia przejść do bicia. draamaat.
Czy to właśnie nie będą maile do Kasi Grzesiek? To wtedy razem chyba byli, nagranie "Pół na pół" ze Sławami jest właśnie z 2014 r., gdzie Kartky siedział i uśmiechał się jak down na tapczanie.
Dla mnie chora akcja. Kartky widać, że zdrowo jebnięty. Ona też jakieś zaburzenia osobowości, jedno warte drugiego. Ale jednak, ponieważ takie pogłoski o Kartkym krążyły już dużo wcześniej, bardziej wierzę tej dziewczynie. Tym bardziej, że jeśli miała już wcześniej problemy ze sobą i trafiła na taką mendę, to pewnie jeszcze jej pogłębiło wcześniejsze problemy.
Te maile, które przytoczył Jose typowa gadka oprawcy, który się znęca nad słabszym - wszystko jest twoją winą, krzywo się popatrzysz - zasłużyłaś na cięgi.
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Prawda jest taka że on napierdala laski od 2013 roku, cały bytom chce mu wpierdolić, a teraz przeniosło się to na całą Polskę, bo ludzie prędzej czy później otworzą oczy, a przekaz informacji dość dobrze wiruje....
mnie to mało co interesuje bo jednak laska nie wybrała sobie normalnego typa-tylko przecpanego najebanca który do tego rapuje,
Mnie bardziej interesuje co sobie myślą jego koledzy z wytwórni czy tez z tymi co się buja xd
Czyli laikike1 dissujac te pizdy pokroju deysa stemplowskiego znów pokazal że te srodkwisko to banda zjeboow
ether

Post autor: ether »

Przeczytałem sobie te maile i mówie "o kurwa " a potem czytam, że
SWN pisze: 16 lis 2019, 21:49 rzuciła cytatami, które ani nie są szczególnie drastycznie w porównaniu do dotychczasowych, ani porządnie udokumentowane.
:shock:
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Kwestia wrażliwości pewnie i tego ile się nasłuchało awantur w życiu, na mnie te zdania o dopychaniu do ściany i oczach robią bardzo mocne wrażenie.

Also, proponuje hasztag #kartkydośmieciarky. :lol: kurwa, popłakałem się ze śmiechu jak mi się to w głowie przed chwilą zaiskrzyło na synapsach.
Zbl

Post autor: Zbl »

Chłopaki i chyba dziewczyny jaka jest szansa że konflikt ten wyjdzie na ulicę i będą strzelaniny jak a Ameryce pościgi jak w cobrze hm, albo też czekam na zwrot wydarzen że kartkiego napierdalala każda dziewczyna i teraz się umówiły żeby go rozjebwc do końca :roll:
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

#kartkyzakratky
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Queen pisze: 17 lis 2019, 1:10 Ahh kolejny spermiarz by bronil tej kobiety tylko dlatego spadnie z niego okruszek cipki XDDD.
Wracaj na wykop, Twój post przepełnia odbiorców zażenowaniem.
dorisori

Post autor: dorisori »

> od dawna było słychać ze napierdala panny
> jego ostatnia eks zamieściła nagrania jak znęcał się nad nią psychicznie tak, że mam ciarki jak tego słucham
> do sieci wypłynęły maile z 2k14-2k16 będące dowodem ze już wtedy znęcał się nad swoimi pannami

kurwa jeśli ktoś dalej broni tego śmiecia i uważa ze on jest ofiarą to powinien być wysłany na jakies przymusowe badania psychiatryczne pod kątem bycia psychopatą
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

poratuje ktoś streszczeniem co i jak? bo nie bede czytał 50 stron pierdolenia o polskim raperze
Marian

Post autor: Marian »

Dziwna ta sprawa
Ostatnio zmieniony 17 lis 2019, 10:01 przez Marian, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ