andrzej pisze: ↑17 lis 2019, 0:06
Też go na początku broniłem bo nie było dowodów, ale jeśli teraz dalej ktoś w to brnie i trzyma jego strone to można z cała pewnoscia uznac ze jest idiotą, pozdrawiam.
Nah. Mam takiego typa na roku, co brnie nadal w bronienie tego psychola, bo przecież jak to, ona go nożem dźgnęła - twardy dowód w sprawie, a na pytanie czemu to drugie is zostało wyciszone, to nie potrafił mi odpowiedzieć. No, jeszcze tam pierdoli (i to nie prowo), że ten filmik co wrzuciła tamta, ten 13 minutowy, to jeena wielka manipulacja i rozumie Pana z Bytomia, że mógł się wkurwić, skoro prosił, "prosił". Co tam, że słychać ewidentnie, że ciśnie ją od kurew i puszczalskich. No, prowokacja udana - efekt zamierzony przecież. Bo przecież jej nie uderzył.
Swoją drogą ci obrońcy tego kogoś nie rozumieją prostej rzeczy: on się wciąż nie odniósł do tego jedynego zarzutu - czy ją bił, czy bił inne kobiety, tylko robi z siebie ofiarę nadal. Ten jego komentarz na Glamrapie, gdzie go Sentino pobił - no. Współczuję.
Niemniej śmiesznie się czyta bronienie tej osoby przez jego sajko.
Ja tam mogę być tym biało-rycerzykiem w tym sporze, pomimo tego, iż uważam, że ona ma nierówno pod kopułą.