[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
-
nescafeklasyg
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Beka to jest z idiotów co pierdolą o starożytnym symbolu szczęścia czy tam światła.
Typ tak bardzo pierdoli hejterów, że zaraz się powiesi.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- FruitOffTheWall
niech walczą na gołe kutasy normalnie, w formule mma
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Pomiot_Liryczny
nescafeklasyg pisze: ↑12 sty 2026, 16:38 Beka to jest z idiotów co pierdolą o starożytnym symbolu szczęścia czy tam światła.
byłeś symbolem szczęścia a teraz budzisz niesmak, tak tak dokładnie jak swastyka
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- SieKurwaNieInteresuj
Czy miałeś kiedyś wątpliwości że jest inaczej?tak więc poziom wyparcia jest gruby
Dobre combo:
Słuchałem cie
mało mnie obchodziło to z kim i o czym nagrywasz
Karp dumnie siedzi w mule na dnie i robi omnomnomnomnom.Lata bycia śliskim typem i zadawania się ze śliskimi typami po prostu wychodzą.
Nagle muł zrobił się śliski albo karpiowi coś odjebalo - przecież to dno zawsze wyglądało tak samo.
Zostań sandaczem albo pajkiem.
Jestem jak chiński znak równowaginescafeklasyg pisze: ↑12 sty 2026, 16:38 Beka to jest z idiotów co pierdolą o starożytnym symbolu szczęścia czy tam światła.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- SieKurwaNieInteresuj
Gabi kolejny raz wstawia się za Bonusem RPK.

Smutno się to czyta. Mam wrażenie, że w tej całej dyskusji bardzo łatwo przyszło ludziom iść za tłumem, bez chwili refleksji i bez próby spojrzenia szerzej. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale czym innym jest konstruktywna krytyka, a czym innym nakręcanie fali nienawiści i próba niszczenia drugiego człowieka. Czas nie stoi w miejscu, ludzie się zmieniają, dojrzewają, uczą się na błędach i warto o tym pamiętać, zamiast zatrzymywać się wyłącznie na przeszłości. Szkoda, że w tym wszystkim wielu zapomniało, kim naprawdę jest Bonus i ile znaczył (i znaczy) dla sporej części ludzi. Ja jestem zdecydowanie za dialogiem, zgodą i wzajemnym szacunkiem, a nie za hejtem, kłótniami i publicznym linczem. Można się z kimś nie zgadzać, ale nadal pozostać człowiekiem.

Bo to cwel
Dodano po 3 minutach 30 sekundach:
Prawda 100% śliska menda coś jak wardegaPopi pisze: ↑12 sty 2026, 14:53 Ogólnie to co ten Grande gada to w 60% słuszne obserwacje, w 40% przypierdalanie i jakieś strzały z dupska. Ale sposób w jaki on to podaje, ten jego śmiech, sposób siedzenia na kanapie, ujęcia z samochodu widać że to gra wszystko, jebie mu fałszem spod pachy. Projekt Grande 10/10 wykonanie 4/10
- TooMuchSmoke
Bonusik to się chyba tak przy Białasie zmienił i odważył robić komercyjne ruchy. Tylko ze Bialas jednak zawsze był przede wszystkim raperem, a ulicznikiem gdzieś tam jako dodatek do wizerunku. Z kolei u Bonusa kompletnie odwrotne proporcje.
- scam_sakawa
oh jej, teraz każda forma konstruktywnej krytyki to hejt i w ogóle kochajmy się ludzieSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑13 sty 2026, 8:56 Gabi kolejny raz wstawia się za Bonusem RPK.Smutno się to czyta. Mam wrażenie, że w tej całej dyskusji bardzo łatwo przyszło ludziom iść za tłumem, bez chwili refleksji i bez próby spojrzenia szerzej. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale czym innym jest konstruktywna krytyka, a czym innym nakręcanie fali nienawiści i próba niszczenia drugiego człowieka. Czas nie stoi w miejscu, ludzie się zmieniają, dojrzewają, uczą się na błędach i warto o tym pamiętać, zamiast zatrzymywać się wyłącznie na przeszłości. Szkoda, że w tym wszystkim wielu zapomniało, kim naprawdę jest Bonus i ile znaczył (i znaczy) dla sporej części ludzi. Ja jestem zdecydowanie za dialogiem, zgodą i wzajemnym szacunkiem, a nie za hejtem, kłótniami i publicznym linczem. Można się z kimś nie zgadzać, ale nadal pozostać człowiekiem.
ale sześćdziesiątki to nie ludzie i ich trzeba jebać przez dobrych ludziTM
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
gabrynia dżi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Jaka jest gruba odbiorców Bonusa? Obstawiam przedział 12lat - aż przestaniesz mieć ujemne IQ xD
Czyli ktoś młody, kto buduję swój gust i jeszcze nie wie, że to muzyka dla patusów, i szkoda mózgu, żeby go zatruwać takimi nisko wartościowymi tekstami. Pewnie testosteron rozpierdala, puści se takiego Bonusa i już by kurwa napadł na bank robił i za dilerkę się brał xDD
Wstyd taką muzykę komukolwiek puścić. No chyba, że dla beki. Bit fajny. Flow typu ulepszony dukacz. Tekst 3/10.
Lud chcę chleba i igrzysk, więc będą szukać emocji z tej dramy, kto komu lepiej zajebał. Prymitywne instynkty. Sprawdziłem dla doświadczeń muzycznych i nie zawiodłem się. Oczekiwałem chujni i chujnie dostałem xD
bonusa, lamusa, rusza, kusza chłop chyba przestał się rozwijać po liceum/technikum zawodówce. W 2009 takie same błyskotliwe wersy pisał.
Czyli ktoś młody, kto buduję swój gust i jeszcze nie wie, że to muzyka dla patusów, i szkoda mózgu, żeby go zatruwać takimi nisko wartościowymi tekstami. Pewnie testosteron rozpierdala, puści se takiego Bonusa i już by kurwa napadł na bank robił i za dilerkę się brał xDD
Wstyd taką muzykę komukolwiek puścić. No chyba, że dla beki. Bit fajny. Flow typu ulepszony dukacz. Tekst 3/10.
Lud chcę chleba i igrzysk, więc będą szukać emocji z tej dramy, kto komu lepiej zajebał. Prymitywne instynkty. Sprawdziłem dla doświadczeń muzycznych i nie zawiodłem się. Oczekiwałem chujni i chujnie dostałem xD
bonusa, lamusa, rusza, kusza chłop chyba przestał się rozwijać po liceum/technikum zawodówce. W 2009 takie same błyskotliwe wersy pisał.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- Haczapurjan
Razem ponad kilo
Jebać kurwy co się chcą wybić na dobrym ludzią imieniu
Jkbc mam na sella u kowala +9 wkurwiony dzieciak z podpisem
Murem za bonusem essoo eloooo
Jebać kurwy co się chcą wybić na dobrym ludzią imieniu
Jkbc mam na sella u kowala +9 wkurwiony dzieciak z podpisem
Murem za bonusem essoo eloooo
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
nescafeklasyg
Ale żałosne pierdoleniemyron pisze: ↑13 sty 2026, 16:18 Jaka jest gruba odbiorców Bonusa? Obstawiam przedział 12lat - aż przestaniesz mieć ujemne IQ xD
DokładnieHaczapurjan pisze: ↑13 sty 2026, 16:21Może w 2010 roku, kiedy Bonus dopiero wchodził na prawilniackie salony. Dla dzisiejszych nastolatków Bonus to jakiś dinozaur, którego pewnie nie kojarzą
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
-
georgefloyd
Ja już to dawno zauważyłem. Tfuu na takie ścierwo. Najśmieszniejsze jest to gdy mówią, że za dużo ciapaków, czarnych czy padżitonów i hitler by to naprawił. Na dobrą sprawę to Hitler rozjebał Europe i sprawił, że przestała być potęgą. Była wyniszczona przez wielką wojne to jeb jeszcze drugi raz. Kraje Europy zachodniej potraciły przez to kolonie ( to akurat dobrze ) i siłę ludzką. Już nie mówię o nas, bo my to byliśmy przeznaczeni do gazu. Duch hitlera w Niemczech będzie żywy dlatego Niemcy potrzebują jak najwięcej czarnych i ciapków by tak rozwodnić nazistowską krew by nie było żadnego białego niemca. AfD to zagrażające Polsce ścierwo tak samo. To znak, że nasz zachodni sąsiad potrzebuje jeszcze więcej czarnych.masz_szluge_ pisze: ↑12 sty 2026, 16:05 co za gowno. napisalem posta, po czym info, zeby sie zalogowac ehh.
napisze pokrotce, ze beka ze wszystkich pseudo patriotow/prawakow, ktorzy w jakikolwiek sposob gloryfikuja hitlera (ostatnio zjeb we frekach). widze, ze juz jakis czas temu powstal trend majacy jako tako ocieplic jego wizerunek, bo wiecie hihihi, austriacki malarz to mial racje. chuja nie racje, rodziny wam mordowal skurwysyny, powinien byc automatyczny chuj do dupy za jakiekolwiek ocieplanie wizerunku nazistow
- Pomiot_Liryczny
ale ty nie rozumiesz, żydzi próbują nam zniszczyć życie swoim istnieniemgeorgefloyd pisze: ↑13 sty 2026, 20:35 Ja już to dawno zauważyłem. Tfuu na takie ścierwo. Najśmieszniejsze jest to gdy mówią, że za dużo ciapaków, czarnych czy padżitonów i hitler by to naprawił. Na dobrą sprawę to Hitler rozjebał Europe i sprawił, że przestała być potęgą. Była wyniszczona przez wielką wojne to jeb jeszcze drugi raz. Kraje Europy zachodniej potraciły przez to kolonie ( to akurat dobrze ) i siłę ludzką. Już nie mówię o nas, bo my to byliśmy przeznaczeni do gazu. Duch hitlera w Niemczech będzie żywy dlatego Niemcy potrzebują jak najwięcej czarnych i ciapków by tak rozwodnić nazistowską krew by nie było żadnego białego niemca. AfD to zagrażające Polsce ścierwo tak samo. To znak, że nasz zachodni sąsiad potrzebuje jeszcze więcej czarnych.
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło